2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Yaaa (( ben senden çok umutluydum kesin pozitif diye düşünmüştüm canım. Kısmette yokmuş. Ama erken değil mi ne dersin. 21 şubat transferisin sende
Sağol canım açıkçası baş ağrıma kadar ben de oldu galiba diyordum.Ama ağrım artınca anladım yanılmayı çok isterdim.İlaçlara devam edeceğim.Bu kadar aldım 2 gün daha hormona devam aklımızda kalmasın

sürekli kendimizi dinlediğimiz için mi nedir biz mi yaratıyoruz acaba belirtilerimizi? Çok gözüm korktu ben nasıl cesaret edicem bakalım teste.

Arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı. Olsaydı belli olurdu bu sefer de kısmet değilmiş.İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.

Canım çok erken yapmışsın çıkmaz ki şimdi..
Lütfen ilaçlarını bırakma RABBİM nasip etsin inşallah sanada tüm bekleyen arkadaşlara da inşallah..
Lütfen arkadaşlar erken test yapmayın en erken 10. Gün yapın.. boşuna kendinizi ve meleginizi üzmeyin nolur... bizde sizinle birlikte dualar ile bekliyoruz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun inşallah...

5 bile çıkmamış tatlım değişeceğini düşünmüyorum ama ilaçlarımı kullancağım merak etmeyin.

Simdi aradim arkadasimi teyit etmek icin.ecet kan tahlili hepsi..8. Gun yaptirmis cikmamis..9.gun yaptirmis cikmamis ..10. Gunde pozitif cikmis..insallah sizinde oledir...8 gunden oncede 5. Gunden baslamis idrar testlerine hep tek cizgiymis
pinkclouds taze trasnfermi olmuş arkadaşınız da tazede geç yükseliyormuş çünkü moral bozmadan beklemeye devam Hulusi hoca da bana söylemişti olabiliyor diye doğruymuş bak

Simdi aradim arkadasimi teyit etmek icin.ecet kan tahlili hepsi..8. Gun yaptirmis cikmamis..9.gun yaptirmis cikmamis ..10. Gunde pozitif cikmis..insallah sizinde oledir...8 gunden oncede 5. Gunden baslamis idrar testlerine hep tek cizgiymis
İnşallah bir istisnada ben olurum devam edeceğim çok teşekkür ederim

pinkclouds taze trasnfermi olmuş arkadaşınız da tazede geç yükseliyormuş çünkü moral bozmadan beklemeye devam Hulusi hoca da bana söylemişti olabiliyor diye doğruymuş bak
Kuzum pazartesi tekrarlayacağım testi inşallah bir mucize olur ama sizler bozmuyorsunuz moralinizi bu grup o pozitifleri görecek

Umudum benimde yok cnm siddetli karin agrim var hemen adet olacam gibi yarin 6.gunum her serde bir hayir vardir demekten baska bir sey gelmiyor elden esime cok uzuluyorum onun boynunu bukuk gorunce icim eriyor Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…