- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi pinkclouds
-
İnşallah canımHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hepimiz için hayırlısını diliyorum.
Estrofen günde 3Kullandiginiz ilaclar neler arkadaslar. Doktorunuzun ozellikle dikkat et dedigi bir sey var mi. Benimki ostojen ve progestan cok önemli dedi. Bir tane de climara bant verdi
Adet sancısı da velirti olabiliyor. Henüz ümitsiz olmak için erken canım. Olacak inşallah.Gunaydin adet olacagim sanirsam dunden beridir adet sancim var cok uzgunumsizin tutar insaallah benim olmadi hissediyorum
Koldaki de biraz yaktı ama dönüşümlü olsun da morarmasın en azından diyorum.Progestan kalça beni çok zorlamıştı,göbekten olanı çıkmış çok rahat kullanıyorum.Koldan yapılan oksapar daha az acıtıyor gibi geliyor bana psikolojik de olabilir :)
Bende p tesiye dayanayım diyorum...Erken gebelik testi ile p.tesi çıkar herhalde.Teste düşen ilk cemre kim olacak bakalım benim dünden sonra gözüm korktu :)
Aaa erkenmiş hadi hayırlısı canım. Hayırlı haberlerle gel cuma günü inşallah.Insallah olumlu olur cuma doktorum hem kan hem ultrason bakacak ne stresli islermis ya
Buna göre p.tesi çıkması gerekBöyle örnekler var.5. gün embriyo transferi için tabi herkes için farklı oluyor.
Vallahi hiçbir denemede bu kadar heyacanlanmamıştım.Bende p tesiye dayanayım diyorum...Erken gebelik testi ile p.tesi çıkar herhalde.
Aslinda erken test gunum 4 mart ama tup bebegi esimin calistigi hastanede yaptirdigim icin sagolsun doktor falan oyle sknti yapmiyor aile gibi olduk habire moral vermeye calisiyorlar kendileri randevu ayarlamis cok kafaya taktigim icinAaa erkenmiş hadi hayırlısı canım. Hayırlı haberlerle gel cuma günü inşallah.
Ne iyi canım ben e çok iyi yapmışlar erkenden öğrenmiş olacaksın inşallah. Benimde eşim p.tesi şehir dışına gidecek salı akşam dönecek. P.tesi yada salı test yapıp ona süpriz mi yapsam diyorum. Tabi yoksa da mecbur usulca söylicem.Aslinda erken test gunum 4 mart ama tup bebegi esimin calistigi hastanede yaptirdigim icin sagolsun doktor falan oyle sknti yapmiyor aile gibi olduk habire moral vermeye calisiyorlar kendileri randevu ayarlamis cok kafaya taktigim icin
Bence p.tesi yaptir insallah Allah nasip etsin cikarsa cok guzel bi suprz olur ayy insallah cikar yaNe iyi canım ben e çok iyi yapmışlar erkenden öğrenmiş olacaksın inşallah. Benimde eşim p.tesi şehir dışına gidecek salı akşam dönecek. P.tesi yada salı test yapıp ona süpriz mi yapsam diyorum. Tabi yoksa da mecbur usulca söylicem.
Ay inşallah canım yaaBence p.tesi yaptir insallah Allah nasip etsin cikarsa cok guzel bi suprz olur ayy insallah cikar ya
Kaçıncı günün canimEstrofen günde 3
Folik asit yarım
D vitamini 6 damla
Progestan iğne 1
Oksapar iğne 1
Crinone jel 2
Benimkiler de böyle canım. Doktorum; bundan sonra ilaçlar ve beslenme önemli. İlaçları düzgün kullan. Protein ağırlıklı beslen, şekerden nişastadan ve paketli ürünlerden uzak dur dedi. Birde ağır işler yapma çok fazla uzanma dedi.
5 bitiyor inşallah yarın 6. Güne uyanacağız. Senin de yarın 5 olacak sanırım.Kaçıncı günün canim
Serum niye bana öyle bişey vermedilerGünaydın herkese, 1 gün daha bitti.Birazdan 3. serumu almaya gideceğim.Bu sabah baş ağrım ve adet ağrım var.Baş ağrısı adetimin habercisidir genelde inşallah bu kez farklı olur
Uygulamak çok zor ama bunu düşünmemeye çalış canım çünkü baş ağrısı adet ağrısı olup hamile olduğunu öğrenen de çok insan varGünaydın herkese, 1 gün daha bitti.Birazdan 3. serumu almaya gideceğim.Bu sabah baş ağrım ve adet ağrım var.Baş ağrısı adetimin habercisidir genelde inşallah bu kez farklı olur
Gerek duyulmamıştır canım.Bağışılık sistemi ile ilgili rahatsızlıklarım olduğu için kendim talep ettim.Serum niye bana öyle bişey vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?