2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Bende aynı durumdayım canım. Yine negatif görecekmişim gibi. Test yapmadın değil mi?? Sabah test yapsam dedim sonra vazgeçtim tuttum kendimi. Bel ve kuyruk sokumumda acaip ağrım var. Özellikle ayakta kalınca
Hayır yapmadım canım. Benimde sadece 4. Ve 5. Günde kasıklarda batma gibi oldu. Belki de ilaçlardan. Birde sanırım çok su içtiğimden yada şekerli birşey tüketmediğim den 1 kilo vermişim. Dün akşamdan bu yana bir korku oturdu içime. P.tesi yada salı direk kan testi yapayım diyorum.

Embriyo kallitesindeki rakam neyi gösteriyor ki? 5. Gün embriyosu 3ab olıyor yada 5. Gün embriyosu 6aa oluyor. Hiç anlamıyorum bu durumu. Neyse Allah can verecek olduktan sonra kalitesi önemli değil :)

Bunlar kalite ile ilgili canım en iyisi aa olanlarmış Benimkilere de iyi dediler yine de

Stresi bırak canım. En kötüsü stres. Etkiliyo beynini vücudunu. Allah nasip ettiyse sana o bebişi kaç hücreli olsada tutacak. Bunu hiç unutma. TutmaZda kısmetimizde yokmuş diyip önümüZe bakmalıyız. Bol dua ile sabredicez canım. Elden gelen bu

Benimki genetiksiz iki tane 4ab 4bb 3. Transfer umudum ilk günler vardı sonuç günü geldikçe kalmıyor açıkxaıs
Bu hepimiZin derdi canım. Negatiflere o kadar alışmışız ki, pozitif olacağına inancımız azalıyor günden güne. İlk günler bi heves oluyorda, zaman geçtikçe fısssss diye sönüyor insan. İyi düşünelim iyi olsun. Bu topic uğur getirecek inşallah hepimize.
Bende çok korkuyorum. İlk günler daha umutluydum. Bende yarın yada pazar yapıcam testi bir cesaretle...
İnsallah kizlar rabbim hepimizinki tuttursun.bugun kan vercem bklm sonucu yazarım buraya.ilkten bnde korkuyordum testi yapmaya ama bi anda alıp yaptım.
Canımmm idrar testi mi yaptın?? Kaçırdım ben galiba orayı. Haydi ilk pozitif ol, umut ol bizede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…