2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hic dokulmuyor eskiye göre
Canım dayan inan 2 gün önceye kadar oyleydim bende ki bir an önce gelsin ve bu 2 gün neden bebek yapmaya kalktim diye sorguludum kendime o kadar psikolojim bozuldu sancidan ama şuan hersey geçti ve mutluyum şimdilik sende bir an önce doğum yaparsın ve sağ salım kucağını alırsın

MaşAllah cnm çok şükür sağlıkla gelmiş ya hayırlı ömrü olsun inşAllah senin ağrı eşiğin düşükmus bence ondan bu kadar fazla hissettin ağrı
Normalde öyle değilmiş ama bilemedim benim bebegimin pozisyon dan dolayı belime çok vurdu inan ne ayakta kalabiliyorum ne yatma ne oturma hepsi bir işkence. Ebe eşime dedi ki az kalsa seni parçalar o kadar kötü hissettim. Nst te de 80 100 çıkıyordu

Oncelikle gözün aydin canim Allah bagislasin yavrunu
Epidural icin genelde 5cm bekleniliyo belki o sebepden dolayi hemen yapilmamistir
Acilmanda hizla ilerledigi icin doguma gitmisin
Yinede cabuk bi dogum olmus masallah
Darisi bize insallah
Evet canım sağol. Benim açılma hızlı ilerledi bir anda bende anlamadım bu işler darısı sizin inşallah

Suni ağrı verilince mi öyle çıktı yoksa kendi sancin mi canım bı de ben kurtulsaydim

İnşallah cnm benim içimi rahatlattın

Hayırlı olsun inş sağlıkla çkar oğlun dualarımız seninle bende dün spinal oldum çok boynum ağrıyor aşırı şiddetli dayanamıyorum ilaçsız sende de oldu mu

Amin canım ya insAllah senin daha az kalmış en son ne zmn Dr gittin ben Pazar günü acile gitmiştim bı daha kontrole ne zmn gitsem
En son cumartesi gittim ben bugun gitmek istiyorum dr arayip sorcam gel derse gidecegim bakalim. Bende herhangi bi belirti olmayinca gidesim gelmiyor. Cunku suni vermelerini istemiyorum insallah gerek kalmadan dogumum sancim olur amin

Son düzenleme:
Arkadaşlar cinsiyet kaçıncı hafta öğreniyoruz acaba benim bu 3. ama heyecanı bi başka suna 10 haftalik
Benim doktorum 12 hafta da söylemişti kesin olmasa da tahmin etti ve bildi 14 hafta da fln da netleşmişti diye hatırlıyorum

Ya kızlar ben kendimi çok mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum çok yorgunum gece olsun istemiyorum uykusuzluktan ne zmn olacak daha doğum çok moralim bozuk tövbe estağfurullah oturup ağlayasim var
Son günlerimde bende öyleydim ya hiç akşam gece olsun istemiyordum uykusuzluk sıcak bunaltı vs zor çok şükür bebeğin doğunca düzelir hamilelik hormonlarından işte

En son cumartesi gittim ben bugun gitmek istiyorum dr arayip sorcam gel derse gidecegim bakalim. Bende herhangi bi belirti olmayinca gidesim gelmiyor. Cunku suni vermelerini istemiyorum insallah gerek kalmadan dogumum sancim olur amin
benim haftaya pazartesi randevum var ama kendi doktorum değil cuma günü gidip kendi doktorumu bulursam ona mı gitsem yoksa pazartesi diğer doktora mi gitsem bilemedm
Son günlerimde bende öyleydim ya hiç akşam gece olsun istemiyordum uykusuzluk sıcak bunaltı vs zor çok şükür bebeğin doğunca düzelir hamilelik hormonlarından işte
insAllah cnm

Ya kızlar ben kendimi çok mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum çok yorgunum gece olsun istemiyorum uykusuzluktan ne zmn olacak daha doğum çok moralim bozuk tövbe estağfurullah oturup ağlayasim var
Buda hamilelik depresyonu oluyo sanirim
Yalniz degilsin, yani hersey icin sukurler ediyorum isyan etmiyorum tabiki ama yinede hayat sanki monoton bos gibi geliyo banada
Uykusuzluk bende yok ama nebilim boyle sknti basiyo
Bide aylardir evdeyiz kizim icinde canim skliyo yavrum eve tikanip kaldi nebiyere gidebiliyoruz nebise yapabiliyoruz
Eylul olsunda okullar bi acilsin onada bi ugrasi olur
Onuda kafama takiyorum kendimi daha mutsuz hissediyorum

Ya açılma olup olmadığına ne zmn baktılar sana ilk bana bakmadılar hiç daha
Banada bakmiyo doktorum ya sinir oluyorum
Gecen cuma bakmasini istedim dogumu tetiklerim diyo
Ya bizahmet artik, doguma surda nekadar kaldi sanki ha 1hafta once ha 2gun sonra dogmus nolacak sanki
Yarin kontrolum var yine, bakarmi acaba sinir ediyo beni ya

Kızlar dün doktora gittim 38 haftam bitti. Cumartesi ilk defa nts ye gireceğim. Doktorum 41 e kadar bekleme taraftarı normal istediğim için. Tabi yine bana bırakıyor seçimi. Bende 40 +5 e kadar en son bekleyebileceğimi soyledim daha sonrası için tekrar konuşacağız... Bebeğin suyu falan herşeyi gayet iyi ve normalmiş. Bakalıö bekleyeceğiz... Bu nts ne içindi neye bakıyorlar nts de?

Bebegin kalp atis ritmine ve sancina bakiliyor canim
Siz turkiyedemisiniz diye sormakdan alikoyamiyorum kendimi
Genelde nst daha erken oluyor trde ve dogumu trde 41ekadar bekletmek isteyen doktor cok nadir duyuyorum
Ben 38+2deyim suan, benimkide 41e kadar bekliyecek hatta 42yi bile bekler insallah o haftalara gelmem

poffff okul mevzusu iyice canımı sıkıyor virüs olayı hala böyle devam ederken nasıl olacak birinci sınıf olacak bı de kızım ekstra ilgi lazım temeli kötü olursa diye korkuyorum
Bana hiç bişey demedi bile geçen sefer kendi doktoruma gidemedim ama işte belki kendi doktorum bakardı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…