- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Valla canim oyle bi moralim bozulduki inan kan testi bile vermek istemiyorum. Hic bir belirtim yok idrar da negatif olunca hevesim falan kalmadi gununde gidip veririm biter artik
[/QUOTE
En guzeli o aslindada..zamaninda vermek..ve normal hayatimiza devam etmek..en guzeli yani..
Bunlar aslinda bana gore zamanindan once test yaptigimizdan kaynaklaniyor..cunki sabredemiyoruz birasda..cok normal..sabredememizde..cumaya kadar ben inaniyorum pozitifler gelcekk..dilerim hepimize..Ya kızlar ama burada noluyor neden hepiniz bu hale geldiniz. Daja sonuçlarınız belli değil netleşen bir şey yok. Kızlar bu süreçte moral en az uygulanan tedavi kadar önem arz ediyor. Anlıyorum bir çoğunuzun 2. Denemesi 3. Denemesi yoruldunuz yıprandınız. Ama daha test günleriniz bile gelmedi, olmadı hissediyorum moduna girmek iyi değil. Belki de bu düşüncelerle gerçekten bebeğin gelişimini engelliyorsunuz. Sonuçta kimse size inanmazsa yaptığınız şeye devam etmek istemezsiniz dimi. Ve siz bebeklerinize inanmıyorsunuz neden çaba harcasın ki yaşamak için. Bana kızmayın lütfen söylemem gerektiğini düşündüm. Kusura bakmayın.
Bende bugün öyleydim, boşverdim...kahvaltıya gittim, avm de gezdim, sinemaya gittim...valla konudan uzaklaşmak çokta iyi hissettirdi gel gör ki gece olunca kurt düşüyor insanın aklınaİlaçlar adeti engelliyor canım adet olmazsında off bilemiyorum gerçekten. Çok sıkıldım ben bu süreçlerden gerçekten acaip boşveresim var
Tam senin gibiyim bende dun cok iyidim eve geldim kasvet gece rüyalarkotu kotuBende bugün öyleydim, boşverdim...kahvaltıya gittim, avm de gezdim, sinemaya gittim...valla konudan uzaklaşmak çokta iyi hissettirdi gel gör ki gece olunca kurt düşüyor insanın aklına
Amin hepimizin yüzü gülsün dilerim ki ben deBunlar aslinda bana gore zamanindan once test yaptigimizdan kaynaklaniyor..cunki sabredemiyoruz birasda..cok normal..sabredememizde..cumaya kadar ben inaniyorum pozitifler gelcekk..dilerim hepimize..
Kuzu bozma moralini lütfen bak diğer grupta yerleşme kanaması benzeri bir olay yaşadığından bahsetmişsin.Bence oldu bu işKızlar uyandık erkenden zaten erken gelin demişlerdi pozitif olursa serum alacağım diye öğleden sonra trasnferler varmış galiba...aşırı gerginim negatife hazırladım kendimi ama yine de duymak istemiyorum hala tam hazır değilim galiba.hocanın teselli cümlelerini de dinlemek istemiyorum.çok garip hissediyorum kendimi.bu arada dördüncü günden beri tüm semptomların geçti ateş basmaları,kaşık ağrıları eser kalmadı.sadece sırtım ağrıyor sürekli o da adet zamanı olur ben de
Bir mucize istiyorum....
Keşke öyle olsa ama kanama denemezdi ya ona çok çok açık pembe pembeye demeye bin şahit lazımKuzu bozma moralini lütfen bak diğer grupta yerleşme kanaması benzeri bir olay yaşadığından bahsetmişsin.Bence oldu bu işBen de gidiyorım kan vermeye mucize bana lazım en son kanda negatif aldım biliyorsun senin için daha başlangıç ben bebişinim seninle olduğuna inanıyorum güçlü ol
Biz iyi yorumlara yoralımKeşke öyle olsa ama kanama denemezdi ya ona çok çok açık pembe pembeye demeye bin şahit lazımtüm forumu da okudum her türlü renkten gelen fitili olan olmuş negatif alan da var pozitif alan da.yemin ederim olursa mucize diyeceğim ben de o kadar inancım kalmadı biz de gideceğiz birazdan bugün de izin aldım zırlarım rahatça diye
Biz senin canım inşallah taze olduğundan geç salınmıştırBiz iyi yorumlara yoralımgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Çok haklısın canım,grup olarak negatif yükledik kendimizi ama dediğim gibi ben de inanıyorum güzel haberler alacağımızı.Benim de 10. günüm şimdi kan vermeye gidiyorum.7. gün negatif almıştım inşallah bir mucize olurYa kızlar ama burada noluyor neden hepiniz bu hale geldiniz. Daja sonuçlarınız belli değil netleşen bir şey yok. Kızlar bu süreçte moral en az uygulanan tedavi kadar önem arz ediyor. Anlıyorum bir çoğunuzun 2. Denemesi 3. Denemesi yoruldunuz yıprandınız. Ama daha test günleriniz bile gelmedi, olmadı hissediyorum moduna girmek iyi değil. Belki de bu düşüncelerle gerçekten bebeğin gelişimini engelliyorsunuz. Sonuçta kimse size inanmazsa yaptığınız şeye devam etmek istemezsiniz dimi. Ve siz bebeklerinize inanmıyorsunuz neden çaba harcasın ki yaşamak için. Bana kızmayın lütfen söylemem gerektiğini düşündüm. Kusura bakmayın.
Sanmıuorım tatlım zira ilaçlar engelliyor biliyorsun hatta bıraktıktan sonra 3-4 gün sonra kanama oluyor.Umudunu kaybetme lütfen kan testi yaptırmadın bile henüzMerhaba kizlar adet olcam gibi bende de basladi belirtiler..ama daha adetime en az 4-5 gun var..bu belirtileri genelikle ben adet gunu yada adetten 1 gun once yasardim..ilaclardan dolayi adetimi once oluyo olabilirmiyimm..
En son geçen mart ayında ra değerim 390,anti ccp 395 idi sonrasında bebek işlerine giriştik ve tekrarlamadım testleri umarım artmamıştır.Ya kızlar ama burada noluyor neden hepiniz bu hale geldiniz. Daja sonuçlarınız belli değil netleşen bir şey yok. Kızlar bu süreçte moral en az uygulanan tedavi kadar önem arz ediyor. Anlıyorum bir çoğunuzun 2. Denemesi 3. Denemesi yoruldunuz yıprandınız. Ama daha test günleriniz bile gelmedi, olmadı hissediyorum moduna girmek iyi değil. Belki de bu düşüncelerle gerçekten bebeğin gelişimini engelliyorsunuz. Sonuçta kimse size inanmazsa yaptığınız şeye devam etmek istemezsiniz dimi. Ve siz bebeklerinize inanmıyorsunuz neden çaba harcasın ki yaşamak için. Bana kızmayın lütfen söylemem gerektiğini düşündüm. Kusura bakmayın.
Hayirli haberler alirsiniz insallah..bugun guzel bir gun..Kızlar uyandık erkenden zaten erken gelin demişlerdi pozitif olursa serum alacağım diye öğleden sonra trasnferler varmış galiba...aşırı gerginim negatife hazırladım kendimi ama yine de duymak istemiyorum hala tam hazır değilim galiba.hocanın teselli cümlelerini de dinlemek istemiyorum.çok garip hissediyorum kendimi.bu arada dördüncü günden beri tüm semptomların geçti ateş basmaları,kaşık ağrıları eser kalmadı.sadece sırtım ağrıyor sürekli o da adet zamanı olur ben de
Bir mucize istiyorum....
Sanmıuorım tatlım zira ilaçlar engelliyor biliyorsun hatta bıraktıktan sonra 3-4 gün sonra kanama oluyor.Umudunu kaybetme lütfen kan testi yaptırmadın bile henüz insallah oledirr.....
Insallah oledir...hadi bakalimm..cumaya kadar..guzel haberler gelicek inaallah..sizde verceksiniz dimi kan bugun..insallah guzel haberlerinizi alicazz..hep birlikte..ben meryem suresi varmis onu okudum..sizde okuyun lutfen....dua edin bol bol..inanilmaz rahatlatiyo..biraz uzun sadece duaSanmıuorım tatlım zira ilaçlar engelliyor biliyorsun hatta bıraktıktan sonra 3-4 gün sonra kanama oluyor.Umudunu kaybetme lütfen kan testi yaptırmadın bile henüz
Evet ben de kan vereceğim.7. gün kanda negatifti bakalım bir umut vereceğim tekrarInsallah oledir...hadi bakalimm..cumaya kadar..guzel haberler gelicek inaallah..sizde verceksiniz dimi kan bugun..insallah guzel haberlerinizi alicazz..hep birlikte..ben meryem suresi varmis onu okudum..sizde okuyun lutfen....dua edin bol bol..inanilmaz rahatlatiyo..biraz uzun sadece dua
Kuzum sayısal olarak ver kesin bugünEvet ben de kan vereceğim.7. gün kanda negatifti bakalım bir umut vereceğim tekrar
Evet diğerinde de sabırsızlığıma yenik düştüm bugün sayısal değeri görmek istiyorumKuzum sayısal olarak ver kesin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?