- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Tesekkur ederim..Ayni gün çıkmıştı canım benim
Nasip degilmis canım. Rabbim sanada hepimize nasip.etsin.teselli sozleri yazip seni üzmek istemiyorum ama pes etme lütfen gidebildiğin yere kadar gitCanlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
Canım benim sen çok güçlü bir kadınsın biz bu günleri atlatırız merak etmeCanlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
Canlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
Hayırlısı olsun üzülmeyin demek ki daha zamanı varCanlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
aaaaa süperrrrr harika bir haber ben demiştim sana Çok sevindim canım benim tebrik ederimKızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Yaa ne güzel bol bol artsın inşallah kaç çıktı sonucunuzKızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Super hayirli olsun canim. Hayirla saglikla kucagina al insallah canimKızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. hepimiz bir gün bu mutlu sona ulaşırız inşallah allah büyük...Kızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Cooookkkk sevindim canim benim Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insaallahKızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Tebrik ederimm...cok sevindim..Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin..masallahh .darisi bizlerinde basina....Kızlar sonucum pozitif inanamıyorum şükürler olsun
Bahçeci yanılmıyorsam Berfu Hoca’da yapıldı canım. Issız aklında olsun Era testi yaptırmıştı arkadaş ben sonradan öğrendim bilseydim ben de muhakkak yaptırırdım.Duyduğum en mantıklı test gerçekten sen de yaptır mutlaka
Demekki hayir bundaa..allahin vardir bi bildigi..her hayirda bir ser vardir derler ya serde de bir hayir..hayat devam ediyor..cok guzel aslinda anneler olcaz bizde iste..bazen isyanda edebiliyo insan yeri geliyoo..en son bunlari soylerken buluyorum kendime..her negatifte...ama dunyaninda sonu degilCanlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
Bahçeci yanılmıyorsam Berfu Hoca’da yapıldı canım. Issız aklında olsun Era testi yaptırmıştı arkadaş ben sonradan öğrendim bilseydim ben de muhakkak yaptırırdım.Duyduğum en mantıklı test gerçekten sen de yaptır mutlaka
Ya aynen kacinci gundu ve deger kac cikti acaba..hatta embriyo kalitesi kacinci gun embriyoauydu...belirtiler olmusmuydu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?