22-26 hafta arası canım. Ben önceden evde ölçmüştüm şekerimi 11. Haftada normal çıkmıştı. Doktora söylediğimde o haftadakiölçümü dikkate alma demişti. İlk hamileliğimde şeker çıkmıştı diyet yapmıştım ama hiç aç kalmamıştımÖmrüm hayatım boyunca hep hamile olmayı dileğimce yemeyi istedim hiç bir şeyi takmadan yeyip içeyim dedim.Ama sağlık sorunları nedeniyle kilo almamı istemedi doktorum.şu an bile açım birşey yemiyorum yine de alıyorum.bi de biz şeker yüklemesini ne zaman yaptıracağız?
Kız Allah seni ne etmesin bu sefer basur yapar bu dediğinKızlar kabızlık şikayetine son keşfim acılı şalgam suyu.yarım bardak içince müsil etkisi mübarek. Kabızlık sorununu geçtim kilo verdiriyor sanki o derece bağırsakları boşaltıyor yani bendeki etkisi öyle oldu bir kaç kere denedim. Çalışanlar işin cuma akşamı içmenizi tavsiye ederim. Wc ye çok gidiş geliş olduğu için işte zor olur
Benim annem geldi o dediğini şimdi yaşıyorum7.8.aya kadar ayda 1 kilo çok ama asıl kilo son ayda alınıyor hafta da 1 kilo alıyorsunuz nerdeyse
Kız Allah seni ne etmesin bu sefer basur yapar bu dediğinben normalde şalgam delisiyim ve dediğin gibi tuvalete çıkarıyor birde beni sarhoş ediyor çarpıyor pancarın sakinleştirici etkisi varmış ama sonrasında koca bir basur oluşturuyor yani bende yapıyor en azından
Ayyyyyy herseyimiz aynı yaa 4ayda 4 kg:))))
Ne iştahım var ne kilo :/ ne olcak böyle bilmiyorum . Normaldede yiyen biri değilimBende 4 ayda 4 kilo aldım , bebiş kız.
Sizdeki durumlar ne ?
Ton balığı iyi deģil deniliyor ama.Evet canım öyle besleniyorum öğlen ton balıklı salata yedim akşama kuru fasulye var
Evet ben o yüzden büyük armutunn yarısını yiyorum . Düzelme oluncada muz a . Sende de etkili olabilir dene canım . Eskiden kullandığımdada kabızlık yapmıştı şimdi dengeliyorumben 58 ile hamile kaldım 1 kg almışım. ama şu gyno ferro sanol hapı kabızlık yapıyo galıba
Ne iştahım var ne kilo :/ ne olcak böyle bilmiyorum . Normaldede yiyen biri değilim
Herhalde en fazla ben almışım 6 kilo aldım ama herkes hala fitsin diyor Allah vergisi orantılı bir yapım var 60 kiloyken bile 55 gösterirdim yine de bundan sonra dikkat etmem lazım memlekete gelince ne bulduysam gömüyoruminşallah doğumumuzda aynı olurAma bugün ciddi sıkıntıya girdim niye bu kadar kilo aldım diye.Bi de elika uygulaması var 2.trimestarda daha fazla kilo alınıyor çocuğun büyüme hızı fazla olduğu için dikkat edin yazıyor gözüm korktu iyice.
Canım Allah yuvanıza huzur versin inşallah.cok zor.bu kadar anlayışsız olmasını anlayamıyorum sen hatalı bile olsan biraz tolerans gösterebilir bu dönemde.insallah düzelir biran önce araniz ne diyim.Nerdeyse iki gündür eşimle konuşmuyorux ne yaptgım yemegı yıyor ne yanımda yatıyor hatta ayrı odalarda oturuyoruz.dün beni anasıgile götürecekti biliomusunuz gitmem dedım gitde sende kafanı dınle bende dınleyımdedı bende okadar rahatsa sen git ozaman dedım ben hiç bir yere gtmıyorum dedım.Ama ben istemedgm halde götrseydi yarınki muayenemi olup doğru kendı annemlere gıderdım onun sonuda boşanma olurdu çunkü bılıorum ben gıttıkten sonra gerı donmem için uğraşmaz.
Aa derdi neymiş canım pekiNerdeyse iki gündür eşimle konuşmuyorux ne yaptgım yemegı yıyor ne yanımda yatıyor hatta ayrı odalarda oturuyoruz.dün beni anasıgile götürecekti biliomusunuz gitmem dedım gitde sende kafanı dınle bende dınleyımdedı bende okadar rahatsa sen git ozaman dedım ben hiç bir yere gtmıyorum dedım.Ama ben istemedgm halde götrseydi yarınki muayenemi olup doğru kendı annemlere gıderdım onun sonuda boşanma olurdu çunkü bılıorum ben gıttıkten sonra gerı donmem için uğraşmaz.
Ben de ben de aynen katiliyorum68 kiloyla başladım ben 15. Hafta 72.5 oldum doktorum da gayet normal ilerliyorsun dedi. Metabolizmama güveniyorum biraz da çok dert etmek istemiyorum kiloyu zevkini çıkara çıkara yemek lazım hamilelikte sağlığı etkilemediği sürece tabi ki :) benim fikrim en azından
Benim de ilk gebelikte gebelik sekerim vardi diyetle gayet guze beslendim sorun olmadi. Bunda da seker yuklemesi yaptirmadan 24. Hafta itibariyle ayni diyete gecip duzenli seker olcumu yapacagim. Zaten diyete gecince kilo alimi azaliyor22-26 hafta arası canım. Ben önceden evde ölçmüştüm şekerimi 11. Haftada normal çıkmıştı. Doktora söylediğimde o haftadakiölçümü dikkate alma demişti. İlk hamileliğimde şeker çıkmıştı diyet yapmıştım ama hiç aç kalmamıştım
Bende çok rahat 1 litreyi kafaya dikebilirimBendede basur var notmal doğumdan hediyeşalgam içince wc de hayatı sorguluyorum ben yuksrıda yarım bardak için dedim ama benim içtiğim porsiyon 1.5 bazen 2 bardakçok sevdiğim için yani yoksa yarım bardakta biley yapmaz bence sindirimi hızlandırır sadece
amin canımCanım Allah yuvanıza huzur versin inşallah.cok zor.bu kadar anlayışsız olmasını anlayamıyorum sen hatalı bile olsan biraz tolerans gösterebilir bu dönemde.insallah düzelir biran önce araniz ne diyim.
Anlatıyım çok saçma gelebilir.Dün birikmiş bılaşıklar vardı onları yıkadım ortalgı topladım falan nese tam oturacagım şarj aletnı getr tam oturacam meyve getır su getr neyse hepsını yaptım.bu arada kendısı telefondan film izlio dedımkı buğlmede elma soy elmayla bıçağı attı sen soy dedı bende kızdım bi elmayıdamı soyamıon dıe kaldrdı elındekı portkl kabuklarınıda suratıma attı al hiç bişeyni yemiom dedı.kalktı hazrlnmaya başladı banada dedıkı kızı hazrla annemgılde kalın dedı bende kzdım ben hıc bıyere gtmem dedım.çıktı gttı .Aa derdi neymiş canım peki
Ben ikili bile yaptrmadım canımKızlar 4 lü tarama yaptıran varmı
Canım duygusal dönemdeyiz nedeni bilmediğim için çok da oralı olma. Bizde iki üç hafta önce öyle olduk ara tatilde şehir dışına çıkmadım o da ailesinin yanına birlikte gideriz diye düşünmüş ben ailemi çağırdım ona darıldı sonra hak verdim gerçi ona. Senin eşin kadar değil de konuşmadık sonra geçti konuştuk ikimizde kendimizce haklıydık. Bu süreçte hiç takmadım bebeğim hissetmesin diye sende bebeğini düşün boşver ne yapıyorsa yapsın.Nerdeyse iki gündür eşimle konuşmuyorux ne yaptgım yemegı yıyor ne yanımda yatıyor hatta ayrı odalarda oturuyoruz.dün beni anasıgile götürecekti biliomusunuz gitmem dedım gitde sende kafanı dınle bende dınleyımdedı bende okadar rahatsa sen git ozaman dedım ben hiç bir yere gtmıyorum dedım.Ama ben istemedgm halde götrseydi yarınki muayenemi olup doğru kendı annemlere gıderdım onun sonuda boşanma olurdu çunkü bılıorum ben gıttıkten sonra gerı donmem için uğraşmaz.
Bendede şeker tam sınırda çıkmıştı yınede cihaz aldık gunde aç tok ölçüodum sureklı bide dikkat ediosum yedıklerıme.Ben de ben de aynen katiliyorum
Benim de ilk gebelikte gebelik sekerim vardi diyetle gayet guze beslendim sorun olmadi. Bunda da seker yuklemesi yaptirmadan 24. Hafta itibariyle ayni diyete gecip duzenli seker olcumu yapacagim. Zaten diyete gecince kilo alimi azaliyorozamana kada rkendime serbest dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?