- 9 Kasım 2019
- 170
- 160
- 33
hahahah öyle olacak gibi :)O da artık nazarlık olsun batmanlı tulum
Inşallah benim de hedefim o , zor ama deneyeceğimAhh canım inşallah öyle olur.ben kendime 10 kilo diye limit belirlemiştim şimdiden 4ü aldım 6 kaldı.her aya 1 kiloyla devam edersem iyi olur
ben 2hafta önce gittiğimde 2kilo almıştım şuan 4ayın içindeyim henüz tartılmadım böyle giderse iyi dedi doktorumBen de hamilelik başlangıcında 53-54 arası bişeydim ama tam bilmiyorum şu iki hafta öncesine kadar 56 ydım. Bugün tartıldım 57 yi geçmişimne olacak sonumuz eğer bu vakitlerde çok dediyse doktorlarınız ben hiç sormadım kaç kilo almam lazım falan diye
İyi öneri cnm, denemek lazım :))Kızlar kabızlık şikayetine son keşfim acılı şalgam suyu.yarım bardak içince müsil etkisi mübarek. Kabızlık sorununu geçtim kilo verdiriyor sanki o derece bağırsakları boşaltıyor yani bendeki etkisi öyle oldu bir kaç kere denedim. Çalışanlar işin cuma akşamı içmenizi tavsiye ederim. Wc ye çok gidiş geliş olduğu için işte zor olur
7.8.aya kadar ayda 1 kilo çok ama asıl kilo son ayda alınıyor hafta da 1 kilo alıyorsunuz nerdeyseAhh canım inşallah öyle olur.ben kendime 10 kilo diye limit belirlemiştim şimdiden 4ü aldım 6 kaldı.her aya 1 kiloyla devam edersem iyi olur
Bende aynı fikirdeyim cnm, kimse üzmesin canını. Bi şekilde gidecek kilolar koşturmacayla. Doğumdan çıktığımda 7 kilo birden gitmişti.68 kiloyla başladım ben 15. Hafta 72.5 oldum doktorum da gayet normal ilerliyorsun dedi. Metabolizmama güveniyorum biraz da çok dert etmek istemiyorum kiloyu zevkini çıkara çıkara yemek lazım hamilelikte sağlığı etkilemediği sürece tabi ki :) benim fikrim en azından
Benim allahtan son aya kalmayacak 8.ayda alınabilir benim bebişim sağlık sorunlarım nedeniyle.doktor ayda 1 kilo en ideali demişti.ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum kilo almamı ondan istemiyor iğne dozu yetersiz kalabilir diye.bi arkadaşım toplamda 4 kilo aldı ablam toplamda 7 kilo aldı.Biz niye bu kadar alıyoruz anlamadım7.8.aya kadar ayda 1 kilo çok ama asıl kilo son ayda alınıyor hafta da 1 kilo alıyorsunuz nerdeyse
Ömrüm hayatım boyunca hep hamile olmayı dileğimce yemeyi istedim hiç bir şeyi takmadan yeyip içeyim dedim.Ama sağlık sorunları nedeniyle kilo almamı istemedi doktorum.şu an bile açım birşey yemiyorum yine de alıyorum.bi de biz şeker yüklemesini ne zaman yaptıracağız?Bende aynı fikirdeyim cnm, kimse üzmesin canını. Bi şekilde gidecek kilolar koşturmacayla. Doğumdan çıktığımda 7 kilo birden gitmişti.
20 haftalık detaylı ultrason 24 haftalık şeker yüklemesi diye biliyorumÖmrüm hayatım boyunca hep hamile olmayı dileğimce yemeyi istedim hiç bir şeyi takmadan yeyip içeyim dedim.Ama sağlık sorunları nedeniyle kilo almamı istemedi doktorum.şu an bile açım birşey yemiyorum yine de alıyorum.bi de biz şeker yüklemesini ne zaman yaptıracağız?
Protein odaklı beslenmeyi dene cnm, et, balık, kurubaklagil falan. Salata, yeşillik, çok tatlı olmayan meyveler... Kortizonu bırakmışsın belki daha rahat edersin. Su zaten içiyordun sanırım. En olmadı bir diyetisyenden destek al, sağlık önemli çok ama bu zamanlar da bir daha gelmeyecek canını sıkmana değmez. Umarım bir çözüm bulursun :)Ömrüm hayatım boyunca hep hamile olmayı dileğimce yemeyi istedim hiç bir şeyi takmadan yeyip içeyim dedim.Ama sağlık sorunları nedeniyle kilo almamı istemedi doktorum.şu an bile açım birşey yemiyorum yine de alıyorum.bi de biz şeker yüklemesini ne zaman yaptıracağız?
Ben bunların zamanını hep unutmuşum. 24 müş20 haftalık detaylı ultrason 24 haftalık şeker yüklemesi diye biliyorum
Ilk hamileliğim hem de biraz zorlu geçiyor kimsenin moralimi bozmasina izin veremem açıkçası kilo bir şekilde verilir sağlıkla doğsun da diyorum. Ah işte bir de cinsiyet işi aklımı kurcalamasa daha rahat geçecek :)Bende aynı fikirdeyim cnm, kimse üzmesin canını. Bi şekilde gidecek kilolar koşturmacayla. Doğumdan çıktığımda 7 kilo birden gitmişti.
Evet canım öyle besleniyorum öğlen ton balıklı salata yedim akşama kuru fasulye varProtein odaklı beslenmeyi dene cnm, et, balık, kurubaklagil falan. Salata, yeşillik, çok tatlı olmayan meyveler... Kortizonu bırakmışsın belki daha rahat edersin. Su zaten içiyordun sanırım. En olmadı bir diyetisyenden destek al, sağlık önemli çok ama bu zamanlar da bir daha gelmeyecek canını sıkmana değmez. Umarım bir çözüm bulursun :)
Riskli gebelikten dolayı korkuyorsun biliyorum ama inşallah sen de güzelce kucağına alacaksın :)
ton balığı yiyebilir muyuz? çok severim ama konserve olduğu için tereddüte düştümEvet canım öyle besleniyorum öğlen ton balıklı salata yedim akşama kuru fasulye var
Evet canım yeniliyor.uygulamada yazıyordu.ton balığı yiyebilir muyuz? çok severim ama konserve olduğu için tereddüte düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?