- 11 Ocak 2020
- 146
- 137
- 23
- 32
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Canımm inşallah pozitif olur. Seni takipte olacağım yarın :)
Haklısın canım. Sabredeyim biraZcık daha :) sağol canımCanım ben 6. Gün yaptırmak için doktoruma sordum senin donmuş ve beşinci gün o yüzden varsa çıkar taze olsaydı bile erken derdim dedi.8i bekle bence 3. Gün olduğu için nolur nolmaz en azından 7 yi bekle
Uzan canım. Ayaklarınıda biraz yükseğe koy. Geçiyor ağrı o zamanAy rahatladım benim de hep sağ ağrıyor bugün oturdum baya resmen arttı uzanacağım Artık
21 şubatta transfer olan arkadaşlarım :) yarın 7. Gün. Test yaptıracak olan var mı?? Ya da ctesi 8. Günde test yaptıracak olan. Erken tabi ama yaptırayım bir cesaretle diyorum :) 2 adet 3. Gün embriyosu bu arada benim minikler :)
Offf inşallah canım inşallahhhh. Bizimde yüzümüz gülsüninsallah hayatim olumlu olumsuz yazacagim buraya ama senin gibi benimde 3. Gunden beridir hem bel agrim var hemde ara ara kasik agrisi adet sancisi falan insallah iyiye isarettir.
Belki dün işlem sırasında tahriş olmuş olabilir kuzu.Benim de ilk bir kaç gün ağrım olmuştu.Şu an kasık,bel veya göğüs hiçbir ağrım yok.Adet olacakmış gibi inceden bir ağrım var yalnızca.Kızlar tek kasığımda baya bi ağrı varkendimi dinleyince farkettiğim değil baya baya var dalıp elimle bastırasım geliyor refleks olarak tabi dayanılmayacak kadar değil de adetin ilk günü gibi ağrı ama sadece tek kaşığımda bu kadar ağrısı olan var mı hoşuma gitmedi açıkcası dün de vardı bugün arttı öncekilerde de ağrım olmuştu bu kadar değildi çok daha aZdı ama negatif olmuştu ... 2. Günüm bugün transfer gününü saymazsak
Evet eğer tutacağı varsa tutmuştur artık vee hormon salınımı başlamıştır yavaştan :) korkunun ecele faydası yok canım:) sürekli düşünmekten kurtulurz tuttumu diye :)Bence şuan az çok bellidir sonuçlar ama benim cesaretim yok öğrenmeye henüz :)
İnşallh öyledir kuzumBelki dün işlem sırasında tahriş olmuş olabilir kuzu.Benim de ilk bir kaç gün ağrım olmuştu.Şu an kasık,bel veya göğüs hiçbir ağrım yok.Adet olacakmış gibi inceden bir ağrım var yalnızca.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz grubun ilk güzel haberini alalım inşallah :)Benimde yarin 7. Gunum ve hem kan baktiracagim hemde doktorum ultrason bakacak 4. Embriyosu 2 tane insallah pozitifi goruruz.
Amin hep boyle gidecek degil ya elbet bizde o duygulari tadariz. Hem bunada şükür bak tedavi olabiliyoruz biz, ya olamayanlar ne yapsin benim kuzenimin rahmi bile yok omru boyunca cocuk sahibi olamayacak. Sukur etmek gerek hersey zamanini bekler ve nasip isi takdir Allahindir.Offf inşallah canım inşallahhhh. Bizimde yüzümüz gülsün
Insallah bu mubarek gunde Allah hepimize o duyguyu nasip eder insallah tutunurlar.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz grubun ilk güzel haberini alalım inşallah :)
Aynen öyle. Tedavi olma şansımız var. Bilgiye doktora hasteneye ulaşmamız kolay. Bu forumda dertleşebilmek bile bir nimetAmin hep boyle gidecek degil ya elbet bizde o duygulari tadariz. Hem bunada şükür bak tedavi olabiliyoruz biz, ya olamayanlar ne yapsin benim kuzenimin rahmi bile yok omru boyunca cocuk sahibi olamayacak. Sukur etmek gerek hersey zamanini bekler ve nasip isi takdir Allahindir.
Aynen oyle canimAynen öyle. Tedavi olma şansımız var. Bilgiye doktora hasteneye ulaşmamız kolay. Bu forumda dertleşebilmek bile bir nimet
Insallah bu mubarek gunde Allah hepimize o duyguyu nasip eder insallah tutunurlar.bu arada dun senin bir yorumunu okudum gece gulme krize girdim Allah seni de guldursun yorumun soyleydi; doktorun sana demiski embriyolar tutunmaya caba dahi gostermemis bu yorum bana cok komik geldi ya vallahi Allah yuzunu hep guldursun benim cok hosuma gitti o laf
HahhahHahah evet öyle demişti canım,benimkiler konuldukları yerden salmış kendilerini boşluğa. Embriyo intihar timi :)
Kuzum progesteron ateşi yükseltiyor zaten hiç ölçmeyelim benceAteş ölçsek acaba o da normal hamileliklerdeki gibi tüp bebekte de belirti olur mu sizce??? O kadar da ilaç kullanıyoruz ama
Canım çok erken bence. Üzülürsün çıkmazsa. Sen biraz daha bekle derim ben.21 şubatta transfer olan arkadaşlarım :) yarın 7. Gün. Test yaptıracak olan var mı?? Ya da ctesi 8. Günde test yaptıracak olan. Erken tabi ama yaptırayım bir cesaretle diyorum :) 2 adet 3. Gün embriyosu bu arada benim minikler :)
Benim de bugğn 2. Günüm. Aynı gün transfer olmuştuk senle zaten canım. Benim ilk andan beri kasık ağrım var. İşleme bağlı bir ağrı olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorum da bi kaç gün kasık ağrın olabilir demişti. Yatıp kalkarken bazen yürürken kasılıyor kasığım. Bazen ağrı giriyor. Bunlara çok takılmamak lazım sadece olumlu düşünüyorum ben. Olumsuz düşünüp vücudumun o olumsuzluğa uygun hormon üretmesini istemiyorumKızlar tek kasığımda baya bi ağrı varkendimi dinleyince farkettiğim değil baya baya var dalıp elimle bastırasım geliyor refleks olarak tabi dayanılmayacak kadar değil de adetin ilk günü gibi ağrı ama sadece tek kaşığımda bu kadar ağrısı olan var mı hoşuma gitmedi açıkcası dün de vardı bugün arttı öncekilerde de ağrım olmuştu bu kadar değildi çok daha aZdı ama negatif olmuştu ... 2. Günüm bugün transfer gününü saymazsak
Benim 4. Ve 5. Gün sağ kasığım da iğne batması gibi oldu yoğun bir şekilde ama bugün yine hiç transfer olmamış gibiydim.Kimsenin tek taraflı ağrısı yok mu
Canım çok erken bence. Üzülürsün çıkmazsa. Sen biraz daha bekle derim ben.
Benim de bugğn 2. Günüm. Aynı gün transfer olmuştuk senle zaten canım. Benim ilk andan beri kasık ağrım var. İşleme bağlı bir ağrı olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorum da bi kaç gün kasık ağrın olabilir demişti. Yatıp kalkarken bazen yürürken kasılıyor kasığım. Bazen ağrı giriyor. Bunlara çok takılmamak lazım sadece olumlu düşünüyorum ben. Olumsuz düşünüp vücudumun o olumsuzluğa uygun hormon üretmesini istemiyorum
Haklısınız kızlar yatınca rahatladım ben de düğünmemeye çalışıyorumBenim 4. Ve 5. Gün sağ kasığım da iğne batması gibi oldu yoğun bir şekilde ama bugün yine hiç transfer olmamış gibiydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?