2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah olmaz. Daha rahat geçer. Ben duymuştum bu alerjiyi. Senin ikinci mi cnm?

Hadi inşallah :) ama sanırım 7.hafta daha yüksek duyabilme ihtimali. Sat kaç senin cnm?
25 ekim sat, 7. Haftada duyulur ama benim birkaç gün geride çıkmıştı dün, sabrederiz yeter ki sağlıklı olsunlar duyalım kalp atışlarını

Kızlar zencefil çayı içebiliyor muyuz gebelikte.Hasta olcam gibi burnum akıyo ilaç alamiyoruz bir bardak ballı zencefilin zarari olur mu ki?
Ben içtim canım 3 defa ama bi kerede 3 değil birer günde içtim bal, limon, zencefil bir şey yok çok şükür ama ben bi şey olmaz niyetiyle içtim korkuyorsan içme evham yapma sonra Hastalanacaksan çorba iç her türlüsü olur, sıvı vücuda çok iyi geliyor bir de greyfurt ve kivi öneririm

Sebebi ne çıktı canım rabbim bir daha yaşatmasın

Benim ilki sezaryendi cnm bu da öyle olur. Temmuzun sonuna kalmaz yani :)
Daha kalp atışını bile duymadık gerçi, hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah.
Benimki de sezaryendi cnm ama yine de erken almıyorlar 39u bekliyorlar sanki, doğru diyorsun kalp atışlarını duyalım şu birkaç ayı geçirelim inş sağ salim alalım kucağımıza

Sebebi ne çıktı canım rabbim bir daha yaşatmasın
Ben de pıhtılaşma vardı ve bunu düşüklerden önce daha çocuk düşünmezken biliyordum genetik rapor çıkarmıştım iki kere kimyasal yaşadım 1 dış gebelik bir de kalbi duran gebeliğim vardı.iğne kullandığım halde kaybettim sanırım dozu yeterli değildi bi de eşimde morfoloji ve hız problemi vardı onlarda etkilemiş olabilir tabiki.Tüm bunların tek sebebi de olabilir vakti gelmemiştir belki bebeğin.Allahın yazmış olduğu bir vakit var inşallah bu kez tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…