2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Dogru diyosun cnm cok sukur tedavi oluyoru Ama benim dondurulmus daha yok onada uzuluyorum

Günaydın arkadaşlar benim de baş ağrım şiddetini artırarak devam ediyor genelde adet öncesi migrenim tutar kötü düşünmek istemiyorum yine de Progestan fitili kullandıktan sonra su gibi akıntım oluyor sizin de oluyor mu ?

Baş ağrısını olumsuz yorma canım bence . Olabilir normaldir. Hamilelikte de görülebilir şeyler onlar. Fitil için yorum yapamayacağım ben fitil kullanmıyorum

Kullandiginiz ilaclar neler arkadaslar. Doktorunuzun ozellikle dikkat et dedigi bir sey var mi. Benimki ostojen ve progestan cok önemli dedi. Bir tane de climara bant verdi
Bana doktorum estrofen ve jel verdi..follatrol folik asit iciyorum..vede prolutex igne vuruluyorum hergun.test gunune kadar bunlari yapmam istendi..birde 3. Gun gonapetly igne vurulmam istendi bugun 3. Gunum..onuda vuruldum..hayirlisi olur insallah..

Hamilelik ile adet belirtileri aynı biliyorsun canım. Hiç kötü düşünme. Fitil sonrası bir süre uzanıyorum ayağa kalkınca akmaya başlıyo ufak ufak. Su gibi akmıyor ama canım hamilelik belirtisidir inşallah su gibi akıntı

Evet çok benziyor inşallah bebiş için ağrıyordur bu kez

Bende sadece kasiklarda agti var ama onuda ilaclarin yan etkisi olarak okudum..suandada agrim var..3. Gun embriyosu ve suan 3. Gunum.umutsuzumda.2. Kalite ve 5 hucreli oldugu soylendi.allahtan umit kesilmez tabi.saclarim dokuluyo inanilmaz derecede..baskada yan etki yok suanda..beklemek zor..cok sıkıldim

Allah isterse can verecek canım. Benimde embriyolarım 2. Ve 3. Kalite 12 ve 7 hücreli transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Sürekli kendimizi dinlediğimiz için belirti sanıyoruz herşeyi. Beklemek zor ama hızlı geçiyor. Sabır bu işin en zor kısmı zaten

Sizin kacinci gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…