- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Çok geçmiş olsun canım üşütme falan degıldır demı ayaklarını faln sıcak tut Rabbim şifa versin gecer İnşallah sabaha hiç bişeyin kalmazBende ondan şüphelendim doktor iltihap olabilir enfeksiyon olabilir kum dökme ya da taş düşürme olabilir dedi tahlillerin hepsi temiz çıktı taş olayını bilmiyorum araştırıp ona göre bir bölüme gidebilirim
Canım şu an hiç iyi görmüyorum ruh halini depremden de etkilendin. Şöyle yakın bir arkadaşın ya da sana iyi gelecek bir tanıdığın yanına gelse. Üzme kendini bebeğin için iyi düşün .Bunlar yetmezmiş gibi bide saglık ocagında kan verdgım ebe nasıl oldun dedı
Bende bana bişey oldgu yok ben iyiymde bebek pek sanmıorum dwdım.
Senın gbı bı hastam daha vardı dedı bwbegı engelli doğmuş ve yanlış anlamadysam çokuklaryla ayrıldı dedı yanı eşinden ayrılmış gülermisin ağlarmısın
4 gündür geçmedi canimÇok geçmiş olsun canım üşütme falan degıldır demı ayaklarını faln sıcak tut Rabbim şifa versin gecer İnşallah sabaha hiç bişeyin kalmaz
Arkadaşa götür beni dedim götrmedi dedgın gbi biraz kafa dagıtrdım bakıyım yarın muayeneden sonra bırakır belkiCanım şu an hiç iyi görmüyorum ruh halini depremden de etkilendin. Şöyle yakın bir arkadaşın ya da sana iyi gelecek bir tanıdığın yanına gelse. Üzme kendini bebeğin için iyi düşün .
Allah Allah keşke elden bişey gelse4 gündür geçmedi canim
canim yanlis anlama ama neden hep kotu dusunuyorsun.su guzelim gunleri kendine zehir ediyorsun.cok sukur bak 2 ci cocugunu kucagina alacan hayirlisiyla.hayat cok daha iyi olacak diye dusunAllah Allah keşke elden bişey gelse
Ah keşke doktorun gözünün içine baktım bişey yazsa da geçse de diye ama yokAllah Allah keşke elden bişey gelse
Bende hamıle kalmayı günlerim hep güzel gececek die istedım ama gel görki öyle olmuyor malesef illaki benımde guzel gunlerim oluyor ama strese grdgım canımn sıkıldgıda oluyor yapacak bişey yok ister istemez olumsuzuda dusunuyorum.Ve tıroıdımn okadar yukselmesıne ragmen doktorun hiç ümit yokmuş gbi konşmasına ragmen benim kafam rahat normalde sürekli düşünürüm düşünürüm aklımda yazar çizerim ama bunda öyle degılım Rabbim hayra çıkarsın kimseyede dermansız dert vermesın Rabbimcanim yanlis anlama ama neden hep kotu dusunuyorsun.su guzelim gunleri kendine zehir ediyorsun.cok sukur bak 2 ci cocugunu kucagina alacan hayirlisiyla.hayat cok daha iyi olacak diye dusun
benimde kayibim oldu evet korktugum anlarimda ama tevekkul etmekten baska care yok.Allaha emanet olsun bebelerimiz.nasipte ne varsa onu yasayacaz.kotu dusundukce hersey kotu oluyor inan.es olarakta evet anlayissiz birine dusmussun Allah iyi etsin ins
ama inan butun erkekler oyle.bak normalde esimin akli gidiyo hamileligime suram agiriyo desem ödü kopuyo ama gelgorki bizimde cok atistigimiz gunler oluyor.bazen sanki nazlaniyolarmi desem stresemi giriyolar desem tuhaflar.takma bosver.sana kizina bebene yazik
56-57 idi hala öyle :) seninn :)Süper daha başındayız kilo almaya takılmamak gerekiyor.
Başlangıç kilonuz nedir ?
Cok guzel b81rsey yaa masallah buBenim dokturum bu nedenle 15. Haftadaki kontrolü bekledi. Birine bakınca daha erken dedi diğerine çıkıntı var gibi ama cinsiyetidir demiyorum dedi. Anneler kendilerini kaptırıp sonra üzülüyorlar dedi bunu çok yaşadım onun için bir dahaki kontrolünde diyelim dedi. 15. Hafta ortasında ikisine de net olarak bir kız bir erkek dedi. O çıkıntı kordon değilmiş yani. :) geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsinler
Kiz degismez cnm ya bacak arasi bos ve pipi cikinti yok.ama kizi erkek sanmalarda yanilma oluyor kordondu ciki tiydi erkek sanmalar oluyormus sonra kiz oldugu ortaya cikiyormuskızlar 12. haftada bebeğin cinsel organı benzerlik gösteriyor o yüzden net bi sonuç çıkmayabiliyor. erkek bebeğin mesela çıkıntısı kız bebekle benzerlik gösterebiliyor testisleri görmeden erkek demek istemiyor doktorlar yada görmeden kız demek istemiyorlar. tahmini sonuçlar anneleri hayal kırıklığına uğratabiliyor gördüğümüz üzere burada cinsiyetler değişti o yüzden %100 için 16 haftayı beklemek lazım bilimsel yazılar bu yönde.
Canım vajinal ultrasonla ölçüm yapıldı mı?Yok be canim fıtığı yıllardır çekiyorum bu çok farklı tarif edemiyorum bile sadece rahim ağzı ve kasiklarda yürüdükçe dayanılmaz ağrı diye düşün
SevdaersEvdeki normal seninki stresten yükseliyor ama yinede sor sen doktoruna.
Ben normalde troıd hastası degıldım ama hamile klnca yukseldi ve hala istenılen sevıyeye gelmedı tansıyonla ilgli bi skntı yok amaMerhaba arkadaşlar
Yüksek tansiyon ve tiroid hastası olup gebelik yaşayan var mı içimizde
Ya da bu konuyla ilgili forum topik var mı yönlendirebileceğiniz..
Teşekkür ederim
Qaben 2,5 kilo aldım fazla kilolu olduğum için doktor en fazla 8 kilo alabilirsin dedi napcam bilmiyorum
Ben de gebelik tansiyonu seker ve teoit var 2 gebeligimde boyle gecti.twnsyon ve seker diyetle kontrol altinda iyi gidiyor.troit icin her ay endokrinle anlasmali gidiyorsun.endokrine tahliller yapilip sonuclarima gore doktorum ilacimin dozunu degistiriyordu.hic sıkıntı cekmedim.ikisindede.bundada suanda iyi gidiyorumSevdaers
Gebelik öncesi tansiyon hastasımıydınız
Forumda bununla ilgili bilgi ararken yorumuzu gördüm ondan yazıyorum
Bende yüksek tansiyon ve troid hastasıyım ve gebelik nasıl olur yaşayan var mı diye bakıyordum foruma
Benim esim de gelgitli temizliğe yardımcı birini buldu yemeğe ben işten geç gelirsem disardan soyluyo eskiden kendisi yapardı ama şu an herşeyden silmiş gibi bardağını kaldirmiyo benim en çok önem verdiğim hiç bişey yapmasın yanımda olsun ve ilgi göstersin ama benim eşim de ilgi yok sevgi var biliyorum ama ilgi yok en ufak lafımi naz olarak görür oflar ben depremden dolayı yanlız kalmak istemiyorum evde akşamları arkadaşlarıyla takılıp saatlerce tek kalıyorum geçen yine büyük tartıştık dayanamadım artık iş yerinde ayrı sknti gebeliğim zaten skntili bide eş huysuz ahhh nerelere gidem modundayim biz sustugumuzda kavga cikmiyo ama robot değiliz insanız ki şu an hormonu bol gebelerizSenin adına sevındım canım aynen öyle bende öyle dşünüyorum bu benım normal zamanım degılkı benden heraeyı beklıor biz kadınlara verılmış hem mucıze hemde en zor sey ama çok normal bişeymiş gbi algılıo bu hamılelıgmde benı çok pişman etti
Ton balığındaki civa oranı aşırı yüksek kızlar dip balığı olduğu için aklınızda bulunsun ben hamsi vb dışında balık yemiyorum küçük balklarda yok pek yüzey balığıton balığı yiyebilir muyuz? çok severim ama konserve olduğu için tereddüte düştüm
Anladığım 3. GebeliğinizQa
Ben de gebelik tansiyonu seker ve teoit var 2 gebeligimde boyle gecti.twnsyon ve seker diyetle kontrol altinda iyi gidiyor.troit icin her ay endokrinle anlasmali gidiyorsun.endokrine tahliller yapilip sonuclarima gore doktorum ilacimin dozunu degistiriyordu.hic sıkıntı cekmedim.ikisindede.bundada suanda iyi gidiyorum
35 yasindayim.Anladığım 3. Gebeliğiniz
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Yaşınız kaç mahsuru yok ise..
Ben 39 yaşındayım
Bir kızım var 7 yaşında
İkinci gebelik düşünüyorum ama yüksek tansiyon olduğu için korkuyorum açıkçası..
Benim de ilk gebeliğimde sadece tiroid vardı
Tansiyon kızım 4 yaşında iken başladı
Yani gebelik tansiyonu değil kronik tansiyon benim ki
Gebelikte de sıkıntılı olur diye endişeleniyorum. Tiroid de var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?