2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynı dert bende de var bana 8 kilo alabilirsin dese keske bu kilonda doğur diyo ama mimkin değil doktor bey diycem artık ben yemiyorum bebiş kilo aliyo zaten
nasıl aynı kalcak kız mümkün mü bebişin ağırlığı suyu eşi ödem tutuyoruz vs azıcık insafa gelsin örnek göster beni

Saglık ocagına gttım sabah troıd için kan verdim.kıloya gelınce tartımın pili bitti ya bı kaç haftadr tartılamıorum En son verdığım kıloda duruyordum kendimi pek kılo almş gbı hıssetmıorum ama bakalım.Yarın muayenem var nedense bende cınsıyetı öğrenemeyecekmişim gbi gelıyor

Sağlık ocağında tartmadılar mı canım seni.

Kızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.
Kilo almaya ben başladım valla 16+4 üm mide bulantıları bitti gibi iştahım daha iyi. 3 kilo vermiştim 2 sini aldım hemen bakalım nasıl olacak

Ya benim bebise de doktor 13. Haftada göremedim bişey kız olabilir dedi yarın 18. Haftaya giricem hala bilmiyorum cinsiyetini. Soranlara kız dedim bile :)

Çok almışsın. Son aylarda zaten şişicez :))
Ben normal yedim ama kortizon kullandım 4 ay boyunca sabah akşem.Daha bu hafta bıraktım kortizonu.ben ona bağlıyorum canım.şu an bile öğle yemeği yerine ton balıklı salata yiyorum.yani diğer türlü aç kalırım.Sen nasıl 1 kilo aldın ya.kusman mı vardı

Kızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.

Selam ben şimdiye kadar 4 kilo aldım ama bunu ilk 3 ayda almışım. Son kontrolümde (bu ctesiysi) bir önceki ayki kilomdaydım

Çok almışsın. Son aylarda zaten şişicez :))
Ben normal yedim ama kortizon kullandım 4 ay boyunca sabah akşem.Daha bu hafta bıraktım kortizonu.ben ona bağlıyorum canım.şu an bile öğle yemeği yerine ton balıklı salata yiyorum.yani diğer türlü aç kalırım.Sen nasıl 1 kilo aldın ya.kusman mı vardı

Kortizon yapmıştır senin kiloları. Bende hiç kusma olmadı ama pek iştahım yok. Çok yemek seçiyorum. İşime gelmeyeni yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu. Bide bazı şeyler çok kötü kokuyor bana, uzak duruyorum.

Ben her ay 1 kilo alarak ilerliyorum

Kızımda 72 ile doğuma girmiştim 60 kilo ile hamile kalmıştım. Bunda ise 66 ile kaldım 70 im şimdi. Yani benim en fazla 5 kilo almam gerekiyor bence 10 kiloyu çok rahat veririm çünkü. Şeker yüklemesi için gittiğimde diyetisyenlede görüşcem. Kilomu koruyarak aç kalmadan bitirmek istiyorum bu hamileliğimide. Yaş ilerleyince metobolizmada yavaşlıyor ve kilo vermek zorlaşıyor

Ben de başından beri hiç koku tiksinme olmadı.Genelde hamur işi ve patates canım çekti ama hep frenledim kendimi.58le hamile kaldım şu an 62yim bakalım nereye kadar gidecek.sporu bıraktım o da etkiledi beni.tekrar spor yapmaya başlayacaktım bu ay doktor şu an riskli dedi plesenta aşağıdaymış çünkü.yukarı çıksa da başlasem

Senin vücut spora alışmış canım. Bırakınca öyle olması normal. Plesenta yerine gelsin de önemli olan o.

Senin vücut spora alışmış canım. Bırakınca öyle olması normal. Plesenta yerine gelsin de önemli olan o.
Aynen özellikle son 1 yıldır haftada 3 gün spor yapıyordum çok düzenli bir şekilde.hayırlısı olsun bakalım 14 şubatta doktor izin verirse pilatese başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…