2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hakkaten Minipanda son bir gündesin Allah inşallah istediğin gibi bi doğum nasip eder.

Bi de cam bile acamiyoz bebek usur diye ya onu hala oturtamadik nasil giydirsek cam acsak mi

Biz kontrole gittiğimizde sorduk , bı odeyi kapalı tutup diğer odayı açıyoruz Cereyan yapmayacak şekilde.. Bebeisi diğer odada tutup havalandiriyiruz sonra diğer odayı kapatıp diğerini havalandiriyiruz Terli olmamasına özen gösteriyorum Hem isilik yapıyor Hem de rüzgar alirsa çok üşür diye Dengelemeye calismaktayiz

Ay kızlarr yarın sabah doğumum var dualarınızda beni de ekleyin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Doğumla ilgili hala heyecan yok bende sanki sabah doğuma ben girmeyecekmiş gece 3 e kadar temizlik yaptım. Şimdi annem Memleketten geliyor yolda ona daha çok heycanlıyım 10 aydır görmemiştim

Ultrasonda açıklık olup olmadığı görülüyor mu ki onu bilmiyorum bak kendi doktorum yokmuş diğerleri de bakmadı nasıl düzense yarına MHRS den buldum biri iptal etmiş snrm randevusunu kendi doktoruma aldım bklm ama çok ters saat ya 15:50 de randevum mesai bitimi 16:00

Olsun yine de bakar. 1-2 dk da kendinden verir belki. Kendi dr unsa her türlü daha iyi olur.
Benim öyle dedi ya görülüyomuş. Ama açıklık gördüğü an çatalda bi tekrar bakar heralde.

Olsun yine de bakar. 1-2 dk da kendinden verir belki. Kendi dr unsa her türlü daha iyi olur.
Benim öyle dedi ya görülüyomuş. Ama açıklık gördüğü an çatalda bi tekrar bakar heralde.
insAllah aksilik çıkmazsa bakar vala sonra bı hafta yok doktorum izinli

Hayırlı olsun inş sağlıkla çkar oğlun dualarımız seninle bende dün spinal oldum çok boynum ağrıyor aşırı şiddetli dayanamıyorum ilaçsız sende de oldu mu
bende olmadı canım cünkü doktorum daha ameliyathaneden cıkmadan boynunu omzunu sar sakın üsütme yoksa cok agrır demisti bende şal örttüm oyle bisey olmadı yani. Biraz baş agrım oluyor oda yastıksız yatınca ve kahe icince biraz diniyor . Ama tabsiyem sıcak tutman boynunu

Kızlar tecrübeli anneler bi yardım etsin Oglum dünden beri küvezde bugün emzirmeye gittim Ama damaklarıyla sıkıyor gögsümü kanattı Sonrda agladı ve emmedi Mamayla besliyorlardu dünden beri acaba ondanmı ? Yani resmen ısırdı diyebilirim ve sonrada tutmadı zaten ebede aldı küveze koydu . Aranızda bebegiyle boyle bisey yasayan oldumu Normaldidir ? Bu arada yarın cıkacak inşallah hastaneden

Kızlar yarın tam 38 hafta oluyoruz.yarın muayenemiz var doktor geçen hafta haftaya geldiğinizde doğum tahlillerini yaparız demişti hangi tahliller bunlar acaba nelere bakılıyo

Aciklik degildir ya o bebegin kanala gelmesi veya rahmin incelip incelmedigidir. Aciklik mutlaka alttan bakiliyor. Yoksa bu kadar eziyeti drlar bize gereksiz yere mi yapiyor

Aciklik degildir ya o bebegin kanala gelmesi veya rahmin incelip incelmedigidir. Aciklik mutlaka alttan bakiliyor. Yoksa bu kadar eziyeti drlar bize gereksiz yere mi yapiyor
Benim dr niye böyle yapıyo o zaman ya Tamam güveniyorum da. Son haftama giriyorum hala haftada bir kontrole gidiyorum. Tamam her şey normalmiş ama yani :)) Sağ salim bi doğum yapayım da rahatlayayım.

Benim dr niye böyle yapıyo o zaman ya Tamam güveniyorum da. Son haftama giriyorum hala haftada bir kontrole gidiyorum. Tamam her şey normalmiş ama yani :)) Sağ salim bi doğum yapayım da rahatlayayım.
Kiz bende haftada bir gidiyorum kontrola
Yarin var haftaya cuma var
Normalde 21inde dogum olmasi gerek olmazsa diye 24une gel dedi dusun yani okadar rahat
Sinir olmaya basladim bende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…