2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kizlar bu idrar testinden yarim saat sonra ...yorumlayabilirmisiniz..daha once bole bisey basina gelen oldumu..yarim saat sonra cikani ciddiye almalimiyim sizce
Bekleyen testlerin geçerli olmadığı söyleniyor biliyorsun canım.Bence gebelik testleriyle hiç uğraşma ver kanı kurtul

Kizlar aldim sonucu simdi malesef negatif..benim umudum artik kalmadi..pozitif olsaydi bunda cikardi az da olsa demistim..ama kismet degilmiss..cok saolun desteginiz icin ben biras ara vercem dinlenicem..1 ay sonra belki tekrar denerim..insallah sizlerin pozitifleriniz artar...

merhaba bende transferin 5.günündeyim 3.gün embryo 7.gün çok erken ilaçları bırakma cnm benim ilk denemede 12.gün bile idrarda negatifti kanda geç çıktı bence 4 gün daha bekle

canım hayırlısı olsun ne diyelim geride embriyon olması bir avantaj benim hiç kalmadı en baştan başlanacak.Ama yine de ilaçlarını bırakma doktor devam et dedi bana.3. gün geç çıkıyor diyorlar belki öyledir gününde tekrsr test yap

KUZUm Erkendi sen ilaçlarını bırakma mutlaka tekrarla testi

merhaba bende transferin 5.günündeyim 3.gün embryo 7.gün çok erken ilaçları bırakma cnm benim ilk denemede 12.gün bile idrarda negatifti kanda geç çıktı bence 4 gün daha bekle
Cok tesekkur ederimm
Tesekkur ederim ilk deneme derken..3. Gun embriyosu ve pozitifmiydi

Yok kuzum benim hic yok 1 yumurtam vardi zaten oda toplanmisti..dollendi ama iste sonuc negatif..yani sil bastan olur benimdee...cuma gunum benimde ...doktor ole solemisti..cumada yaptiritim ..son bi kez..sonra 1 ay dinlenicemm..karar verdim...eski duzenime donucemm..sen ne yaptinn..ne zamandi asil gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…