2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Masallah cogu kisi dogum yapmis
Bu yapamayanlar tembelmi oluyo yoksa bebelermi tembel

Biliyorum canım listeye eklenmemistin oyuzden etiketledim
Nasilsin hersey yolundadir insallah
Bebegin nasil emziriyomusun agrilarin varmi
Teşekkür ederim canım. Hersey yolunda elhamdülillah biraz emzirmeye deniyoruz bugün daha iyidi güzel emdi. Altaki dikişlarim biraz ağrıyor düzgün oturmaya engelliyor ama iyiyim çok şükür. Yavaş yavaş vücudum ağrı göstermeye başlıyor omuzlarım ellerim demek ki güzel bir masaja ihtiyaçim var. Bizim ulke de aslında doğum yapan anne için özel masaj oluyor bi kaç günde toparlanmayı başlıyor anneler, Türkiye de oyle bir kültür var mi?

Sizin ulke neresi?
Benim yasadigim ulkedede var hamile kadin icin dogum sonrasi hatta dogum oncesi hazirlikda var ama ben gitmedim
Zaten heryer virus kayniyo otur oturdugun yerde dedim kendime
Buyuk ihtimal dogum sonrasida gitmem

Ne zmn ne zmn günü söyleseler de bilsek
Simdi yeni dogum yapan arkadasla yazisiyoz bana diyoki iyi gunlerin cocuk dogsunda sen gor ozaman kafani kasiyacak vaktin olmuyo diye
Bende diyorum okadar zor oluyomuydu ya ilk kizim dogdugunda ne cahilmisimki hic bisz hatirlamiyorum

Simdi yeni dogum yapan arkadasla yazisiyoz bana diyoki iyi gunlerin cocuk dogsunda sen gor ozaman kafani kasiyacak vaktin olmuyo diye
Bende diyorum okadar zor oluyomuydu ya ilk kizim dogdugunda ne cahilmisimki hic bisz hatirlamiyorum
yaaa aynen kız vala kızımda ya unuttum ya da zorlanmadım cidden bklm bu sefer nasıl olcaak cinsiyet farklı olunca bana biraz zor olacak diyen daha çok gözümü korkutmaya çalışıyorlar cidden o kadar zorlancaz mi bklm
Beklerse benimki 18 temmuz da alıcak Dr sen normali bekliyorsun sanırım
Hadi hyrlisi sağlıkla kucağına alırsın insAllah evet cnm o yüzden bilmiorum net gün yok 40 i geçmez insAllah sağlıkla ya bayramdan önce azıcık toparlasak bari gezme işi olmasa da yine de bu bayram iş bayramı bı de oğlum da olsun istiyoruz artık bayramda

Benim ilk sezeryan olunca buda öyle olucak inş Allahım tez zamanda eline almak nasip etsin canım saglıkla bayram falan hiç düşünemiyorum eşim az önce diyo kurbanlık napıcaz ne kesicez diye ne kesersen kes eve getirme kim yaparsa yapsın diyorum hayırlısıyla dogum olsun ben bebek kendini toparlasın Baska bişey düşünmek istemiyorum

Amin cnm cümlemize insAllah
Bizim alındı kurban Allah tan kasap halledecek herşeyi paketlemeyi eşimde yapar aslinda ama sonra yine elden geçmesi gerekir düzenli olması için herşeyi geçtim geçen bayram çok buruktu zaten bu bayram bari iki evladimzla yeni heyecan mutlulujka geçsin istiyorum hayırlısyla insAllah

İnşallah canım hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin

Ben alt açmada zorlanıyorum ne zaman altını değiştirmek için açsam bezi işiyo...kızımda çok nadir denk gelirdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…