- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Sabah gözmü açtığımda karşılaştığım manzara beni de büyülediUygulamak çok zor ama bunu düşünmemeye çalış canım çünkü baş ağrısı adet ağrısı olup hamile olduğunu öğrenen de çok insan varyani her türlü belirti olabilir ne iyiye ne kötüye yormayın diye doktorum kaç kere vurguladı ama insan yapamıyor tabi
KEndini nasıl rahat hissedeceksen canım önemli olan senin psikolojin şu anSabah gözmü açtığımda karşılaştığım manzara beni de büyülediSöylediklern çok doğru kuzum düşünmemeye çalışıyorum.Eşim kan verelim şimdi dedi ama istemiyorum ben,bir umuttur yaşatan insanı
Beklemeye devam yaptırmadım yineKEndini nasıl rahat hissedeceksen canım önemli olan senin psikolojin şu an
Süpersin vallaBeklemeye devam yaptırmadım yineBu arada benim serumum omegavenmiş.Pazartesi 10. gün.Sabah kan vereceğiz eğer olumlu ise 4. serumu alacağım
Benim serumum da o sanırım piyasada sadece o var zaten şu anSüpersin vallaben de Pazartesi sabah serum öncesi öğreneceğim aynı gün kalp çarpıntılarıyla bekleyeceğiz
Benim de 5.günüm bugün zaman geçmiyor sanki :)
Belirti var mı :)Yarıladık yolu az kaldı sabredeceğiz
Sekizinci hünde yaptır bence canım benim de 5. Gün embriyosu 6 da yaptıracağım ama korkuyorum cesaret edebilirsem21 şubatta transfer olan arkadaşlarım :) yarın 7. Gün. Test yaptıracak olan var mı?? Ya da ctesi 8. Günde test yaptıracak olan. Erken tabi ama yaptırayım bir cesaretle diyorum :) 2 adet 3. Gün embriyosu bu arada benim minikler :)
Benimde yarin 7. Gunum ve hem kan baktiracagim hemde doktorum ultrason bakacak 4. Embriyosu 2 tane insallah pozitifi goruruz.21 şubatta transfer olan arkadaşlarım :) yarın 7. Gün. Test yaptıracak olan var mı?? Ya da ctesi 8. Günde test yaptıracak olan. Erken tabi ama yaptırayım bir cesaretle diyorum :) 2 adet 3. Gün embriyosu bu arada benim minikler :)
Bugün bile kan veresim var bilmiyorum canım. Çok korkuyorum ama o ayrı. Geçen denemede 8. Gün negatifi almıştım ve 12. Güne değişmemişti.Sekizinci hünde yaptır bence canım benim de 5. Gün embriyosu 6 da yaptıracağım ama korkuyorum cesaret edebilirsem
Canımm inşallah pozitif olur. Seni takipte olacağım yarın :)Benimde yarin 7. Gunum ve hem kan baktiracagim hemde doktorum ultrason bakacak 4. Embriyosu 2 tane insallah pozitifi goruruz.
Canım ben 6. Gün yaptırmak için doktoruma sordum senin donmuş ve beşinci gün o yüzden varsa çıkar taze olsaydı bile erken derdim dedi.8i bekle bence 3. Gün olduğu için nolur nolmaz en azından 7 yi bekleBugün bile kan veresim var bilmiyorum canım. Çok korkuyorum ama o ayrı. Geçen denemede 8. Gün negatifi almıştım ve 12. Güne değişmemişti.
Canım benim bugün 6. Günüm. Pozitif olacak mı bilmiyorum ama 2. Günden beri hep bel ağrım oldu. Rahimde de kasılma ve batmalar. Özellikle akşam ayakta kalırsam çok batıyor. Hep sol taraf batıyor. Dün ilk kez sağ taraf battıKimsenin tek taraflı ağrısı yok mu
Ay rahatladım benim de hep sağ ağrıyor bugün oturdum baya resmen arttı uzanacağım ArtıkCanım benim bugün 6. Günüm. Pozitif olacak mı bilmiyorum ama 2. Günden beri hep bel ağrım oldu. Rahimde de kasılma ve batmalar. Özellikle akşam ayakta kalırsam çok batıyor. Hep sol taraf batıyor. Dün ilk kez sağ taraf battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?