2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy tebrik ederim canımm. bu değişikliler beni korkutuyo kıza göre battaniye örmeye başladım oğlan derlerse burdan birine hediye ederim artık
ay bende ablam çok istedi diye batman lı bi tulum aldım e bebekten ama onun haricinde aldıklarım hep unisex

Ayy çok güldüm canım kızı nasıl evlendireceksin.benimkinin cinsiyeti de kız.Ben de düşünüp duruyorum ellere nasıl vercem diye
kız daha kolaya geliyorda erkek çocupumun başkasına aşkım canım cicim demesine katlanamam sadece ben olmalıyım hayatında

Baya mide bulantısı çekmeme rağmen ilk 3 ay 3 kilo almayı başarmıştım nasıl becerdiysem sonra 1,5 kilonun kabızlık ve şişkinlikten olduğunu anladım. 4. Ay hiç kabızlık problemim olmadı hamile kaldığım kilodan ki kendisi babalar gibi 93 olur 1,5 kilo fazlayım. Her kontrolde hemşire tartıya çık diyor ya başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor
İyi olan taraf öncesinde tam bir çikolata ve tatlı delisi olmama rağmen şeker zararlı diye tamamen kesmiştim artık canım da istemiyor gerçekten şeker yedikçe yediriyor insanı.

malesef kabızlık problemi bendede var hep vardı yine devamm ediyor mahvetmişş beni kuru inci ve kayısıyı bi kase zeytin yağına koyuyorum her gece uyumadan yiyorum birer tane o iyi geldi gibi tabi düzenli yapabilirsem

malesef kabızlık problemi bendede var hep vardı yine devamm ediyor mahvetmişş beni kuru inci ve kayısıyı bi kase zeytin yağına koyuyorum her gece uyumadan yiyorum birer tane o iyi geldi gibi tabi düzenli yapabilirsem
İlk aylar mide bulantısından hep kuru şeylere yönelmiştim. Haliyle daha da beter yaptı şimdi bulantılar geçince yeme düzenim de değişti kabızlık da gitti çok şükür. İlk zamanlar peynir yumurta bile midemi bulandırıyordu her sabah 2 simit gömüyordum şu kuru taş gibi olanlardan gel de kabız olma sonra.

kilo konusunda ben çok dikkat etmeliyim çünkü kiloluyum baya doktor 5 ay almamalısın dedi ben 1 ay öncesinde 200 gr almıştım şuanki durumu bilmiyorum. 1 hafta içinde öğrenirim. 1. de gene kilolu hamile kalmıştım ama diyet yaptım pirinç patates hayatımdan çıkmıştı gebelik şekeri çıktığı için 3 kg alarak bitirmiştim ama bu sefer bu kadar istikrarlı değilim

Allah gönlüne göre versin canım bugünlerde baş ağrın oluyor mu?bu hafta hormonların tavan yaptığı bir haftaymış.benim 3 4 gündür aşırı ağrım oluyor.
Evet maalesef canım bende bir de migren var atak tutuyor bolca

Ayyyyyy herseyimiz aynı yaa 4ayda 4 kg:))))
inşallah doğumumuzda aynı olur Ama bugün ciddi sıkıntıya girdim niye bu kadar kilo aldım diye.Bi de elika uygulaması var 2.trimestarda daha fazla kilo alınıyor çocuğun büyüme hızı fazla olduğu için dikkat edin yazıyor gözüm korktu iyice.

Kızlar şu aile sağlığı merkezlerinin verdiği gebelik eğitimlerine gidiyor musunuz işe yarar bir şeyler var mı? Son aylarda emzirme için giderim diye düşünüyorum şimdi çalışıyorum diye hiç gitmedim ama aklım orda.

Ben açıkçası bu aydan sonra alınacak kilonun bebek ve şişlik ile ilgili olduğunu düsunuyorum. Bu aya kadar aldıklarımız bize Kar kalacak yani umarım öyle olur

Ben açıkçası bu aydan sonra alınacak kilonun bebek ve şişlik ile ilgili olduğunu düsunuyorum. Bu aya kadar aldıklarımız bize Kar kalacak yani umarım öyle olur
Ahh canım inşallah öyle olur.ben kendime 10 kilo diye limit belirlemiştim şimdiden 4ü aldım 6 kaldı.her aya 1 kiloyla devam edersem iyi olur

Bende 4-5 kilo aldim ama umursamiyorum kizimda 18kg alip bi yil sonra eski halime dondum.2cocukla 6ayda veririm cipse gomuldum suan

ben hala düzenli yiyemiyorum mide bulantm var özellikle et tavuk kıyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…