2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kizlar ovulasyon testi vardi evde onla bir bakayim dedim 6.gunum bugun cizgiler birbirine yakin koyulukta adete 2 gun kala oyle koyu cikarmi ovulasyon bilgiissi olan yazabilirmi
İlaçların etkisi olabilir belki.Ben daha önce denemedim ovulasyon testi ile deneyen arkadaşlar daha iyi bilir.İnşallah hamilelik habercisidir

Upss kizlar naptiniz benim yasim 39..benimde annem geldi sehir disindan..bende ogretmenim..bir dolusu ogrencimin dersi bos geciyor...ve bosa kurek cekiyo gibiyim..ama bu olmasi gerekiyor..umitsizlige kapilmayin daha cok kucuksunuz..olumsuz bile olsa yilmayin..benim ilk denememdi..en fazla 2 kere felan daha deneyebilirim sanirim bu olmassa..sonra yastan dolayi birakirim zatrn sizin daha cok uzun yillariniz var..insallah hic gerek kalmaz...tabi oda ayri konu..olmuyosada hersey Allahtan..dunyanin sonu degil...illaki uzunulecek..olmassa..ama psikologa felan ihtiyacimizda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…