- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Cok gecmis olsun benim ilk transferimdi..insan yikiliyo tabi..Allah size sabir versin..bizede tabi..herseyin hayirlisi oluyo ben ona inaniyorum..benim tek istegimm..bir dolusu melegim var benim bunlardan bir taneside kendi canimdan olmasiydi..ama Allah kismet etmedi..insallah sizler kucaginiza alirsiniz..Merhaba arkadaşlar Bende 24 şubatta ilk transferimi oldum. 3. Gün embriyosu. İyi kalite dediler doktorum teknik olarak bir sıkıntı yok dedi. 7 martta test yapacağım. Erken test yapmak istemiyorum çünkü bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok az olan değerin yükselmesini beklemek çok zor. Bir kere de aşılama ile hamile kaldım 9. Hafta da kalbi durdu. Tüplere yakın yuvarlanmış. Doktorun dediğine göre 1 cm yanda olsaydı hiç sorun yoktu. Genetiğine kromozomlarına baktırdık. Sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendik. Eğer kalbi durmasaydı şimdi yeni doğmuş birkaç günlük olacaktı. Kısmet olmayınca olmuyor. Şimdi nedense hiç heyecanlı değilim. Artık önemli olan pozitifi görmek değil kucağıma alabilmek. Bu yaşadıklarımdan dolayı pozitif olsa da acaba bu sefer ne olacak korkusu var içimde. Yine de vazgeçmemeye çalışıyorum. Hepimize bu yolda sabır dilerim.
Allah gönlünüze göre versin tez zamanda. Diyeceğim o ki bu işte sabır sınavı bitmiyor. Hamilelik gerçekten çok zor birşey. Hergün yeni bir endişe. Allah yüzümüze baksın. Çok erken test yapmışsınız üzülmeyin büyük ihtimalle sonuç doğru değil. Benim de ilk transferim oldu. Doktorum bana parayı verdim çocuğu aldım diye sakın düşünmeyin dedi size Allah verecek dedi. hiç bir sorun yokken başıma neler geldi. Allah nasip etsin inşallahCok gecmis olsun benim ilk transferimdi..insan yikiliyo tabi..Allah size sabir versin..bizede tabi..herseyin hayirlisi oluyo ben ona inaniyorum..benim tek istegimm..bir dolusu melegim var benim bunlardan bir taneside kendi canimdan olmasiydi..ama Allah kismet etmedi..insallah sizler kucaginiza alirsiniz..
Amin cumlemize..insallahAllah gönlünüze göre versin tez zamanda. Diyeceğim o ki bu işte sabır sınavı bitmiyor. Hamilelik gerçekten çok zor birşey. Hergün yeni bir endişe. Allah yüzümüze baksın. Çok erken test yapmışsınız üzülmeyin büyük ihtimalle sonuç doğru değil. Benim de ilk transferim oldu. Doktorum bana parayı verdim çocuğu aldım diye sakın düşünmeyin dedi size Allah verecek dedi. hiç bir sorun yokken başıma neler geldi. Allah nasip etsin inşallah ❤
Canım sabah idrarıyla yapmayınca falan doğru sonuç vermez idrar zaten. Umarım vardır kanda görmeden vazgeçmeBen dayanamadim yaptim az once testi ve negatif..ciksa guzel olurdu..ama ben hissetmiuorum bi gebelik felan..bir daha idrar yapmicam..moral bozuyo hakkaten..ama bi taraftanda en azindan bu haftamida raporla gecirmicem..normal hayatima donucem..
Canımmm güzel haberler verirsin inşallah bize. Yürekten diliyorum bunu. Offf beklemek zaten düşün bi bütün aşamaları ayrı stres bu işin. En çokta beklemek beklemek beklemek. Adet günü bekle, opu bekle, döllenme sonucu bekle, transferdi sonuçtu derken bekliyoruz öyleBen yarın sabah kan vereceğim merkezden aradılar erkenden gelin diye aşırı gerildim ya kanı verdikten sonra o 1-1.30 saat bekleme süreci yok mu yaşamak istemiyorum resmen o süreci ve sonucu duyduğum anıçok yoruldum çünkü negatif olacak biliyorum içten içe
Allahımm böyle olanlarıda duyunca insan umutlanıyorBenim arkadasimin 10. Gunde ve dusuk bir degerle cikti...ama onunki 5. Gun embriyosu ve cok kalitesiz demisler o zman yumurtasi icin...
Canımmm bende acaip saldım kendimi. Bugün gittim bi güzel ankaradan eskişehire, gezdim bütün gün. Sonra içime kurt düştü evet sonuç <0.1 ama ya testi erken verdiysem dedim. Sonra amaaan dedim olsaydı çıkardı 2 bile olsa 3 bile olsa razıydım. Sıfır çıkmasın bi artık diyodum. Tabi bu arada ilaçlarım yanımdaydı tam saatinde aldım. Test günüm 4 mart, 3 mart akşamı yine vericem mecburen kan tabi.Kızlar bir şey soracağım.Benim embriyolarımın ikisi de kabuğundan çıkmış tutunmaya hazır embriyolardı. Ben kan testimi 7. gün yaptım ama değerli baktırmadım geç çıkar dediler ben de hangisi çabuk olacaksa onu yapın dedim. Malumunuz negatif çıktı ama 0 mı 4.99 mu bilmiyorum.Dünden beri de ilaçlara devam etmeme rağmen saldım açıkçası.Olsa en azından 6 çıkardı di mi ya kendimi gaza getirmeyim hiç.Adet belirtim olan migrenim kesildi bir gün sürdü sadece sonra da kurt düştü aklıma
İlaçlar adeti engelliyor canım adet olmazsında off bilemiyorum gerçekten. Çok sıkıldım ben bu süreçlerden gerçekten acaip boşveresim varAh canım hemde nasıl güzel olur. Benim akşamdan bu yana belimin alt kısmı çok ağrımaya başladı. Birde ayaklarım demir gibi yüzümde de 1 adet sivilce çıktı adet olucam sanırım
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. Bizede şans getirirsin inşallahTesekkur ederim. Yarin kan sonucunu da paylasirim. Insallah o da pozitif cikar.
Ben yarın kan vereceğim, test günüm 4 mart ama serum almak istemiyorum hocaya sonucu gösterip ilaçları kesmek istiyorum.Diğer iki denemede de 0 olduğu için bu kez ben de en azında tutunmaya çaba gösterdiklerini görmek istiyorum.3 -4 görsem vallahi pozitif görmüş kadar mutlu olacağımCanımmm bende acaip saldım kendimi. Bugün gittim bi güzel ankaradan eskişehire, gezdim bütün gün. Sonra içime kurt düştü evet sonuç <0.1 ama ya testi erken verdiysem dedim. Sonra amaaan dedim olsaydı çıkardı 2 bile olsa 3 bile olsa razıydım. Sıfır çıkmasın bi artık diyodum. Tabi bu arada ilaçlarım yanımdaydı tam saatinde aldım. Test günüm 4 mart, 3 mart akşamı yine vericem mecburen kan tabi.
Ama keşke değerin kaç öğrenebilseydik canım. Ne bileyim umutluyum ben senden ya bak migrende geçmiş, ne dersin?
Kuzu yarın büyük gün güzel şeyler hissediyorum sonucu alınca haber et mutlaka, dualarım sizinleYapacaksan kan ver kuzum çünkü pozitif olunca yine hemen vermek istiyor insan negatif olunca da doğrulamak istiyor yine o kan veriliyor yani
İnşallah canım. Üzülmek çare değil zaten. Bana bi boşvermişlik geldi zaten bu da Allahtan galiba çok şükür. Üzülmeyim diye yardım ediyor sanırım bana. Kısmetimizi bekliycez bebek konusunda biz elimizden geleni yaptıktan sonra tabikiTutunmaya caba dahi gostermemislersanirsam benimde oyle canim valla aman napalim kendimizi oldurecek halimiz yok ya, olur Allah buyuk yeterki umudumuz olsun. Uzulmek yok birdahaki sefere buraya hamileyiz diye yazacagiz insallah
İnşallah canım inşallaj burda mutluluğumuzu paylaşıcazBen yarın kan vereceğim, test günüm 4 mart ama serum almak istemiyorum hocaya sonucu gösterip ilaçları kesmek istiyorum.Diğer iki denemede de 0 olduğu için bu kez ben de en azında tutunmaya çaba gösterdiklerini görmek istiyorum.3 -4 görsem vallahi pozitif görmüş kadar mutlu olacağımİlaçlarımı ve iğnelerimi kullanıyorum.Migrenim bitti ama bahsettiğim beni umutlandıran akıntı da bitti bir de dün stresten sanırım wc sorunu yaşadım bir şey olduysa da dünden sonra devam etmesi mümkün değil Sitede aradım biraz 7. gün negatif olup sonra artana rastlamadım ama inşallah bir mucize olur ikimiz için de
Sırt ağrılarım tavan yaptı umudum çok az yarını yaşamak istemiyorum sanırkm sana söylediğim gibi verip kaçacağım ama eşim saçmalama dolaşırız sonuç çıktığında ararlar geliriz diyorKuzu yarın büyük gün güzel şeyler hissediyorum sonucu alınca haber et mutlaka, dualarım sizinle
Umarım olumlu sonuçlanır canım dualarım seninle güzel haberler ver bizeSırt ağrılarım tavan yaptı umudum çok az yarını yaşamak istemiyorum sanırkm sana söylediğim gibi verip kaçacağım ama eşim saçmalama dolaşırız sonuç çıktığında ararlar geliriz diyor
Belli olunca olumlu olumsuz ilk şoktan sonra hemen size yazacağım ama olumsuz oldu hissediyorum
Geçmiş olsun canım son ana kadar her zaman bir umut var biliyorsunSırt ağrılarım tavan yaptı umudum çok az yarını yaşamak istemiyorum sanırkm sana söylediğim gibi verip kaçacağım ama eşim saçmalama dolaşırız sonuç çıktığında ararlar geliriz diyor
Belli olunca olumlu olumsuz ilk şoktan sonra hemen size yazacağım ama olumsuz oldu hissediyorum
Valla dedigin gibi belli bir sure sonra insan bosveriyor. Ne diyelim hayirlisi olsun artik.İnşallah canım. Üzülmek çare değil zaten. Bana bi boşvermişlik geldi zaten bu da Allahtan galiba çok şükür. Üzülmeyim diye yardım ediyor sanırım bana. Kısmetimizi bekliycez bebek konusunda biz elimizden geleni yaptıktan sonra tabiki
Test yaptın mı canım,pazara kaldı demiştin sanki.Valla dedigin gibi belli bir sure sonra insan bosveriyor. Ne diyelim hayirlisi olsun artik.
Insallah hayirli haberlerinizi alicagiz...bugun ben onca demenize ragmen test yaptim..biraz uzuluyo insan..ama toparlandim sonradan..Sırt ağrılarım tavan yaptı umudum çok az yarını yaşamak istemiyorum sanırkm sana söylediğim gibi verip kaçacağım ama eşim saçmalama dolaşırız sonuç çıktığında ararlar geliriz diyor
Valla canim oyle bi moralim bozulduki inan kan testi bile vermek istemiyorum. Hic bir belirtim yok idrar da negatif olunca hevesim falan kalmadi gununde gidip veririm biter artikTest yaptın mı canım,pazara kaldı demiştin sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?