2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Canlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz
Nasip degilmis canım. Rabbim sanada hepimize nasip.etsin.teselli sozleri yazip seni üzmek istemiyorum ama pes etme lütfen gidebildiğin yere kadar git

Canlarım benim çıktı <1.20 kısmet değilmiş zaten hazırlamıştım kendimi iyiyim merak etmeyin inşallah şimdi güzel haberlerle şenleneceğiz

Canım çok üzüldüm.. elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun.. Inşallah kısmet olacak vakit geldiğinde.. pes etmek yok biz güçlü anneleriz... allah bizede yardim edecek inşallah canım arkadaşım...

C cuucuuk sizde problem neydi?
Hangi merkezde tedavi oluyordun?
Bahçeci yanılmıyorsam Berfu Hoca’da yapıldı canım. Issız aklında olsun Era testi yaptırmıştı arkadaş ben sonradan öğrendim bilseydim ben de muhakkak yaptırırdım.Duyduğum en mantıklı test gerçekten sen de yaptır mutlaka

Demekki hayir bundaa..allahin vardir bi bildigi..her hayirda bir ser vardir derler ya serde de bir hayir..hayat devam ediyor..cok guzel aslinda anneler olcaz bizde iste..bazen isyanda edebiliyo insan yeri geliyoo..en son bunlari soylerken buluyorum kendime..her negatifte...ama dunyaninda sonu degil..

Benimde aklımda canım bakalım doktor ne diyecek... hayırlısı olsun inşallah... nisan başı başlayacağız nasipse inşallah... allah ne yazdiysa o olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…