- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Evet yaa sona yaklaştıkça korkuyorum7 gün oldu gerçekten zaman geçmez derken
Dogru diyosun cnm cok sukur tedavi oluyoru Ama benim dondurulmus daha yok onada uzuluyorumAmin hep boyle gidecek degil ya elbet bizde o duygulari tadariz. Hem bunada şükür bak tedavi olabiliyoruz biz, ya olamayanlar ne yapsin benim kuzenimin rahmi bile yok omru boyunca cocuk sahibi olamayacak. Sukur etmek gerek hersey zamanini bekler ve nasip isi takdir Allahindir.
Baş ağrısını olumsuz yorma canım bence . Olabilir normaldir. Hamilelikte de görülebilir şeyler onlar. Fitil için yorum yapamayacağım ben fitil kullanmıyorumGünaydın arkadaşlar benim de baş ağrım şiddetini artırarak devam ediyor genelde adet öncesi migrenim tutar kötü düşünmek istemiyorum yine deProgestan fitili kullandıktan sonra su gibi akıntım oluyor sizin de oluyor mu ?
Bana doktorum estrofen ve jel verdi..follatrol folik asit iciyorum..vede prolutex igne vuruluyorum hergun.test gunune kadar bunlari yapmam istendi..birde 3. Gun gonapetly igne vurulmam istendi bugun 3. Gunum..onuda vuruldum..hayirlisi olur insallah..Kullandiginiz ilaclar neler arkadaslar. Doktorunuzun ozellikle dikkat et dedigi bir sey var mi. Benimki ostojen ve progestan cok önemli dedi. Bir tane de climara bant verdi
Bende aynı durumdayım canım. Yine negatif görecekmişim gibi. Test yapmadın değil mi?? Sabah test yapsam dedim sonra vazgeçtim tuttum kendimi. Bel ve kuyruk sokumumda acaip ağrım var. Özellikle ayakta kalıncaEvet yaa sona yaklaştıkça korkuyorum
Beklemek çok Zor. Canım o ağrıları ilaçlar yapıyor sanırım moralini bozma sabırla beklemeye devamBenimde adet agrilarim var karnimda korkuyorum kizlar 5.gun beklemek ve umutsuzluk cok zor
Hamilelik ile adet belirtileri aynı biliyorsun canım. Hiç kötü düşünme. Fitil sonrası bir süre uzanıyorum ayağa kalkınca akmaya başlıyo ufak ufak. Su gibi akmıyor ama canım hamilelik belirtisidir inşallah su gibi akıntıGünaydın arkadaşlar benim de baş ağrım şiddetini artırarak devam ediyor genelde adet öncesi migrenim tutar kötü düşünmek istemiyorum yine deProgestan fitili kullandıktan sonra su gibi akıntım oluyor sizin de oluyor mu ?
İlaçsız olması ne güzelmiş canım. İçini ferah tut yinedeBen sadece jel ve folik asit kullaniyorum benim ilacsiz transfer oldu
İlaçsız tedaviyi çok merak ediyordum, ne güzel inşallah hep birlikte pozitifi alırızBen sadece jel ve folik asit kullaniyorum benim ilacsiz transfer oldu
Evet çok benziyor inşallah bebiş için ağrıyordur bu kezHamilelik ile adet belirtileri aynı biliyorsun canım. Hiç kötü düşünme. Fitil sonrası bir süre uzanıyorum ayağa kalkınca akmaya başlıyo ufak ufak. Su gibi akmıyor ama canım hamilelik belirtisidir inşallah su gibi akıntı
İnşallah canımEvet çok benziyor inşallah bebiş için ağrıyordur bu kez
Allah isterse can verecek canım. Benimde embriyolarım 2. Ve 3. Kalite 12 ve 7 hücreli transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Sürekli kendimizi dinlediğimiz için belirti sanıyoruz herşeyi. Beklemek zor ama hızlı geçiyor. Sabır bu işin en zor kısmı zatenBende sadece kasiklarda agti var ama onuda ilaclarin yan etkisi olarak okudum..suandada agrim var..3. Gun embriyosu ve suan 3. Gunum.umutsuzumda.2. Kalite ve 5 hucreli oldugu soylendi.allahtan umit kesilmez tabi.saclarim dokuluyo inanilmaz derecede..baskada yan etki yok suanda..beklemek zor..cok sıkıldim
Sizin kacinci gun embriyosuAllah isterse can verecek canım. Benimde embriyolarım 2. Ve 3. Kalite 12 ve 7 hücreli transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Sürekli kendimizi dinlediğimiz için belirti sanıyoruz herşeyi. Beklemek zor ama hızlı geçiyor. Sabır bu işin en zor kısmı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?