2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben ne zaman tam emin olcam bakalım

bennn onu bugün düşündüm demekki gaz değilmiş dedim 1 aydır pıt pıt hissediyorum zaman zaman ama ilkinde 18 haftadan sonraydı
bende de bişeyler oluyo ama bikaç saniye sonra gazımsı olaylar hissediyorum devamında Sonra diyorum ki demek ki gaz:)))

Benimkide dio tartısırken sus dıo ben sınırlenınce agzma gelenı sayarm dıo sende konusunca daha kötü oluo dio ama insanız nasıl susabılırımki bide susunca ben hakszmışım gbi oluo
Benmkide arkdasltyla çıkar bende dedım bu deprem korkusuna belki bırakp gtmez dıe ama bu sefrrde tartsnca eve uğramaz oldu akşam 8 gbı bi gitti 4 gbı faln geldi herlde zaten bunun içinde tartışmıştık kafası rahtlamştr artık hesap da sormuorum.
Bazen diorumki hiiiç umursama nereye gttın kaçta geldin nie gec geldin hiç sorma bakalım ne yapacak emınım bu seferde benı umursamıo hayatnda basksmı var yada artk bnı sevmıo trbne girer iyide olur

Cok guzel b81rsey yaa masallah bu

Kiz degismez cnm ya bacak arasi bos ve pipi cikinti yok.ama kizi erkek sanmalarda yanilma oluyor kordondu ciki tiydi erkek sanmalar oluyormus sonra kiz oldugu ortaya cikiyormus
valla canım binde bir ama kızda değişiyor doğumdan sonra erkek bebeyle karşılaşanı gördüm yakın tarihte :)

Evet canım yüksek tansiyon vardı bende ilaç kullanmıyordum.Gebelikle birlikte Alfamed tansiyon ilacı başladı doktorum.Şuana kadar tansiyonla alakalı bir sıkıntı yaşamadım çok şükür .ilaçlarla kontrol altina aliniyor

asla özür dileme hata yapmamışsın. ben kuyruğu dik tutma taraftarıyım ben kadınım erkek o erkekliğini bilsin.

idrar tahlili verdin mi canım

Canım hiç kafana takıp moralini bozma sen kendine bak gir odana yüzünü bile görme yat dinlen .Hamile kadına yapılırmı böyle muamele.Aşırı derecede moralim bozuldu o gitsin Annesine bırak yumurtamı kırıyo ne yapıyosa yapsın birde özür diliyorsun iyice bi taraflarını kaldırıyorsun .

Z
zor cnm üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…