- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
nasıl aynı kalcak kız mümkün mü bebişin ağırlığı suyu eşi ödem tutuyoruz vs azıcık insafa gelsin örnek göster beniAynı dert bende de varbana 8 kilo alabilirsin dese keske bu kilonda doğur diyo ama mimkin değil doktor bey diycem artık ben yemiyorum bebiş kilo aliyo zaten
Sürpriz olmuşturkızlaaaaaaar :) doktorum 3hafta önce erkek demişti amaa bu hafta kızımızın olacağını öğrendikkkk
Allah Allahkızlaaaaaaar :) doktorum 3hafta önce erkek demişti amaa bu hafta kızımızın olacağını öğrendikkkk
Sağlık ocağında tartmadılar mı canım seni.Saglık ocagına gttım sabah troıd için kan verdim.kıloya gelınce tartımın pili bitti ya bı kaç haftadr tartılamıorumEn son verdığım kıloda duruyordum kendimi pek kılo almş gbı hıssetmıorum ama bakalım.Yarın muayenem var nedense bende cınsıyetı öğrenemeyecekmişim gbi gelıyor
Kim ne derse desin biz alacağımız kiloyu alicaz mecburnasıl aynı kalcak kız mümkün mü bebişin ağırlığı suyu eşi ödem tutuyoruz vs azıcık insafa gelsin örnek göster beni
Çok almışsın. Son aylarda zaten şişicez :))Maşallah ben 4 ayda 4 kilo aldım
Kilo almaya ben başladım valla 16+4 üm mide bulantıları bitti gibi iştahım daha iyi. 3 kilo vermiştim 2 sini aldım hemen bakalım nasıl olacakKızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.
Ayy tebrik ederim canımm. bu değişikliler beni korkutuyo kıza göre battaniye örmeye başladım oğlan derlerse burdan birine hediye ederim artıkkızlaaaaaaar :) doktorum 3hafta önce erkek demişti amaa bu hafta kızımızın olacağını öğrendikkkk
Ben normal yedim ama kortizon kullandım 4 ay boyunca sabah akşem.Daha bu hafta bıraktım kortizonu.ben ona bağlıyorum canım.şu an bile öğle yemeği yerine ton balıklı salata yiyorum.yani diğer türlü aç kalırım.Sen nasıl 1 kilo aldın ya.kusman mı vardıÇok almışsın. Son aylarda zaten şişicez :))
Kızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.
Ben normal yedim ama kortizon kullandım 4 ay boyunca sabah akşem.Daha bu hafta bıraktım kortizonu.ben ona bağlıyorum canım.şu an bile öğle yemeği yerine ton balıklı salata yiyorum.yani diğer türlü aç kalırım.Sen nasıl 1 kilo aldın ya.kusman mı vardıÇok almışsın. Son aylarda zaten şişicez :))
Kortizon yapmıştır senin kiloları. Bende hiç kusma olmadı ama pek iştahım yok. Çok yemek seçiyorum. İşime gelmeyeni yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu. Bide bazı şeyler çok kötü kokuyor bana, uzak duruyorum.Ben normal yedim ama kortizon kullandım 4 ay boyunca sabah akşem.Daha bu hafta bıraktım kortizonu.ben ona bağlıyorum canım.şu an bile öğle yemeği yerine ton balıklı salata yiyorum.yani diğer türlü aç kalırım.Sen nasıl 1 kilo aldın ya.kusman mı vardı
Ben her ay 1 kilo alarak ilerliyorumSelam ben şimdiye kadar 4 kilo aldım ama bunu ilk 3 ayda almışım. Son kontrolümde (bu ctesiysi) bir önceki ayki kilomdaydım
Ben her ay 1 kilo alarak ilerliyorum
Ben de başından beri hiç koku tiksinme olmadı.Genelde hamur işi ve patates canım çekti ama hep frenledim kendimi.58le hamile kaldım şu an 62yim bakalım nereye kadar gidecek.sporu bıraktım o da etkiledi beni.tekrar spor yapmaya başlayacaktım bu ay doktor şu an riskli dedi plesenta aşağıdaymış çünkü.yukarı çıksa da başlasemKortizon yapmıştır senin kiloları. Bende hiç kusma olmadı ama pek iştahım yok. Çok yemek seçiyorum. İşime gelmeyeni yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu. Bide bazı şeyler çok kötü kokuyor bana, uzak duruyorum.
Senin vücut spora alışmış canım. Bırakınca öyle olması normal. Plesenta yerine gelsin de önemli olan o.Ben de başından beri hiç koku tiksinme olmadı.Genelde hamur işi ve patates canım çekti ama hep frenledim kendimi.58le hamile kaldım şu an 62yim bakalım nereye kadar gidecek.sporu bıraktım o da etkiledi beni.tekrar spor yapmaya başlayacaktım bu ay doktor şu an riskli dedi plesenta aşağıdaymış çünkü.yukarı çıksa da başlasem
Aynen özellikle son 1 yıldır haftada 3 gün spor yapıyordum çok düzenli bir şekilde.hayırlısı olsun bakalım 14 şubatta doktor izin verirse pilatese başlayacağımSenin vücut spora alışmış canım. Bırakınca öyle olması normal. Plesenta yerine gelsin de önemli olan o.
Yok bu onların kontrolu degılya bakmıolar bişeye ben sdece hastanede beklemeyim die kan verıorum muayeneden 1 gun önce onun için gttımSağlık ocağında tartmadılar mı canım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?