2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de hamilelik başlangıcında 53-54 arası bişeydim ama tam bilmiyorum şu iki hafta öncesine kadar 56 ydım. Bugün tartıldım 57 yi geçmişim ne olacak sonumuz eğer bu vakitlerde çok dediyse doktorlarınız ben hiç sormadım kaç kilo almam lazım falan diye

ben 2hafta önce gittiğimde 2kilo almıştım şuan 4ayın içindeyim henüz tartılmadım böyle giderse iyi dedi doktorum

Kızlar kabızlık şikayetine son keşfim acılı şalgam suyu.yarım bardak içince müsil etkisi mübarek. Kabızlık sorununu geçtim kilo verdiriyor sanki o derece bağırsakları boşaltıyoryani bendeki etkisi öyle oldu bir kaç kere denedim. Çalışanlar işin cuma akşamı içmenizi tavsiye ederim. Wc ye çok gidiş geliş olduğu için işte zor olur

Bende 2-2,5 kilo arası aldım ilk hamileliğimi 11 kiloyla tamamlamıştım ama bu kez hızlı gidiyorum sanki 11. Haftada kıza benziyor demişti daha kontrole gitmedik kızı duyan kıyafet aldı değişirse nasıl söylerim bilmem

Ben kilo almadım, bulantılardan yeni kurtulmaya başlıyorum o da tamamen geçti diyemem ama biraz biraz normale dönüyorum sanırım. Grip olmak da etkiledi, iyi beslenemedim. İyi beslenememiş olmak üzüyor beni de, artık dikkat etmem gerekiyor.
Migren bende de atakta. 5 gündür falan ağrım geçmiyor biraz hafifliyor artıyor yine.

İyi öneri cnm, denemek lazım :))

Ahh canım inşallah öyle olur.ben kendime 10 kilo diye limit belirlemiştim şimdiden 4ü aldım 6 kaldı.her aya 1 kiloyla devam edersem iyi olur
7.8.aya kadar ayda 1 kilo çok ama asıl kilo son ayda alınıyor hafta da 1 kilo alıyorsunuz nerdeyse

68 kiloyla başladım ben 15. Hafta 72.5 oldum doktorum da gayet normal ilerliyorsun dedi. Metabolizmama güveniyorum biraz da çok dert etmek istemiyorum kiloyu zevkini çıkara çıkara yemek lazım hamilelikte sağlığı etkilemediği sürece tabi ki :) benim fikrim en azından

Bende aynı fikirdeyim cnm, kimse üzmesin canını. Bi şekilde gidecek kilolar koşturmacayla. Doğumdan çıktığımda 7 kilo birden gitmişti.

7.8.aya kadar ayda 1 kilo çok ama asıl kilo son ayda alınıyor hafta da 1 kilo alıyorsunuz nerdeyse
Benim allahtan son aya kalmayacak 8.ayda alınabilir benim bebişim sağlık sorunlarım nedeniyle.doktor ayda 1 kilo en ideali demişti.ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum kilo almamı ondan istemiyor iğne dozu yetersiz kalabilir diye.bi arkadaşım toplamda 4 kilo aldı ablam toplamda 7 kilo aldı.Biz niye bu kadar alıyoruz anlamadım

Bende aynı fikirdeyim cnm, kimse üzmesin canını. Bi şekilde gidecek kilolar koşturmacayla. Doğumdan çıktığımda 7 kilo birden gitmişti.
Ömrüm hayatım boyunca hep hamile olmayı dileğimce yemeyi istedim hiç bir şeyi takmadan yeyip içeyim dedim.Ama sağlık sorunları nedeniyle kilo almamı istemedi doktorum.şu an bile açım birşey yemiyorum yine de alıyorum.bi de biz şeker yüklemesini ne zaman yaptıracağız?

20 haftalık detaylı ultrason 24 haftalık şeker yüklemesi diye biliyorum

Protein odaklı beslenmeyi dene cnm, et, balık, kurubaklagil falan. Salata, yeşillik, çok tatlı olmayan meyveler... Kortizonu bırakmışsın belki daha rahat edersin. Su zaten içiyordun sanırım. En olmadı bir diyetisyenden destek al, sağlık önemli çok ama bu zamanlar da bir daha gelmeyecek canını sıkmana değmez. Umarım bir çözüm bulursun :)

Riskli gebelikten dolayı korkuyorsun biliyorum ama inşallah sen de güzelce kucağına alacaksın :)

Ilk hamileliğim hem de biraz zorlu geçiyor kimsenin moralimi bozmasina izin veremem açıkçası kilo bir şekilde verilir sağlıkla doğsun da diyorum. Ah işte bir de cinsiyet işi aklımı kurcalamasa daha rahat geçecek :)

Evet canım öyle besleniyorum öğlen ton balıklı salata yedim akşama kuru fasulye var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…