2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Cok gecmis olsun benim ilk transferimdi..insan yikiliyo tabi..Allah size sabir versin..bizede tabi..herseyin hayirlisi oluyo ben ona inaniyorum..benim tek istegimm..bir dolusu melegim var benim bunlardan bir taneside kendi canimdan olmasiydi..ama Allah kismet etmedi..insallah sizler kucaginiza alirsiniz..

Allah gönlünüze göre versin tez zamanda. Diyeceğim o ki bu işte sabır sınavı bitmiyor. Hamilelik gerçekten çok zor birşey. Hergün yeni bir endişe. Allah yüzümüze baksın. Çok erken test yapmışsınız üzülmeyin büyük ihtimalle sonuç doğru değil. Benim de ilk transferim oldu. Doktorum bana parayı verdim çocuğu aldım diye sakın düşünmeyin dedi size Allah verecek dedi. hiç bir sorun yokken başıma neler geldi. Allah nasip etsin inşallah

Amin cumlemize..insallah

Ben dayanamadim yaptim az once testi ve negatif..ciksa guzel olurdu..ama ben hissetmiuorum bi gebelik felan..bir daha idrar yapmicam..moral bozuyo hakkaten..ama bi taraftanda en azindan bu haftamida raporla gecirmicem..normal hayatima donucem..
Canım sabah idrarıyla yapmayınca falan doğru sonuç vermez idrar zaten. Umarım vardır kanda görmeden vazgeçme

Canımmm güzel haberler verirsin inşallah bize. Yürekten diliyorum bunu. Offf beklemek zaten düşün bi bütün aşamaları ayrı stres bu işin. En çokta beklemek beklemek beklemek. Adet günü bekle, opu bekle, döllenme sonucu bekle, transferdi sonuçtu derken bekliyoruz öyle

Canımmm bende acaip saldım kendimi. Bugün gittim bi güzel ankaradan eskişehire, gezdim bütün gün. Sonra içime kurt düştü evet sonuç <0.1 ama ya testi erken verdiysem dedim. Sonra amaaan dedim olsaydı çıkardı 2 bile olsa 3 bile olsa razıydım. Sıfır çıkmasın bi artık diyodum. Tabi bu arada ilaçlarım yanımdaydı tam saatinde aldım. Test günüm 4 mart, 3 mart akşamı yine vericem mecburen kan tabi.
Ama keşke değerin kaç öğrenebilseydik canım. Ne bileyim umutluyum ben senden ya bak migrende geçmiş, ne dersin?

Ah canım hemde nasıl güzel olur. Benim akşamdan bu yana belimin alt kısmı çok ağrımaya başladı. Birde ayaklarım demir gibi yüzümde de 1 adet sivilce çıktı adet olucam sanırım
İlaçlar adeti engelliyor canım adet olmazsında off bilemiyorum gerçekten. Çok sıkıldım ben bu süreçlerden gerçekten acaip boşveresim var

Ben yarın kan vereceğim, test günüm 4 mart ama serum almak istemiyorum hocaya sonucu gösterip ilaçları kesmek istiyorum.Diğer iki denemede de 0 olduğu için bu kez ben de en azında tutunmaya çaba gösterdiklerini görmek istiyorum.3 -4 görsem vallahi pozitif görmüş kadar mutlu olacağım İlaçlarımı ve iğnelerimi kullanıyorum.Migrenim bitti ama bahsettiğim beni umutlandıran akıntı da bitti bir de dün stresten sanırım wc sorunu yaşadım bir şey olduysa da dünden sonra devam etmesi mümkün değil Sitede aradım biraz 7. gün negatif olup sonra artana rastlamadım ama inşallah bir mucize olur ikimiz için de

Tutunmaya caba dahi gostermemisler sanirsam benimde oyle canim valla aman napalim kendimizi oldurecek halimiz yok ya, olur Allah buyuk yeterki umudumuz olsun. Uzulmek yok birdahaki sefere buraya hamileyiz diye yazacagiz insallah
İnşallah canım. Üzülmek çare değil zaten. Bana bi boşvermişlik geldi zaten bu da Allahtan galiba çok şükür. Üzülmeyim diye yardım ediyor sanırım bana. Kısmetimizi bekliycez bebek konusunda biz elimizden geleni yaptıktan sonra tabiki

İnşallah canım inşallaj burda mutluluğumuzu paylaşıcaz

Kuzu yarın büyük gün güzel şeyler hissediyorum sonucu alınca haber et mutlaka, dualarım sizinle
Sırt ağrılarım tavan yaptı umudum çok az yarını yaşamak istemiyorum sanırkm sana söylediğim gibi verip kaçacağım ama eşim saçmalama dolaşırız sonuç çıktığında ararlar geliriz diyor
Belli olunca olumlu olumsuz ilk şoktan sonra hemen size yazacağım ama olumsuz oldu hissediyorum

Umarım olumlu sonuçlanır canım dualarım seninle güzel haberler ver bize

Geçmiş olsun canım son ana kadar her zaman bir umut var biliyorsun Bol şans diliyorum heyecanla bekliyorum,hadi sevindir bizi

Valla dedigin gibi belli bir sure sonra insan bosveriyor. Ne diyelim hayirlisi olsun artik.

Insallah hayirli haberlerinizi alicagiz...bugun ben onca demenize ragmen test yaptim..biraz uzuluyo insan..ama toparlandim sonradan..hayirlisi Allahtan..hersey Allahtan...enerjiye inanmam ama pozitif duaunelim kizlar..yarin test yaptiracaklara...daha sonraki gun yaptiracaklara..bu arada o ben oluyorum..7.gunumde kan testi yapmayi dusunuyorumguzrl enerjiler verrlimm..olmassada allahtan diyelim..yine nasibimizi zorlariz..en kotu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…