İşte doktorumda öyle dedi erken haftalarda birkaç gün oynama olabiliyor dedi, biz iyi düşünelim iyi olsun inşBak şöyle bir yazı okudum kopyalıyorum hemen.
doktorlar sata göre hesaplamıyor , satıda yazıyorlar olması gereken diye ama asıl embriyo görünmeden önce usg cihazları kese boyundan hafta hesaplar embriyo göründükten sonrada crl(baş popo mesafesi) ölçümünden hafta hesaplar. i aynı gün yapılan vaginal usg ile karından usg de bile farlklı çıkabiliyor. çünkü bunlar milimetrik hesaplar 1 milim farklı ölçme bile farklı değer verebiliyor.ileriki haftalarda bebeğin haftası daha da net çıkar.
İkimiz içinde hayırlısı
Yok buna özel yaptırmadım yıllardır devam eden bir özel sağlık sigortam var. Bence doktor için önce bir deneme yapıp kendin karar vermelisinBende ozel saglık sıgortası dusundum ama hastanede emın olamıyorum bı turlu sızde ozel saglık sıgortası hamılelıı ıcın kı yaptınız
Merhabalar nasılsınız doktora gittiniz mi her şey yolundadır umarımAmin inşallah her şey yolundadır hepimiz içinben de normalde başka bir şehirdeki özele gidiyorum ama pazartesiye devlet hastanesinden randevu aldım tekrar kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek
Sizin birinci erkek sanırım. Ben de bulantının kız bebeklerde mi daha çok görüldüğünü düşündüm debilmem olabilir mi? ayy bilmiyorum valla canım. ama arkadaşlarımda kızı olanlarda hep bulantı olmuştur.
Ben özel sağlk sigortalı oldğum için ücret ödemedm açıkcası tam ücretini bilmiyorum ama doktor arkadaşmn doktoruydu iyiydi Neslihan Alanorda ücretler nedir canım? Doktorun adı nedir
Cnm nasılsın gittinmi bugun dr
Yok buna özel yaptırmadım yıllardır devam eden bir özel sağlık sigortam var. Bence doktor için önce bir deneme yapıp kendin karar vermelisin
Canım ileri yaş gebeliğinde doktor önlem olarak progestan vermedimi.sancın varmı bence sen istanbula dönmeyi beklemeden olduğun yerde bir doktora görün kese sağlamsa progestan içmiyorsan başla.Kızlar iki gündür kanama ile lekelenme arası azar azar birşeyler geliyor istanbul dışındayım üstelik. Doktor istirahat et gelince bakarız dedi ama panik aşaması nedir diye meraktayım, yaş da ileri olunca herşeye risk gözüyle bakar durumdayım
Ben bezmialem dragosa gidiyorum ama hala emin değilim, maltepe yakınlarında önerisi olan varsa ben de deneyebilirimkızlar Anadolu yakasında hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Anası yorgun o yerinde ohh keyif ,kıyamam çok yorgun kuzu
Ben kendimi sorunlu hissediyorum bu sefer şöyle bişi var hamilelikten mıdır su da var normal mi falan diyom adam bakıp guluyoRelax olması iyi işlte seni de rahatlatır. Erkek bebekler hemen gösteriyor. Benim oğlumu 12. haftada öğrenmiştimoyüzden az kalmış senin içinde dedim.
Ay insallahhadi bakalım. hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
Evet gittim çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor. Sata göre 8+3 ultrasonda 9+0 göründü. Ama makineden makineye fark ediyormuş bu doktora ilk defa gittim.Merhabalar nasılsınız doktora gittiniz mi her şey yolundadır umarım
Açıkçası gerek duymadı başlamaya, bulunduğum yer de şehir dışında, en yakın doktora ulaşabilme şansım yok en yakın doktorun yerini dahi bilmiyorum. Yarın dönüyorum ama hiç rahat değilim kasıklarımda ağrı da var.Canım ileri yaş gebeliğinde doktor önlem olarak progestan vermedimi.sancın varmı bence sen istanbula dönmeyi beklemeden olduğun yerde bir doktora görün kese sağlamsa progestan içmiyorsan başla.
Cnm nasılsın gittinmi bugun dr
Perşembe gunu devlete gıtmeye karar verdık canım şansmı deneyecem bakalımBence git canım hem için rahat eder beklemek kötü birşey.
Çok şükür çok sevindim maşallah. yani belirtilerin azalması ya da kaybolması Bi sorun teşkil etmiyor diyebiliriz o zaman sankiEvet gittim çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor. Sata göre 8+3 ultrasonda 9+0 göründü. Ama makineden makineye fark ediyormuş bu doktora ilk defa gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?