2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok geçmiş olsun canım üşütme falan degıldır demı ayaklarını faln sıcak tut Rabbim şifa versin gecer İnşallah sabaha hiç bişeyin kalmaz

Canım şu an hiç iyi görmüyorum ruh halini depremden de etkilendin. Şöyle yakın bir arkadaşın ya da sana iyi gelecek bir tanıdığın yanına gelse. Üzme kendini bebeğin için iyi düşün .

Canım şu an hiç iyi görmüyorum ruh halini depremden de etkilendin. Şöyle yakın bir arkadaşın ya da sana iyi gelecek bir tanıdığın yanına gelse. Üzme kendini bebeğin için iyi düşün .
Arkadaşa götür beni dedim götrmedi dedgın gbi biraz kafa dagıtrdım bakıyım yarın muayeneden sonra bırakır belki

Allah Allah keşke elden bişey gelse
canim yanlis anlama ama neden hep kotu dusunuyorsun.su guzelim gunleri kendine zehir ediyorsun.cok sukur bak 2 ci cocugunu kucagina alacan hayirlisiyla.hayat cok daha iyi olacak diye dusun
benimde kayibim oldu evet korktugum anlarimda ama tevekkul etmekten baska care yok.Allaha emanet olsun bebelerimiz.nasipte ne varsa onu yasayacaz.kotu dusundukce hersey kotu oluyor inan.es olarakta evet anlayissiz birine dusmussun Allah iyi etsin ins
ama inan butun erkekler oyle.bak normalde esimin akli gidiyo hamileligime suram agiriyo desem ödü kopuyo ama gelgorki bizimde cok atistigimiz gunler oluyor.bazen sanki nazlaniyolarmi desem stresemi giriyolar desem tuhaflar.takma bosver.sana kizina bebene yazik

Bende hamıle kalmayı günlerim hep güzel gececek die istedım ama gel görki öyle olmuyor malesef illaki benımde guzel gunlerim oluyor ama strese grdgım canımn sıkıldgıda oluyor yapacak bişey yok ister istemez olumsuzuda dusunuyorum.Ve tıroıdımn okadar yukselmesıne ragmen doktorun hiç ümit yokmuş gbi konşmasına ragmen benim kafam rahat normalde sürekli düşünürüm düşünürüm aklımda yazar çizerim ama bunda öyle degılım Rabbim hayra çıkarsın kimseyede dermansız dert vermesın Rabbim

Cok guzel b81rsey yaa masallah bu
Kiz degismez cnm ya bacak arasi bos ve pipi cikinti yok.ama kizi erkek sanmalarda yanilma oluyor kordondu ciki tiydi erkek sanmalar oluyormus sonra kiz oldugu ortaya cikiyormus

Evdeki normal seninki stresten yükseliyor ama yinede sor sen doktoruna.
Sevdaers
Gebelik öncesi tansiyon hastasımıydınız
Forumda bununla ilgili bilgi ararken yorumuzu gördüm ondan yazıyorum
Bende yüksek tansiyon ve troid hastasıyım ve gebelik nasıl olur yaşayan var mı diye bakıyordum foruma

Merhaba arkadaşlar
Yüksek tansiyon ve tiroid hastası olup gebelik yaşayan var mı içimizde
Ya da bu konuyla ilgili forum topik var mı yönlendirebileceğiniz..
Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
Yüksek tansiyon ve tiroid hastası olup gebelik yaşayan var mı içimizde
Ya da bu konuyla ilgili forum topik var mı yönlendirebileceğiniz..
Teşekkür ederim
Ben normalde troıd hastası degıldım ama hamile klnca yukseldi ve hala istenılen sevıyeye gelmedı tansıyonla ilgli bi skntı yok ama

Gece acildeki kadın dogumcu baktı normal dedi bende ondan korktum ama tatmin etmedi sonuçlar bu kadar bariz ve şiddetli ağrıya teşhis yok

ben 2,5 kilo aldım fazla kilolu olduğum için doktor en fazla 8 kilo alabilirsin dedi napcam bilmiyorum
Qa
Ben de gebelik tansiyonu seker ve teoit var 2 gebeligimde boyle gecti.twnsyon ve seker diyetle kontrol altinda iyi gidiyor.troit icin her ay endokrinle anlasmali gidiyorsun.endokrine tahliller yapilip sonuclarima gore doktorum ilacimin dozunu degistiriyordu.hic sıkıntı cekmedim.ikisindede.bundada suanda iyi gidiyorum

Benim esim de gelgitli temizliğe yardımcı birini buldu yemeğe ben işten geç gelirsem disardan soyluyo eskiden kendisi yapardı ama şu an herşeyden silmiş gibi bardağını kaldirmiyo benim en çok önem verdiğim hiç bişey yapmasın yanımda olsun ve ilgi göstersin ama benim eşim de ilgi yok sevgi var biliyorum ama ilgi yok en ufak lafımi naz olarak görür oflar ben depremden dolayı yanlız kalmak istemiyorum evde akşamları arkadaşlarıyla takılıp saatlerce tek kalıyorum geçen yine büyük tartıştık dayanamadım artık iş yerinde ayrı sknti gebeliğim zaten skntili bide eş huysuz ahhh nerelere gidem modundayim biz sustugumuzda kavga cikmiyo ama robot değiliz insanız ki şu an hormonu bol gebeleriz anlayışın aşısını bulsalar kapılarında yatarım hergün dua ederim

ton balığı yiyebilir muyuz? çok severim ama konserve olduğu için tereddüte düştüm
Ton balığındaki civa oranı aşırı yüksek kızlar dip balığı olduğu için aklınızda bulunsun ben hamsi vb dışında balık yemiyorum küçük balklarda yok pek yüzey balığı

Anladığım 3. Gebeliğiniz
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Yaşınız kaç mahsuru yok ise..
Ben 39 yaşındayım
Bir kızım var 7 yaşında
İkinci gebelik düşünüyorum ama yüksek tansiyon olduğu için korkuyorum açıkçası..
Benim de ilk gebeliğimde sadece tiroid vardı
Tansiyon kızım 4 yaşında iken başladı
Yani gebelik tansiyonu değil kronik tansiyon benim ki
Gebelikte de sıkıntılı olur diye endişeleniyorum. Tiroid de var tabi

35 yasindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…