- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Embriyonun tutunmaya hazır olduğu çeperinden çıktığı veya çıkmaya başladığı durum olarak biliyorum.1. kalite deniliyor.6 si ne oluyo acaba canim..aa kaliteli dmekmis sanirim..ama basindaki sayisini anlayamadim.
2.gün embryosuydu hatta idrarda 12 gün negatif çıktı o gün adetim başladı ama poztifmiş 6 haftalık kaybettim maalesef bünyeden bünyeye değişio o yüzden bırakma kendini hiç belli olmaz
Kizlar aldim sonucu simdi malesef negatif..benim umudum artik kalmadi..pozitif olsaydi bunda cikardi az da olsa demistim..ama kismet degilmiss..cok saolun desteginiz icin ben biras ara vercem dinlenicem..1 ay sonra belki tekrar denerim..insallah sizlerin pozitifleriniz artar...
Tabiki en başta herşeyin hayırlısı. Ben transferden bir iki gün önce kabız oldum. Eyvah dedim şimdi ne yapcam. Benim zaten kronik bir sorunumdu bu ama uzun bir süredir düzelmişti. Tam transfer öncesi olunca çok üzüldüm. Dahiliye ye gidip durumu anlattım. Senin kabızın stresten ve kaygıdan dedi. Rahat ol dedi. Transferden sonra sürekli Tevekkeltü ya Allah zikrini çek dedi. Çünkü sen ne yaparsan ya nasipse olacak değilse olmayacak dedi. Gerçekten kanı verdiğim de de hep bu zikri çektim Allah ım negatifse de mutlaka sen daha iyisini bilirsin benim için hayırlısı budur dedim. Çok zor bir imtihan ama doktorun da bana dediği gibi ne kadar teslim olursan pozitif düşünüp kendini rahatlatırsan o kadar daha iyi olacaksın dedi. Pes etmek yok dediğin gibi sağlık olsun olursa Allah ın sana süprizi olsun olmazsa da hayırlısıdır.Canim ilaclarima devam edicem..ama cok umutlu degilim artik..aklimdan cikardim yani..olursada bu saatten sonra supriz olur..kan vermem sonucu slmam yarim saat surdu o yarim saaatte cok dua ettim saglik olsun
Kuzum geçecek bu günler de pes etme olacak elbetBir negatifte benden 11. Gunumdu neyse nasip degilmis napalim.. ☹
10 unda canım çok saol senin nasıl gidiyor ne zaman transferCanım senin test günün ne zaman inşallah güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle...
Canım hayırlı olsun var gibi gördüm benSilik bir çigi görüyorum 11. Gün 3. Gün emriyosu nolursunuz cevaplayın
Hayırlısı canım denemeye devamBir negatifte benden 11. Gunumdu neyse nasip degilmis napalim.. ☹
Var canım ben de gördüm hayırlı olsun çokSilik bir çigi görüyorum 11. Gün 3. Gün emriyosu nolursunuz cevaplayın
Test gunum cuma ama inan canim dun 2 ye kadar butun forum konularini tek tek okudum nerdeyse gece 2 ye kadar...cok umudum yokk..cok agri cektimm halada cekiyorum..ama bunlar hep yan etkiymis..tabi allahtan umit kesilmez
Bir gun birgunu tutmuyor diyorlar..yarin umarimm..hersey tersine doner sizin icin..birakmayin yarina kadar...aynen..Allahin vardir bir bildigi..herseyin hayirlisi canim..ben iyiyim ama moral olarak ..cok sukur..bunada sukur..
Canım benim 0.1 çıktı. Benim için bitti ilaçları falan kestimde sana erken canım. Bende süreçte ağrı çok çektim ama o ilaçlardan oluyor hep. Bu arada 6 gündü galiba banyo yapmadım, 10 gün işe gitmedim hep dinlendim evde. Yemek harci bir iş yapmadım. Ama yinede olmadı. Yani önce kısmet olacak o bebeğin can bulması. Eğer can bulacaksa koşsan takla atsanda tutar diye düşünüyorumTest gunum cuma ama inan canim dun 2 ye kadar butun forum konularini tek tek okudum nerdeyse gece 2 ye kadar...cok umudum yokk..cok agri cektimm halada cekiyorum..ama bunlar hep yan etkiymis..tabi allahtan umit kesilmez
Amin...kuzum..insallah degisir ..ama ben artik normal hayatima dondumm....aynen ben de 5 gun dedikleriniz gibiydim..uyguladim..allahtan erken davranip idrar testi yapmisim..o oldu zaten..bu haftada devam etmedim dinlenmeye ise basladim..Canım benim 0.1 çıktı. Benim için bitti ilaçları falan kestimde sana erken canım. Bende süreçte ağrı çok çektim ama o ilaçlardan oluyor hep. Bu arada 6 gündü galiba banyo yapmadım, 10 gün işe gitmedim hep dinlendim evde. Yemek harci bir iş yapmadım. Ama yinede olmadı. Yani önce kısmet olacak o bebeğin can bulması. Eğer can bulacaksa koşsan takla atsanda tutar diye düşünüyorum
Cumaya daha var canımmmm lütfen azıcık daha sabır arkadaşım umarım değişir sonucun
Teasekkurler canim evet ediyorum...cumaya kadar devam edicem 2 gun kaldi zaten..amin insallahh cumlemizin canim..Canım 8. Günden sonra bhcg salgılanmaya başlıyor ondan dedik test yapma diye...
Çok erken yapmışsın.. ilaçlarına devam et lütfen inşallah nasip olur hayırlısı bekleyen isteyen emek eden herkesin yüzünü güldürsün allahım inşallah...
Tesekkurler canim..evet simdi bende onu yaomaya calisiyorumm..benimde etmedigim dua cekmedigim zikir kalmadii...hele dun yarim saat beklerken kani cok dua ettim..hayirlisi degilmis deyip kabul ettim..pozitif olmak en guzelii..en dogrusu..Tabiki en başta herşeyin hayırlısı. Ben transferden bir iki gün önce kabız oldum. Eyvah dedim şimdi ne yapcam. Benim zaten kronik bir sorunumdu bu ama uzun bir süredir düzelmişti. Tam transfer öncesi olunca çok üzüldüm. Dahiliye ye gidip durumu anlattım. Senin kabızın stresten ve kaygıdan dedi. Rahat ol dedi. Transferden sonra sürekli Tevekkeltü ya Allah zikrini çek dedi. Çünkü sen ne yaparsan ya nasipse olacak değilse olmayacak dedi. Gerçekten kanı verdiğim de de hep bu zikri çektim Allah ım negatifse de mutlaka sen daha iyisini bilirsin benim için hayırlısı budur dedim. Çok zor bir imtihan ama doktorun da bana dediği gibi ne kadar teslim olursan pozitif düşünüp kendini rahatlatırsan o kadar daha iyi olacaksın dedi. Pes etmek yok dediğin gibi sağlık olsun olursa Allah ın sana süprizi olsun olmazsa da hayırlısıdır.
Pes etmek yokkk..uzuldum inanin..ama dunyanin sonuda degil biliyosunuz...yola devamBir negatifte benden 11. Gunumdu neyse nasip degilmis napalim.. ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?