2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Canım ben 6. Gün yaptırmak için doktoruma sordum senin donmuş ve beşinci gün o yüzden varsa çıkar taze olsaydı bile erken derdim dedi.8i bekle bence 3. Gün olduğu için nolur nolmaz en azından 7 yi bekle
Haklısın canım. Sabredeyim biraZcık daha :) sağol canım

Bence şuan az çok bellidir sonuçlar ama benim cesaretim yok öğrenmeye henüz :)

Belki dün işlem sırasında tahriş olmuş olabilir kuzu.Benim de ilk bir kaç gün ağrım olmuştu.Şu an kasık,bel veya göğüs hiçbir ağrım yok.Adet olacakmış gibi inceden bir ağrım var yalnızca.

İnşallh öyledir kuzum bir an önce Pazartesi olsa da öğrensek ya

Offf inşallah canım inşallahhhh. Bizimde yüzümüz gülsün
Amin hep boyle gidecek degil ya elbet bizde o duygulari tadariz. Hem bunada şükür bak tedavi olabiliyoruz biz, ya olamayanlar ne yapsin benim kuzenimin rahmi bile yok omru boyunca cocuk sahibi olamayacak. Sukur etmek gerek hersey zamanini bekler ve nasip isi takdir Allahindir.

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz grubun ilk güzel haberini alalım inşallah :)
Insallah bu mubarek gunde Allah hepimize o duyguyu nasip eder insallah tutunurlar. bu arada dun senin bir yorumunu okudum gece gulme krize girdim Allah seni de guldursun yorumun soyleydi; doktorun sana demiski embriyolar tutunmaya caba dahi gostermemis bu yorum bana cok komik geldi ya vallahi Allah yuzunu hep guldursun benim cok hosuma gitti o laf

Aynen öyle. Tedavi olma şansımız var. Bilgiye doktora hasteneye ulaşmamız kolay. Bu forumda dertleşebilmek bile bir nimet

Hahah evet öyle demişti canım,benimkiler konuldukları yerden salmış kendilerini boşluğa. Embriyo intihar timi :)

Ateş ölçsek acaba o da normal hamileliklerdeki gibi tüp bebekte de belirti olur mu sizce??? O kadar da ilaç kullanıyoruz ama

Canım çok erken bence. Üzülürsün çıkmazsa. Sen biraz daha bekle derim ben.
Benim de bugğn 2. Günüm. Aynı gün transfer olmuştuk senle zaten canım. Benim ilk andan beri kasık ağrım var. İşleme bağlı bir ağrı olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorum da bi kaç gün kasık ağrın olabilir demişti. Yatıp kalkarken bazen yürürken kasılıyor kasığım. Bazen ağrı giriyor. Bunlara çok takılmamak lazım sadece olumlu düşünüyorum ben. Olumsuz düşünüp vücudumun o olumsuzluğa uygun hormon üretmesini istemiyorum

Benim 4. Ve 5. Gün sağ kasığım da iğne batması gibi oldu yoğun bir şekilde ama bugün yine hiç transfer olmamış gibiydim.
Haklısınız kızlar yatınca rahatladım ben de düğünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…