- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Haklisiniz .aminnn insallah ...5 gun izin aldim annem sehir disindan geldi sacma sapan bi yatiyorum bi kalkiyorum..bir dolusu ilac.ve yan etkileri...psikolojisi cok ayri benim onumuzdeki cumaya test gunum..ama hrpsi bosunaymis gibi geliyo..sabretmekten baska carem yok..tabi..Stresi bırak canım. En kötüsü stres. Etkiliyo beynini vücudunu. Allah nasip ettiyse sana o bebişi kaç hücreli olsada tutacak. Bunu hiç unutma. TutmaZda kısmetimizde yokmuş diyip önümüZe bakmalıyız. Bol dua ile sabredicez canım. Elden gelen bu
Evet idrar testi yaptım resmi önceki msjimdadir.hafif çizgi var ama.bklmBu hepimiZin derdi canım. Negatiflere o kadar alışmışız ki, pozitif olacağına inancımız azalıyor günden güne. İlk günler bi heves oluyorda, zaman geçtikçe fısssss diye sönüyor insan. İyi düşünelim iyi olsun. Bu topic uğur getirecek inşallah hepimize.
Bende çok korkuyorum. İlk günler daha umutluydum. Bende yarın yada pazar yapıcam testi bir cesaretle...
Canımmm idrar testi mi yaptın?? Kaçırdım ben galiba orayı. Haydi ilk pozitif ol, umut ol bizede inşallah
Insallahh allah dualarimizi kabul eder insallah...Herkeslerin moralleri çöktü ha gayret Kızlar hepimiz negatif alacak değiliz ya illa birilerimizin yüzüne gülecek bu sefer toparlanalım artık
Kuzum benim de öğlen 3. Gündeyim daha dün gece adet sancım öyle şiddetliydi ki uyandım uykumdan sanırıö ilaçlardan oluyor korkmaya gerek yok herkes yaşamışKizlar adet olcakmisim gibi siddetli sol karnim agiriyor karnim cok sisti daha transferin 5.gunu ben neyapacagim puff
Hepimiz öyleyiz kaçıncı denememiz aklımızda bi dünya Soru işareti kolay şeyler yaşamıyoruz evdekiler anlayışlı olacaktırAma ayni oldum olacam birde benim bagirsaklarim bozulurdu buyugunu yapmaya korkar oldum karnim bozuldumu hemen adetim gelirdi cnm evdede herkese sataşiyorum sinirlilik hali hep aklimda
Canım daha erken değil mi 7. Gün bugün. İlaçlarını kesme dikkat etmeyi de burakma olur muArkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı. Olsaydı belli olurdu bu sefer de kısmet değilmiş.İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.
Canım kaç çıktı bugün 7. Günümüz. Yükselmez mi ki? Kaçıncı gün embriyosuydu senin ki?Arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı. Olsaydı belli olurdu bu sefer de kısmet değilmiş.İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.
Adetten değil canım ilaçlardan oluyor. Bende 4. Gün adet sancısı ile uyanmıştım..Kizlar adet olcakmisim gibi siddetli sol karnim agiriyor karnim cok sisti daha transferin 5.gunu ben neyapacagim puff
Tabikide ciksaydi cok iyiydi ama benim yakin arkadasimin 8. Gunde cikmayipta 10. Gunde cikmisti..moralinizi bozmayin lutfen..Evet 7. gündü.
Benim doktorum da önceki tedavimde sonrsdan yükselen olabiliyor diye bıraktırmamıştı gerçekten oluyorTabikide ciksaydi cok iyiydi ama benim yakin arkadasimin 8. Gunde cikmayipta 10. Gunde cikmisti..moralinizi bozmayin lutfen..
YaaaArkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı. Olsaydı belli olurdu bu sefer de kısmet değilmiş.İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.
Canım sakım bırakma ilaçlarını ve tedbirli davranmayı. Lütfen test gününde tekrarla testiniBenim 5. gün taze 2 adet 6AA idi kızlar.İlaçlara devam ederim ama sonuç değişmeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?