- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Bir kez daha gördük ki kimse test gününe kadar dayanamıyor aslında çoğumuzun test günü bugündüÇok uzun 12 gün dayanabilene de sabır plaketi verilmeli
3. denemene emin adımlarla yaklaşıyorsun sen her şeyi yaptın doktorların da tüm olasılıkları düşünüyor bence emin ellerdesin inşallah bu sefer olacak canım dualarımız seninleOluyorum herşey çok iyi bu kez kesin gebelik bekliyoruz diyorlar aşırı umutlanıyorum.. sonuç iki kez negatif...
Bak bende 7 yildir bekliyorum gecen burada da anlatmistim benim kuzenim var o hic anne olamayacak cunku rahim yok gencecik kiz ama bak hamd olsun biz tedavi oluyoruz en azindan embriyo olusuyor ya minnacik onlar bile mutluluk sebebi..Oluyorum herşey çok iyi bu kez kesin gebelik bekliyoruz diyorlar aşırı umutlanıyorum.. sonuç iki kez negatif...
10. güne kadar sabretmek de çok başarılı ama benim 12. gündü test günümBen her ikisinde de 10. Gün yaptırdım test plaket hakkettim mi acaba
Bak bende 7 yildir bekliyorum gecen burada da anlatmistim benim kuzenim var o hic anne olamayacak cunku rahim yok gencecik kiz ama bak hamd olsun biz tedavi oluyoruz en azindan embriyo olusuyor ya minnacik onlar bile mutluluk sebebi..icine sinmiyorsa doktorunu degistir..
Rabbim umutsuz bırakmasın Napalim inşallah bir gün teşrif edecekler çok nazlı çıktılar napalim çekeceğiz mebcur...10. güne kadar sabretmek de çok başarılı ama benim 12. gündü test günüm7. günde ve 10. günde verdim bugün de hoca istediği için vereceğim.son negatif bükücü plaketi de bana geliyor
Canım henüz vermedim çıkamadım bir türlü çok başım ağrıyor bugün.Kliniğe gitmeden önce vereceğim.Zaten hemen çıkıyor sonra hocayla görüşeceğiz bakalım neler söyleyecek@pinclouds..canim test yaptirdinmi
Insallah Rabbim sana o mutlulugu yasatsin 3ü bile gormeden kendiliginden olsunDeğiştirdim canım ekimde ilk görüşmeye çağırdılar.. ve sürekli erteliyorlar yok şu hormon yüksek normale alalım öyle.. nisan a karar verdiler aylardır hap kullanıyorum prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dediler.. bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bazen çok umutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum.. 2. Olsaydı bu hafta doğum yapacaktım aklımda o var ve aşırı duygusala bağladım bu hafta iyi değilim... 3. Tedavim nisan da RABBİM umutsuz bırakmasın kimseyi..
Insallah Rabbim sana o mutlulugu yasatsin 3ü bile gormeden kendiliginden olsunben instagramda bir gebenin gunlugu var orayi takip ediyorum ebru hanim ovulasyon testi satiyor ama bayagi bi hassas bizden daha kotu olan kisiler bile dogal yolla takip ederek hamile kaliyor ve 40 yasinda ablalar bile var masaallah diyorum yani gordukce.. ben 2. Tedaviden once onu deneyecegim bi bi bak sende istersen
Yok kuzum artık yükselmez zaten 5. gün embriyosu için 10. gün test yaptıryorlar ama benim doktorum 12. gün istiyor.Artık yeni denemelere kaldı umudumuz@pincloud... canim..insallah..guzel haberler ..alcaksin..hayirlisiyla
Deneyecegim hayatim Allah isteyen herkese nasip etsin.. olur insallah bizimdeCanım ben yıllarca kullandım ovulasyon testini bisürü param gitti ama sonuç yok...
Hatta ben ovulasyon olduğum da kendim anlıyorum.. ama nasip değilmiş hayırlısı olsun inşallah... inşallah senin normal yolla olur dene istersen ovulasyon testini...
Aynen kuzum..dayanilacak gibi bi surec degilki..Bir kez daha gördük ki kimse test gününe kadar dayanamıyor aslında çoğumuzun test günü bugündüÇok uzun 12 gün dayanabilene de sabır plaketi verilmeli
ilaçları alırken adet olmuyorsun canım bıraktıktan bir kaç gün sonra oluyorKizlar az once eve geldim ama 1-2 saat onceye kadar adet olucam gibiydi..okadar sancim vardi..ve halsizlik yorgunluk vardi.ayakta duracak halim yoktu ..o derece benim adet oncesi belirtilerim bu sekilde oluyo.bu ilaclarin adeti gecikttirdigini okumuatum bole bisey varmi yoksa ilaclari kullanirkende adet olunabiliyomu..bilginiz varmi..
Anladim kuzum..bugun cok halsiz ve yorgundum..sanirim norml sartlarda bugun olcaktim..beni bi yokladi..ilaçları alırken adet olmuyorsun canım bıraktıktan bir kaç gün sonra oluyor
Saglik olsun canim vardir herseyde bi hayir ben hep buna inaniyorumm..bu polyanicilikta degil aslinda..allah bana oldurmayinca neden oldurmadigini hep sonradan gosterdi..benim ilk denemem..benim esimdede hareketaizlilik vardi..bende arastiricam..bu dediklerini..en azindan..cuma gidince doktoruma sorucam..bakalim..herseyin hayirlisi hakkimizda...Evet kuzu yeni geldm.Hoca bir adet dönemi sonrası tekrar tedaviye başlayacağız dedi.Şaşırdım tabi zira biz uzun bir ara vermeyi planlıyorduk.Genetik problem olabileceğinden bahsetti.Eşimden bu kez örneği tesa yöntemi ile alıp embriyo oluşturacaklar.Sayısı iyi fakat hareketli sayısı %5.Daha çok bunun üzerinde durdu.Sonuç itibariyle 2 ay sonra tekrsr başlayacağız gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?