2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

@Karan33 canım sen yinede ilaçlarını bırakma. Hakkında hayırlısı olsun. Pes etmek yok.
Canim ilaclarima devam edicem..ama cok umutlu degilim artik..aklimdan cikardim yani..olursada bu saatten sonra supriz olur..kan vermem sonucu slmam yarim saat surdu o yarim saaatte cok dua ettim saglik olsun

Cok tesekkur ederimm

Tesekkur ederim ilk deneme derken..3. Gun embriyosu ve pozitifmiydi
2.gün embryosuydu hatta idrarda 12 gün negatif çıktı o gün adetim başladı ama poztifmiş 6 haftalık kaybettim maalesef bünyeden bünyeye değişio o yüzden bırakma kendini hiç belli olmaz

Canım kısmet. Bende yarın test günüm diye 1 saat önce kan verdim ve kesin olarak negatif. İlaçları bırakıyorum. Bizimde kısmetimiz bekliyordur zamanını, ne diyelim. Pozitif alan sevgili arkadaşlarım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canlarım

Bize era şart oldu kuzu bir onu denemedik

2.gün embryosuydu hatta idrarda 12 gün negatif çıktı o gün adetim başladı ama poztifmiş 6 haftalık kaybettim maalesef bünyeden bünyeye değişio o yüzden bırakma kendini hiç belli olmaz
Cok gecmis olsun sizede..bu sekilde surekli test yapip duruyorum birakmak en iyisi..canim..alistirdim ben kendimi artik...cok saolasin

Bir gun birgunu tutmuyor diyorlar..yarin umarimm..hersey tersine doner sizin icin..birakmayin yarina kadar...aynen..Allahin vardir bir bildigi..herseyin hayirlisi canim..ben iyiyim ama moral olarak ..cok sukur..bunada sukur..

Tatlım senin test günün değilse sakın bırakma ilaçları. Test günün gelince tekrarla canım hiç belli olmaz çünkü sonuç değişebilirde
Test gunum cuma ama inan canim dun 2 ye kadar butun forum konularini tek tek okudum nerdeyse gece 2 ye kadar...cok umudum yokk..cok agri cektimm halada cekiyorum..ama bunlar hep yan etkiymis..tabi allahtan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…