2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Merhaba kızlar. 8. Günümüz bugün. Sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki kocaman bir tek çizgi. Embriyolarım ikizdi, birinden biri bari tutar dedim ama sanırım 3. Kez yine negatif. Silik çizgi bile yok

Günaydın canım,testten teste , kişiden kişiye değişiyor idrar testi çok yanıltıcı biliyorsun. En kesini kan testi yaptırman.İnşallah bebişin seninledir

Merhaba kızlar. 8. Günümüz bugün. Sabah erken gebelik testi yaptım ve tabiki kocaman bir tek çizgi. Embriyolarım ikizdi, birinden biri bari tutar dedim ama sanırım 3. Kez yine negatif. Silik çizgi bile yok
Canım açıkcası ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum ilk trwsnferim dışında da yapmadım.senin 3. Gündü bi de.idrarda gözükecek ya da gözükmeyecek sonuç kanda çok daha net bence idrar yapıp beklemektense kan vermek daha mantıklı bir sürü idrara geç geçen duyuyoruz hatta az önce okudum gebelik testini hatıra saklarım diye kandan sonra yapan birinin negatif çıkmıştı
Bu arada 3. Transferler toplaşmışız resmen.3 ayrı bi eşikmiş ya ben bu sefer çok iyi anladım bi kabullenmişlik bi olgunluk var üzerimizde ilk trasnferlerimde kendimi paralamışlığım yok mesela benim artık hayırlısına gerçekten bırakmayı öğrendik inşallaj hayat bizi şaşırtsın
Son olarak idrar yapmayıınnn

Günaydın canım,testten teste , kişiden kişiye değişiyor idrar testi çok yanıltıcı biliyorsun. En kesini kan testi yaptırman.İnşallah bebişin seninledir
Caninizi sıkmayın..idrar testi hele inanilmaz yaniltici..
Hepinize teşekkür ederim. Aslında biliyorum idrar yanıltıcı. Ben ilk transferde gördüm çift çizgi, kanda negatifti ama. Yıkılmıştım. Yinede bile bile dayanamadım yaptım. Öğlene doğru gidip kanda baktırayım diyorum. 3. Deneme gerçekten değişik hissettiriyor. Ben bu sefer nedense kesin gözüyle bakmışım demek içten içe. İnşallah bebeklerim benimledir. Son 1 dondurulmuşum kalıyor çünkü. Bütün testler, histereskopi, çizik operasyonu hepsini yaptırdık. Hala olmuyorsa ne zaman olacak bilmiyorum gerçekten. Şimdi değilse ne zaman??
Tüp bebek sürecini bilmezken, dışardan bakarken hep derdim ki tüp bebek kesin bir tedavi yöntemi. Çocuğu olmayan herkes tüp bebekle çocuk sahibi olabilir. Hiç ama hiç öyle değilmiş. Yaşayınca anlıyor insan. Bir yandan yaş oldu 33. Zamanı da tutamıyoruz sular seller gibi akıp geçiyor. Çok ağır bir imtihan gerçekten. Gücümün tükendiğini hissediyorum. Zaten çalışıyorum bankacıyım. Doktor kontrolleri, testler izin almak ,gidip gelmek hepsi mesele bizim meslekte maalesef. Allah daha fazla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. 5-6-7 hatta 10 kere 15 kere deneyen arkadaşlarıma çok saygı duyuyorum. Gerçekten o kadar sabır gösterebilmek sağlam bir psikoloji istiyor.
Çok uzun yazmışım ama kusura bakmayın, çok dolmuşum galiba, iyice duygusala bağladım

Cok haklisin cnm bende piskologa gitmeye karar verdim artik

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu sefer biz de Farklı bir sürü şey yaptık ve benim de iş yerimde artık izin kullanmaya yüzüm yok bilmeyen iş arkadaşlarıma yalan uydurmaktan yoruldum daha çok çalışıp gezip harcamaktansa her kuruşu bu işe ayırmaktan bıktım ama napalım daha beteri de olabilir bizim sınavımız da buymuş diyorum en azından deneme şansımız devam ediyor.hem daha sonuç da almadık o ayrı

İşin maddi boyutuda ayrı bir sıkıntı zaten ona hiç girmiyorum. Tedavi şansımız devam ediyor da gücüm kalmadı. Sonuçta almadık daha haklısınız ama neden acaip bir hüzün çöktü bana
Cok haklisin cnm bende piskologa gitmeye karar verdim artik
Psikoloğa gitmek istiyorum ama ona ayıracak para mı kaldı

İşin maddi boyutuda ayrı bir sıkıntı zaten ona hiç girmiyorum. Tedavi şansımız devam ediyor da gücüm kalmadı. Sonuçta almadık daha haklısınız ama neden acaip bir hüzün çöktü bana
O hüzün bana da çöktü dün akşam.gözlerimden akan yaşlara engel olamadım olmadı diye adet zamanı olan sırt ağrılarım başladı benim de daha önce de olduğunda negatif olduğunu anlamıştım.çok okudum adet zamanı olan kendilerine özel belirtilerinin yine olduğunu ama pozitif aldıklarını yazan insanları ama insanım içine doğuyor galiba ben ki üç aylıkgeçici menopoz un ikinci ayında hocam yumurtaladım ben dün diye doktoruma gidip kadını şaşkınlıklara düşürmüş insanım imkansız olamaz demişti ultrasonda görene kadar yani velhasıl vücudumu iyi tanıdığım için artık olmadı diye düşünüyorum...

Söylediklerinin hepsi o kadar doğru ki ben de 33 yaşındayım zaten makul üreme yaşı 35’e kadar. Amh değerim malum artık bu durumu kabul ediyorum. Biz de histeroskopi,genetik testler, diğer yardımcı üreme teknikleri vs vs en azından herşeyi yaptık aklımızda bir soru işareti kalmadı.Geride dondurulmuşumuz da yok. 3. deneme biizm için de kırmızı çizgiydi bunu da deneriz olmazsa artık önümüze bakarız bu amaca takılıp kalmak istemiyoruz. Zira sonu yok bu durumun. Maddi manevi zor bir süreç ben de avukatım 2 haftadır tüm işlerimi askıya aldım bir an önce toparlanıp devam etmem gerekiyor. Her tedavide insanlara açıklama yapmak zorunda kalmaktan da yoruldum. Kısa bir tatil yapıp herşeyi oluruna bırakacağım

Son düzenleme:
Ben de bir ağlasam rahatlayacağım ama şehir dışından sırf bizim için gelip bir haftadır etrafımızda pervane olan anne ve babama güçlü görünmeye çalışıyorum

Ben de bir ağlasam rahatlayacağım ama şehir dışından sırf bizim için gelip bir haftadır etrafımızda pervane olan anne ve babama güçlü görünmeye çalışıyorum
Yalnız sizler için daha hiçbir şey bitmedi. Umut hala var,lütfen bekleyin tam sonucu görene kadar
Banyo candır kuzum ben hep öyle yaparım hiç kimse görmesin istediğimde
Gerçekten bu amaca takıldıkça hedef bizden devamlı uzaklaşıyor sanki. Eşim son dondurulmuşuda deneriz diyorda bende sabır ve güç kalmadı. Doktorumdan bile soğudum. Bu sabah hepimiz çok mutsusuZ anladım. İnsan sona yaklaştıkça hissediyor gerçekten olumsuz sonucu. Henüz herşey bitmedi hatta bugün kanda negatif çıkarsa bile 4 gün sonra testi tekrarla diyecekler biliyorum. Birazdan gidiyorum kan vermeye

Yalnız sizler için daha hiçbir şey bitmedi. Umut hala var,lütfen bekleyin tam sonucu görene kadar
Hadi güzel haberlerle gel günümüz aydınlansın kuzum

İnşallah güzel haberlerini alacağız canım

Kizlar ovulasyon testi vardi evde onla bir bakayim dedim 6.gunum bugun cizgiler birbirine yakin koyulukta adete 2 gun kala oyle koyu cikarmi ovulasyon bilgiissi olan yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…