İnşallah olmaz. Daha rahat geçer. Ben duymuştum bu alerjiyi. Senin ikinci mi cnm?Kız gerçekten senle Yeşim için dua etmiştim birlikte bekleyelim diye. Telime şimdilik nasip olmadı ama inşallah olacak en hayırlı ve kısa zamanda...
Göbeğim, bacak içleri, bacaklarım ve ayak altlarımda gece uyutmayacak şekilde kaşıntı oldu ilkinde. Yara oldu kaşınmaktan her tarafım. İnşallah bunda olmaz, olursa da Rabbim yardım etsin.
25 ekim sat, 7. Haftada duyulur ama benim birkaç gün geride çıkmıştı dün, sabrederiz yeter ki sağlıklı olsunlar duyalım kalp atışlarınıHadi inşallah :) ama sanırım 7.hafta daha yüksek duyabilme ihtimali. Sat kaç senin cnm?
Ben varım. Cuma tekrar gidicem inşKalp atışı görüp duymayan kaldı mı benim gibi?
Aynen öyle cnm. Sağ salim inşallah. Benim de 22 ekim.25 ekim sat, 7. Haftada duyulur ama benim birkaç gün geride çıkmıştı dün, sabrederiz yeter ki sağlıklı olsunlar duyalım kalp atışlarını
Hayırlı haberler alırsın inş :)Ben varım. Cuma tekrar gidicem inş
Ben içtim canım 3 defa ama bi kerede 3 değil birer günde içtim bal, limon, zencefil bir şey yok çok şükür ama ben bi şey olmaz niyetiyle içtim korkuyorsan içme evham yapma sonraKızlar zencefil çayı içebiliyor muyuz gebelikte.Hasta olcam gibi burnum akıyo ilaç alamiyoruz bir bardak ballı zencefilin zarari olur mu ki?
Hiç sorma, çok zor bi süreç.Hiç duymamıştım canım inş olmaz ya kaşıntıkça sinir olur insan
Evet canım. Benim bi oğlum var 5 yaşında :)İnşallah olmaz. Daha rahat geçer. Ben duymuştum bu alerjiyi. Senin ikinci mi cnm?
Allah bağışlasın cnnHiç sorma, çok zor bi süreç.
Evet canım. Benim bi oğlum var 5 yaşında :)
Temmuz bebelerinin en küçükleri bizimkiler olacak inşAynen öyle cnm. Sağ salim inşallah. Benim de 22 ekim.
Amiin canım cümlemizinkini bağışlasın Rabbim. İnşallah sizler de sağlıkla kucağınıza alacaksınız :)Allah bağışlasın cnn
Benim ilki sezaryendi cnm bu da öyle olur. Temmuzun sonuna kalmaz yani :)Temmuz bebelerinin en küçükleri bizimkiler olacak inşo zaman gelince erkenci olmazlarsa tabi
O hiç belli olmaz :))))Temmuz bebelerinin en küçükleri bizimkiler olacak inşo zaman gelince erkenci olmazlarsa tabi
Amin canım. Sebebine sadece gebelik alerjisi dedi. Bazı gebelerde oluyormuş.Sebebi ne çıktı canım rabbim bir daha yaşatmasın
Benimki de sezaryendi cnm ama yine de erken almıyorlar 39u bekliyorlar sanki, doğru diyorsun kalp atışlarını duyalım şu birkaç ayı geçirelim inş sağ salim alalım kucağımızaBenim ilki sezaryendi cnm bu da öyle olur. Temmuzun sonuna kalmaz yani :)
Daha kalp atışını bile duymadık gerçi, hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah.
Senin de mi ikinci cnm?Benimki de sezaryendi cnm ama yine de erken almıyorlar 39u bekliyorlar sanki, doğru diyorsun kalp atışlarını duyalım şu birkaç ayı geçirelim inş sağ salim alalım kucağımıza
Evet canım kızım var 6 yaşında, geçen yıl bir tane de kaybettik, ocak ayında..Senin de mi ikinci cnm?
Aminnnn :)
Ben de pıhtılaşma vardı ve bunu düşüklerden önce daha çocuk düşünmezken biliyordum genetik rapor çıkarmıştım iki kere kimyasal yaşadım 1 dış gebelik bir de kalbi duran gebeliğim vardı.iğne kullandığım halde kaybettim sanırım dozu yeterli değildi bi de eşimde morfoloji ve hız problemi vardı onlarda etkilemiş olabilir tabiki.Tüm bunların tek sebebi de olabilir vakti gelmemiştir belki bebeğin.Allahın yazmış olduğu bir vakit var inşallah bu kez tutunur.Sebebi ne çıktı canım rabbim bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?