2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kullandiginiz ilaclar neler arkadaslar. Doktorunuzun ozellikle dikkat et dedigi bir sey var mi. Benimki ostojen ve progestan cok önemli dedi. Bir tane de climara bant verdi
Estrofen günde 3
Folik asit yarım
D vitamini 6 damla
Progestan iğne 1
Oksapar iğne 1
Crinone jel 2

Benimkiler de böyle canım. Doktorum; bundan sonra ilaçlar ve beslenme önemli. İlaçları düzgün kullan. Protein ağırlıklı beslen, şekerden nişastadan ve paketli ürünlerden uzak dur dedi. Birde ağır işler yapma çok fazla uzanma dedi.

Aaa erkenmiş hadi hayırlısı canım. Hayırlı haberlerle gel cuma günü inşallah.
Aslinda erken test gunum 4 mart ama tup bebegi esimin calistigi hastanede yaptirdigim icin sagolsun doktor falan oyle sknti yapmiyor aile gibi olduk habire moral vermeye calisiyorlar kendileri randevu ayarlamis cok kafaya taktigim icin

Aslinda erken test gunum 4 mart ama tup bebegi esimin calistigi hastanede yaptirdigim icin sagolsun doktor falan oyle sknti yapmiyor aile gibi olduk habire moral vermeye calisiyorlar kendileri randevu ayarlamis cok kafaya taktigim icin
Ne iyi canım ben e çok iyi yapmışlar erkenden öğrenmiş olacaksın inşallah. Benimde eşim p.tesi şehir dışına gidecek salı akşam dönecek. P.tesi yada salı test yapıp ona süpriz mi yapsam diyorum. Tabi yoksa da mecbur usulca söylicem.

Bence p.tesi yaptir insallah Allah nasip etsin cikarsa cok guzel bi suprz olur ayy insallah cikar ya

Kaçıncı günün canim

Günaydın herkese Bugün penceremizden gözüken tupturuncu bir gündoğumu vardı hepimize şans getirsin
Beklemek ne zor ! Dünden beri yaşadığım kuruluk yüzünden kesin tutmadı diyorum oysa bunun mantıksız olduğunu biliyorum daha 24 saat olmuşken tutunup tutunmadığını rahimle embriyolar bile bilmiyordur henüz sanırım yine de her zamanki gibi kendimi olumsuza hazırlamaya başlayacağım ama sanırım olumsuz haber almaya alışmışım önceden transfer sonrası beklerken sürekli ağlardım şimdi galiba olumsuz diyorum ama içim çekilmiş gibi artık öyle ne hissedeceğimi bilemeden bekliyorum
Öyle zormuş ki yaşamayan asla bilemez arkadaşlarımın çocuklarıyla gebelikleriyle yaşadıkları ufacık problemleri bile büyütmesine kızmaya başladım sanki herkes aşırı nazlı geliyor içimden diyorum ki bunlar ne ki.ama Emin’im bizim yaşadıklarımız için de böyle diyen bir sürü insan var transfer bile olamayanlar var maddi durumdan transfer olamayanlar var o yüzden kendime kızıyorum dönüp dolaşıp yine
Bugün de böyle başladım güne ben.bakalım önümüzdeki günler neler getirecek

Günaydın herkese, 1 gün daha bitti.Birazdan 3. serumu almaya gideceğim.Bu sabah baş ağrım ve adet ağrım var.Baş ağrısı adetimin habercisidir genelde inşallah bu kez farklı olur
Uygulamak çok zor ama bunu düşünmemeye çalış canım çünkü baş ağrısı adet ağrısı olup hamile olduğunu öğrenen de çok insan var yani her türlü belirti olabilir ne iyiye ne kötüye yormayın diye doktorum kaç kere vurguladı ama insan yapamıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…