2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Haklisiniz .aminnn insallah ...5 gun izin aldim annem sehir disindan geldi sacma sapan bi yatiyorum bi kalkiyorum..bir dolusu ilac.ve yan etkileri...psikolojisi cok ayri benim onumuzdeki cumaya test gunum..ama hrpsi bosunaymis gibi geliyo..sabretmekten baska carem yok..tabi..

Evet idrar testi yaptım resmi önceki msjimdadir.hafif çizgi var ama.bklm

Herkeslerin moralleri çöktü ha gayret Kızlar hepimiz negatif alacak değiliz ya illa birilerimizin yüzüne gülecek bu sefer toparlanalım artık

Kizlar adet olcakmisim gibi siddetli sol karnim agiriyor karnim cok sisti daha transferin 5.gunu ben neyapacagim puff
Kuzum benim de öğlen 3. Gündeyim daha dün gece adet sancım öyle şiddetliydi ki uyandım uykumdan sanırıö ilaçlardan oluyor korkmaya gerek yok herkes yaşamış

Ama ayni oldum olacam birde benim bagirsaklarim bozulurdu buyugunu yapmaya korkar oldum karnim bozuldumu hemen adetim gelirdi cnm evdede herkese sataşiyorum sinirlilik hali hep aklimda

Ama ayni oldum olacam birde benim bagirsaklarim bozulurdu buyugunu yapmaya korkar oldum karnim bozuldumu hemen adetim gelirdi cnm evdede herkese sataşiyorum sinirlilik hali hep aklimda
Hepimiz öyleyiz kaçıncı denememiz aklımızda bi dünya Soru işareti kolay şeyler yaşamıyoruz evdekiler anlayışlı olacaktır

Arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı. Olsaydı belli olurdu bu sefer de kısmet değilmiş.İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.
Canım daha erken değil mi 7. Gün bugün. İlaçlarını kesme dikkat etmeyi de burakma olur mu

Arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı. Olsaydı belli olurdu bu sefer de kısmet değilmiş.İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.
Yaaa (( ben senden çok umutluydum kesin pozitif diye düşünmüştüm canım. Kısmette yokmuş. Ama erken değil mi ne dersin. 21 şubat transferisin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…