• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

emzirme yastığı bende aldım, onu her koşulda kullanırız. ama reflü yatağını şimdi alma taraftarı değilim. her bebek kusmuyor, kızım bir kez bile kusmadı bebekken. hiç ihtiyaç duymadım. sadece yan yatırma yastığı var ufak bir şey.

oğluş da bi doğsun eğer kusarsa gider hemen aldırırım ebebekten reflü yatağını. bazı şeyleri alıyoruz ve hiç kullanmıyoruz gerek kalmayınca. o yüzden ihtiyaca göre bakıcam ben.

ay şu an çok sinirliyim kendimi buraya attım, sabah 8 akşam 5 arası sular kesik pazar günü bir de. bizim buralarda aylardır yol çalışmaları var, sürekli sular kesiliyor. salı temizlik gününde de kesilirse belediyeyi basıcam yeminle. bıktım yaaa, napıcam ben bugün şimdi evde çocuk da var deliricem zaten delirmeye yer arıyorum :mad:

İnşallah yarın çıkıcak. Bugün netleşicek. Son üç gündür anne sütü zenginleştirici vermeye başladılar iyi kilo aldı. Sanırım 3.5 kilo olana kadar evde de zenginleştiriciye devam edicez. O zaman sağıp vermek şart olcak zaten.

merakla bekliyorum iyi haberlerinizi yarın 🥰

emzirme yastığı bende aldım, onu her koşulda kullanırız. ama reflü yatağını şimdi alma taraftarı değilim. her bebek kusmuyor, kızım bir kez bile kusmadı bebekken. hiç ihtiyaç duymadım. sadece yan yatırma yastığı var ufak bir şey.

oğluş da bi doğsun eğer kusarsa gider hemen aldırırım ebebekten reflü yatağını. bazı şeyleri alıyoruz ve hiç kullanmıyoruz gerek kalmayınca. o yüzden ihtiyaca göre bakıcam ben.

ay şu an çok sinirliyim kendimi buraya attım, sabah 8 akşam 5 arası sular kesik pazar günü bir de. bizim buralarda aylardır yol çalışmaları var, sürekli sular kesiliyor. salı temizlik gününde de kesilirse belediyeyi basıcam yeminle. bıktım yaaa, napıcam ben bugün şimdi evde çocuk da var deliricem zaten delirmeye yer arıyorum :mad:
Senin dediğinde mantıklı ihtiyaç olursa alıcaz yada zaten heryer avm 🥴
Susuz cok zor ya insanın eli ayağı kesiliyor sanki inşallah temizlik gününde gitmez bidaha ayarla ayarlayabilirsen sonra🥴

Günaydın ❤ iyi pazarlar herkese.

bu gece güzel uyudum ama sabah dönerken önce sol sonra sağ baldırıma bir kramp girdi, ben hayatımda böyle bişey yaşamadım. resmen çığlık atacaktım 😯 bacağımı kaldırdım ama kıpırdayamadım kaldım öyle, o nasıl bişeydi ya böyle bi acı olamaz 😯
Cnm bacağına kramp girdiğinde ayağını ve ayak parmaklarını bükerek kendine doğru çek kısa zamanda geçecektir. Yoksa sorasındada aşırı tahribat bırakıyor bi kaç gün ağrıyor o baldır yürüyemiyorsun
Bende de akıntı olmaya başladı bugün herhalde çok mu yakın acaba 🤔
Bendede oluyo gece çok sancım vardı sabah uyandığımda pijama da ıslaklık hissediyorum hemen lavaboya gidiyorum suyummu gelmiş diye akıntı çıkıyo😂

Bizim evde hurralı çalışma var ben se yatıyorum 😀. Koltuklar yıkanıyor şuan perdeler makineye atıldı annem camlarımı sildi sağolsun. Halılarımı dün vermiştik zaten. Kayınvalidemde kahvaltıya gelecek😀.

Merhaba kızlar bebeğimiz beklemedi 16:30 da doğdu. Küveze girmedi çok şükür 2900 kg.. darısı isteyen herkese sağlıkla gelsin
Hayırlı ömürlü olsun canım güle güle büyütün 🥰
Ya kızlar valla bugün insanlar psikolojimi bozdular kalabalık bir ortamdaydım gün içerisnfe gördüğüm herkes senin kızınmı olucak eminmisin karnın erkek karnı top gibi kalçan yok yanlışlık olmasın dediler durdular ya tabikide ikiside evlat ve ilk bebeğimiz sağlıkla gelsin ama böylede insan sinir olmuyor değil şüphelenmeye başladım🤣
İnsanlar çok sever konuşmayı. Oğlumda asm deki ebeler bile kız bu diyordu. Ama en çok beni geren karnın çok aşağıda bugün yarın doğurursun diyordu her gören. 40 haftalık oldu da yine de gelmemişti oğlan :KK70: şimdi kızda da karnım aynı bi değişiklik yok :KK70:

Cnm bacağına kramp girdiğinde ayağını ve ayak parmaklarını bükerek kendine doğru çek kısa zamanda geçecektir. Yoksa sorasındada aşırı tahribat bırakıyor bi kaç gün ağrıyor o baldır yürüyemiyorsun

Bendede oluyo gece çok sancım vardı sabah uyandığımda pijama da ıslaklık hissediyorum hemen lavaboya gidiyorum suyummu gelmiş diye akıntı çıkıyo😂

Evet ya insan hangisi nedir anlamıyor umarım zamanında gideriz hastaneye 🤣🤣

İnşallah yarın çıkıcak. Bugün netleşicek. Son üç gündür anne sütü zenginleştirici vermeye başladılar iyi kilo aldı. Sanırım 3.5 kilo olana kadar evde de zenginleştiriciye devam edicez. O zaman sağıp vermek şart olcak zaten.
Ayy çok güzel bi haber çok sevindim kavuşuyosunuz inşallah 🙏🏾

A Alisdendef selozy selozy kızlar sezaryandan sonra omuz ve baş ağrısı oluyomuş dün ve bugün feçi yaşıyorum bunu banamısın demiyo parollar sizde oldu mu normal mi ? Bi çözümü varmı nescafe falan içiyorum sürekli

Hemen doğsa da içine koysam diye bekliyorum . Çok şirin geliyor bana . Buna gelene kadar daha neeee eksiklerimiz var 🤪 kocam yok ,dışarı kar kış ben çıkamıyorm mecburen siparişe bakıyor. Öyle alışverişten de birşey anlamıyor insan

Eklentiler

• 15350107-E810-445A-BF23-2E4120BF8618.webp
    15350107-E810-445A-BF23-2E4120BF8618.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 58
Senin dediğinde mantıklı ihtiyaç olursa alıcaz yada zaten heryer avm 🥴
Susuz cok zor ya insanın eli ayağı kesiliyor sanki inşallah temizlik gününde gitmez bidaha ayarla ayarlayabilirsen sonra🥴
evet ya yakınlarda alacak yerler varsa yani imkan varsa ihtiyaç dahilinde almak daha iyi. benim ihtiyacım olursa eşimin gidip alması yarım saat sürmez.

temizlikçi ablalar o kadar yoğunki boş gün bulmak zor ama o gün allah korusun su kesintisi olursa mecbur ertelerim artık bana bi güzellik yaparlar malum durumumdan.
çok da şanssızımdır kesin öyle bişey olur 🤦‍♀️

biliyorum o hareketi canım yaptım ama ne fayda, yüzerken çok kramp yaşamışımdır ama böyle bişey yaşamadım hayatımda ya. bi de iki kere magnezyum içmesem nolurdu acaba.

A Alisdendef selozy selozy kızlar sezaryandan sonra omuz ve baş ağrısı oluyomuş dün ve bugün feçi yaşıyorum bunu banamısın demiyo parollar sizde oldu mu normal mi ? Bi çözümü varmı nescafe falan içiyorum sürekli
Çözümü zaman canım omuzlarına sıcak uygulama yapabilirsin ama ikisi de zamanla geçecek

Hayırlı ömürlü olsun canım güle güle büyütün 🥰

İnsanlar çok sever konuşmayı. Oğlumda asm deki ebeler bile kız bu diyordu. Ama en çok beni geren karnın çok aşağıda bugün yarın doğurursun diyordu her gören. 40 haftalık oldu da yine de gelmemişti oğlan :KK70: şimdi kızda da karnım aynı bi değişiklik yok :KK70:
Ay valla dün nasıl sinir oldum ya söylemeleri birşey değil bir iki kişi olsa okeyde çok kişi söyleyince bir tuhaf oldum yani🤣Rabbim neyi nasip etmişse o olucak sağlıklı olsun lar sağlıkla gelsinler yeterki🤲🏻

Ben reflu yatagi almadim aslinda almam cok istedim ama bizim ev cok kucuk. Ben normal besik ve yatak almistim arkadasim hamak gonderdi hediye kayinvalidem de bu neydi hni meshur yataklar var ya 100 tl olan suslu puslu koltuk ustune koyuyor ondan almis. E bir de reflu yatagi alirsak hangisini kullancaz dedi esim evde esya koycak yer yok. Emzirme yastigi alabilirimm.
Emzirme yastığı çok gerekli bence sırt ağrısı oluyor öne eğiliyorsunuz diğer türlü. Yastık kayıyor benim şimdi en çok kullandığım eşya oldu.

Ben acayip omuz ağrısı yaşadım ameliyat bittiği andan itibaren. hastanede kas gevşetici yaptırdım yine geçmedi. Sezeryan acısını bile geçmişti o ağrı. Sıcak su torbası ve ağrı kesici kullandım sürekli. Şimdi bir ağrım yok.

Back
X