- Konu Sahibi pinkclouds
-
3. Gün embriyosu canımSizin kacinci gun embriyosu
Kaçıncı denemenizArkadaslar benim 5.gün pgtli embriyo 4ab genetigede donderdik yani ama nedense cok umutsuzum
Allah buyuk bak 3 aylardayiz cok dua et yarinin sana ne getirecegini bilemezsin uzulme hersey olacagina varir seni yaratan sana yolunu gosterir insallah canimDogru diyosun cnm cok sukur tedavi oluyoru Ama benim dondurulmus daha yok onada uzuluyorum
Ogleden sonra gidecegim canim yazacagim sonucumu buraya ama ruyamda gordum ikiside tutmustuDmlugr güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Allah sabir versin sizede..masallah diyim..umudunuzi yitirmeyin hic..benim durumum sizden kotu 5 hucreli..3.gun embriyosu ve 1 yumurta ..o yuzdende biras sıkıntili ve stresli geciyo..ama hersey Allahtan kismetimizde varsa olucakk..insallah nasip eder...3. Gün embriyosu canım
3.deneme ama 2.de transfer olamamistim embriyo olusmadi.heralde yaptigimiz her transfer deneme sayiliyor o yuzden 2.deneme oluyorKaçıncı denemeniz
Benimki genetiksiz iki tane 4ab 4bb 3. Transfer umudum ilk günler vardı sonuç günü geldikçe kalmıyor açıkxaısArkadaslar benim 5.gün pgtli embriyo 4ab genetgede donderdik yani ama nedense cok umutsuzum
Hadi inşallah canım yaOgleden sonra gidecegim canim yazacagim sonucumu buraya ama ruyamda gordum ikiside tutmustu
Hayır yapmadım canım. Benimde sadece 4. Ve 5. Günde kasıklarda batma gibi oldu. Belki de ilaçlardan. Birde sanırım çok su içtiğimden yada şekerli birşey tüketmediğim den 1 kilo vermişim. Dün akşamdan bu yana bir korku oturdu içime. P.tesi yada salı direk kan testi yapayım diyorum.Bende aynı durumdayım canım. Yine negatif görecekmişim gibi. Test yapmadın değil mi?? Sabah test yapsam dedim sonra vazgeçtim tuttum kendimi. Bel ve kuyruk sokumumda acaip ağrım var. Özellikle ayakta kalınca
4aa 4ab nedir acaba..bilgilendirebilirmisinizBenimki genetiksiz iki tane 4ab 4bb 3. Transfer umudum ilk günler vardı sonuç günü geldikçe kalmıyor açıkxaıs
Stresi bırak canım. En kötüsü stres. Etkiliyo beynini vücudunu. Allah nasip ettiyse sana o bebişi kaç hücreli olsada tutacak. Bunu hiç unutma. TutmaZda kısmetimizde yokmuş diyip önümüZe bakmalıyız. Bol dua ile sabredicez canım. Elden gelen buAllah sabir versin sizede..masallah diyim..umudunuzi yitirmeyin hic..benim durumum sizden kotu 5 hucreli..3.gun embriyosu ve 1 yumurta ..o yuzdende biras sıkıntili ve stresli geciyo..ama hersey Allahtan kismetimizde varsa olucakk..insallah nasip eder...
Bu hepimiZin derdi canım. Negatiflere o kadar alışmışız ki, pozitif olacağına inancımız azalıyor günden güne. İlk günler bi heves oluyorda, zaman geçtikçe fısssss diye sönüyor insan. İyi düşünelim iyi olsun. Bu topic uğur getirecek inşallah hepimize.Benimki genetiksiz iki tane 4ab 4bb 3. Transfer umudum ilk günler vardı sonuç günü geldikçe kalmıyor açıkxaıs
Bende çok korkuyorum. İlk günler daha umutluydum. Bende yarın yada pazar yapıcam testi bir cesaretle...Hayır yapmadım canım. Benimde sadece 4. Ve 5. Günde kasıklarda batma gibi oldu. Belki de ilaçlardan. Birde sanırım çok su içtiğimden yada şekerli birşey tüketmediğim den 1 kilo vermişim. Dün akşamdan bu yana bir korku oturdu içime. P.tesi yada salı direk kan testi yapayım diyorum.
Canımmm idrar testi mi yaptın?? Kaçırdım ben galiba orayı. Haydi ilk pozitif ol, umut ol bizede inşallahİnsallah kizlar rabbim hepimizinki tuttursun.bugun kan vercem bklm sonucu yazarım buraya.ilkten bnde korkuyordum testi yapmaya ama bi anda alıp yaptım.
Pazar günü daha yüksek bir değerle öğrenirsin inşallah canım.Ben gidemiyorum bugun pazar gunune kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?