2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Benden etkilendiniz hepiniz,kötü düşünmeyin daha hiçbir şey bitmedi bir arkadaş vardı bugün test yaptıracak belki o pozitifi görmüştür
Yok kuzum senden değil. Sona yaklaştıkça belirti filan da hissetmeyince korkuyor insan. Ama mutlaka içimizden birilerinin olacaktır diye düşünüyorum. Mutlaka üzülüyoruz negatif görünce ama Allah başka kötü dertler vermesin. En azından pozitif alan arkadaşlarımıza seviniriz.

Aslında şu baş ağrım olmasaydı ben hamile olduğumu düşünüyordum.Özellikle su akıntısı nereye yazsam gebeliğe delaletti. Belirtiden ziyade belirtisizlik daha iyi gibi duruyor bu tabloda

Benimde umudum azalıyor. Ama hepimiz böyle hissederken hep birlikte negatif alacağımızı düşünmüyorum. Mutlaka pozitifi görenler de olacaktır.
Herkes negatifi görürse en şanssız topic olarak tarihe geçeriz birilerimiz o güzel sonuçları alsın lütfen

Aslında şu baş ağrım olmasaydı ben hamile olduğumu düşünüyordum.Özellikle su akıntısı nereye yazsam gebeliğe delaletti. Belirtiden ziyade belirtisizlik daha iyi gibi duruyor bu tabloda☺
Ya ama daha erken canım. Belki test tarihine kadar yükselir değerin. Yok mu böyle örnekler var sonuçta. İnşallah Allah sana da böyle bir şekilde nasip eder.

Bugun 3. Gunumdu ve ek olarak gonapeptl igne vuruldumm bugun 1 kereligine mahsus ondanmidir nedir kasiklarimda agri cogaldi ve sol bacagimda agri oldu ..bu durumu yasayan oldumu hic..kasik agrilari inanilmaz artti..adetime en az 10 gun var..

Benim bu yıl bir basiretsizliğim var.Misal barajı 91 olan sınavdan, 90 ile kaldım,90 ile kalınır mı ben kaldım 6AA kalite ile de sınıfta kaldım genetiği bozuksa demek ki

Bugun 3. Gunumdu ve ek olarak gonapeptl igne vuruldumm bugun 1 kereligine mahsus ondanmidir nedir kasiklarimda agri cogaldi ve sol bacagimda agri oldu ..bu durumu yasayan oldumu hic..kasik agrilari inanilmaz artti..adetime en az 10 gun var..
Erken transfer olmuşsunız o zaman gebelik belirtisi olabilir.Ben en erken adetin 18. günü transfer oldum.

Ya ama daha erken canım. Belki test tarihine kadar yükselir değerin. Yok mu böyle örnekler var sonuçta. İnşallah Allah sana da böyle bir şekilde nasip eder.
Var tabi ama benim için buraya kadarmış insan hissediyor. Beni üzen birisi çıkıp dese ki şu yüzden sizin çocuğunu olmuyor biliriz sorunu o da yok.Kime gitsek e sizin çocuğunuz olur diyor ama sonra hiç birşey olmasa da bir şeyler oluyor ve sonuç hep negatif

Zaten sebepsiz infertilite çağımızın sorunu canım. Off çok ama çok korkuyorum bende yarın kan vericem sanırım. 8. Gün yarın

Zaten sebepsiz infertilite çağımızın sorunu canım. Off çok ama çok korkuyorum bende yarın kan vericem sanırım. 8. Gün yarın
Güzel haberlerle gel inşallah korkunun ecele faydası yok iyi ya da kötü öğrenince daha iyi.benim donmuş olduğundan Pazartesi günü 6. Günde baktıracağım

Erken transfer olmuşsunız o zaman gebelik belirtisi olabilir.Ben en erken adetin 18. günü transfer oldum.
Tesekkur ederim..Insallah oledir..igneyi vuruldum cunki agri fazlalasti..fakat yan etkilerinde kas agrilari olabilcegi yaziyodu...benim gibi agri yasayn var sanirim..gecicimi merak ettim..bu agrilar..daha once toplamadan hemen once vurulmustum ama bana o zman endol fitil vermislerdi agri kesici..

Evet malesef belirsizlik insanı en çok yoran şey. Ve günümüzde sebepsiz infertilite oldukça fazla. Bu konuda bir kitap var hatta 2 aşılama 6 tüp bebek denemesinden sebepsiz infertilite ile olumsuz sonuç alan biri yazmış. Kitabın adı "Artık Anne Olmak İstiyorum" belki okumak iyi hissettirir.

Benim bu yıl bir basiretsizliğim var.Misal barajı 91 olan sınavdan, 90 ile kaldım,90 ile kalınır mı ben kaldım 6AA kalite ile de sınıfta kaldım genetiği bozuksa demek ki
Bazen böyle bazı şeyler üst üste geliyor. Bende tek bir kıytırık ders yüzünden 1 yıl okulumu uzattım. Halbuki bu dersi formasyonda ve yaz okulunda almama ragmen ikiside kabul edilmedi. 2 kez alıp yüksek notla geçtiğim dersi 3. Kez alıyorum. Ve 2. Dönem dersi olduğu için 1 yıl uzamış oldu. Ama oluyor işte böyle şeyler vardır bir hayır deyip teselli ediyorsun kendini. Bebek için de öyle dediğin gibi eğer genetiği sağlam olmayan bir bebekse bizim için çok ayrı bir imtihan olur. Birşey olmuyorsa da Allah bizi birşey den koruyordur.

Bu arada sonra çocuğu olmuş yazarın. Ve benzer durumları yaşayanların hikayesini yazmış, tavsiyelerde bulunmuş.. Bende yeni bitirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…