- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Canim ilaclarima devam edicem..ama cok umutlu degilim artik..aklimdan cikardim yani..olursada bu saatten sonra supriz olur..kan vermem sonucu slmam yarim saat surdu o yarim saaatte cok dua ettim saglik olsun@Karan33 canım sen yinede ilaçlarını bırakma. Hakkında hayırlısı olsun. Pes etmek yok.
Cok tesekkur ediyorumm.Ümidim kalmadı deme olacak inanıyorum
2.gün embryosuydu hatta idrarda 12 gün negatif çıktı o gün adetim başladı ama poztifmiş 6 haftalık kaybettim maalesef bünyeden bünyeye değişio o yüzden bırakma kendini hiç belli olmazCok tesekkur ederimm
Tesekkur ederim ilk deneme derken..3. Gun embriyosu ve pozitifmiydi
Canım kısmet. Bende yarın test günüm diye 1 saat önce kan verdim ve kesin olarak negatif. İlaçları bırakıyorum. Bizimde kısmetimiz bekliyordur zamanını, ne diyelim. Pozitif alan sevgili arkadaşlarım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canlarımKizlar aldim sonucu simdi malesef negatif..benim umudum artik kalmadi..pozitif olsaydi bunda cikardi az da olsa demistim..ama kismet degilmiss..cok saolun desteginiz icin ben biras ara vercem dinlenicem..1 ay sonra belki tekrar denerim..insallah sizlerin pozitifleriniz artar...
Tatlım senin test günün değilse sakın bırakma ilaçları. Test günün gelince tekrarla canım hiç belli olmaz çünkü sonuç değişebilirdeCok tesekkur ederimm
Tesekkur ederim ilk deneme derken..3. Gun embriyosu ve pozitifmiydi
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım dualarımız seninleKan verdim bekliyorum dua edin kizlar
Bize era şart oldu kuzu bir onu denemedikCanım kısmet. Bende yarın test günüm diye 1 saat önce kan verdim ve kesin olarak negatif. İlaçları bırakıyorum. Bizimde kısmetimiz bekliyordur zamanını, ne diyelim. Pozitif alan sevgili arkadaşlarım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canlarım
Cok gecmis olsun sizede..bu sekilde surekli test yapip duruyorum birakmak en iyisi..canim..alistirdim ben kendimi artik...cok saolasin2.gün embryosuydu hatta idrarda 12 gün negatif çıktı o gün adetim başladı ama poztifmiş 6 haftalık kaybettim maalesef bünyeden bünyeye değişio o yüzden bırakma kendini hiç belli olmaz
Bir gun birgunu tutmuyor diyorlar..yarin umarimm..hersey tersine doner sizin icin..birakmayin yarina kadar...aynen..Allahin vardir bir bildigi..herseyin hayirlisi canim..ben iyiyim ama moral olarak ..cok sukur..bunada sukur..Canım kısmet. Bende yarın test günüm diye 1 saat önce kan verdim ve kesin olarak negatif. İlaçları bırakıyorum. Bizimde kısmetimiz bekliyordur zamanını, ne diyelim. Pozitif alan sevgili arkadaşlarım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canlarım
Test gunum cuma ama inan canim dun 2 ye kadar butun forum konularini tek tek okudum nerdeyse gece 2 ye kadar...cok umudum yokk..cok agri cektimm halada cekiyorum..ama bunlar hep yan etkiymis..tabi allahtan umit kesilmezTatlım senin test günün değilse sakın bırakma ilaçları. Test günün gelince tekrarla canım hiç belli olmaz çünkü sonuç değişebilirde
Allah razi olsun canim benimGüzel haberlerini bekliyoruz tatlım dualarımız seninle
Canim insallahh guzel olur hersey ...insallah yarin pozitifi gorceksin sende..insallah...cok isterim...@Karan33 benim yarın test günüm akşam doktorla randevulaştık.Bakalım ne diyecek merakla bekliyorum
Dualarimiz sizinle..allah insallah kabul eder..canim..Kan verdim bekliyorum dua edin kizlar
Canım ben testi 7. gün ve 10. gün yaptım negatifti.Sırf hoca devam et ilaçlara çarşamba test yap gel dediği için vereceğim.Canim insallahh guzel olur hersey ...insallah yarin pozitifi gorceksin sende..insallah...cok isterim...
Allah razi olsun cok sagol insallah canimDualarimiz sizinle..allah insallah kabul eder..canim..
Kacinci gundu embriyo..vardir bir bildigi doktorunuzunda..Canım ben testi 7. gün ve 10. gün yaptım negatifti.Sırf hoca devam et ilaçlara çarşamba test yap gel dediği için vereceğim.
5. gün taze 6aa 2 adet blast transferi yapıldı canım.Kacinci gundu embriyo..vardir bir bildigi doktorunuzunda..
6 si ne oluyo acaba canim..aa kaliteli dmekmis sanirim..ama basindaki sayisini anlayamadim.5. gün taze 6aa 2 adet blast transferi yapıldı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?