- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Bende olmadı canım. Ben bebeğin içimde döndüğünü anca 20den sonra hissettim. Öncesinde hiçbir his yoktu bende:) şu bahsettiğim rahmin büyümesi kaynaklı kasların gerildiğini hissetmek de yoktu bende. Sonuna kadar yoktu hatta. Sonuçta kocaman olmuştu karnım ama bende tık yoktu:))))
Bende ara sıra bölgesel noktasal bişeyler oluyo hafif. Heralde rahim genişlemesindendir.Göbek delığimin altındakı alanı tamamen kaplıo canım muhtemwlen bebek ve kesenın kapaladgı alandır
bende de bişeyler oluyo ama bikaç saniye sonra gazımsı olaylar hissediyorum devamındabennn onu bugün düşündüm demekki gaz değilmiş dedim1 aydır pıt pıt hissediyorum zaman zaman ama ilkinde 18 haftadan sonraydı
Benim esim de gelgitli temizliğe yardımcı birini buldu yemeğe ben işten geç gelirsem disardan soyluyo eskiden kendisi yapardı ama şu an herşeyden silmiş gibi bardağını kaldirmiyo benim en çok önem verdiğim hiç bişey yapmasın yanımda olsun ve ilgi göstersin ama benim eşim de ilgi yok sevgi var biliyorum ama ilgi yok en ufak lafımi naz olarak görür oflar ben depremden dolayı yanlız kalmak istemiyorum evde akşamları arkadaşlarıyla takılıp saatlerce tek kalıyorum geçen yine büyük tartıştık dayanamadım artık iş yerinde ayrı sknti gebeliğim zaten skntili bide eş huysuz ahhh nerelere gidem modundayim biz sustugumuzda kavga cikmiyo ama robot değiliz insanız ki şu an hormonu bol gebelerizanlayışın aşısını bulsalar kapılarında yatarım hergün dua ederim
Aynen ondandr bendede oluyor o bazen biraz şiddetli bazen hafifBende ara sıra bölgesel noktasal bişeyler oluyo hafif. Heralde rahim genişlemesindendir.
Minik pıt pıtları yakında hissedeceksin inşallah :)))ben ne zaman tam emin olcam bakalım
Evet canım öyle besleniyorum öğlen ton balıklı salata yedim akşama kuru fasulye var
valla canım binde bir ama kızda değişiyor doğumdan sonra erkek bebeyle karşılaşanı gördüm yakın tarihte :)Cok guzel b81rsey yaa masallah bu
Kiz degismez cnm ya bacak arasi bos ve pipi cikinti yok.ama kizi erkek sanmalarda yanilma oluyor kordondu ciki tiydi erkek sanmalar oluyormus sonra kiz oldugu ortaya cikiyormus
ahahahbende de bişeyler oluyo ama bikaç saniye sonra gazımsı olaylar hissediyorum devamındaSonra diyorum ki demek ki gaz:)))
günaydınnn canımmGünaydınlar çalışan hanımlara selam olsun
İş varken uyanmak istemeyen tatil olunca 8 de uyanan anneden de günaydınlarGünaydınlar çalışan hanımlara selam olsun
Gunaydinn.bende 2 cocukla calisan sayilirim.Agir isciGünaydınlar çalışan hanımlara selam olsun
Evet canım yüksek tansiyon vardı bende ilaç kullanmıyordum.Gebelikle birlikte Alfamed tansiyon ilacı başladı doktorum.Şuana kadar tansiyonla alakalı bir sıkıntı yaşamadım çok şükür .ilaçlarla kontrol altina aliniyorSevdaers
Gebelik öncesi tansiyon hastasımıydınız
Forumda bununla ilgili bilgi ararken yorumuzu gördüm ondan yazıyorum
Bende yüksek tansiyon ve troid hastasıyım ve gebelik nasıl olur yaşayan var mı diye bakıyordum foruma
asla özür dileme hata yapmamışsın. ben kuyruğu dik tutma taraftarıyım ben kadınım erkek o erkekliğini bilsin.amin canım
Anlatıyım çok saçma gelebilir.Dün birikmiş bılaşıklar vardı onları yıkadım ortalgı topladım falan nese tam oturacagım şarj aletnı getr tam oturacam meyve getır su getr neyse hepsını yaptım.bu arada kendısı telefondan film izlio dedımkı buğlmede elma soy elmayla bıçağı attı sen soy dedı bende kızdım bi elmayıdamı soyamıon dıe kaldrdı elındekı portkl kabuklarınıda suratıma attı al hiç bişeyni yemiom dedı.kalktı hazrlnmaya başladı banada dedıkı kızı hazrla annemgılde kalın dedı bende kzdım ben hıc bıyere gtmem dedım.çıktı gttı .
Ben kendısıne kaç kere dedım kanepeyi çek altnı suprym die yapmadı kendıne gelnce her istegı anında olacak bende gıcık aldım artık bi insan bukadrmı tembel olur ya.hamıle olan benım benım yatıp istek yağdrmam gerekırken kendsi yapıo bu dahada canımı sıkıo.inan varya akşama lkadar ayaktayım.
O gidince sınırlendım kanepelerı çektim süpürdüm sildim çöpü attım .yaptgı bir çöp atmaktı ona bılr mırın mırın edıodu.
Şimdi benden hiç bişey istemıoda yaptgımı yemıoda ben yemegmı yedım sonra baktm kendısı yumrta kırdı yedı.İnsanın canını sıkmakta üstüne yok daha bide kendını haklı görüo.Ve varya ben özür diledim biliomusun dün hemen olayın peşinden gittim özr dıledım dedım ben yoruldum sende sürekli sürekli bişeyler istedn sinrlendm bende dedım adam üstüme yurudu kolumdan tttu zorla odadan çıkardı.dahada hiç bişey demem ne hali varsa görsün
idrar tahlili verdin mi canımAğrının nedeni bulunamadı kizlar her adım attığımda ağlıyorum normalde ağrı eşiği yüksek biriyim o derece dusunun tahlil yapıldı temiz çıktı ultrasonda da sorun çıkmadı ama bir kere idrar sonunda iki damla kan oldu onu da söyledim yok bişey demiyorlar bana tek söylenen bebek iyi demeleri ben iyi değilim bunu goremiyorlar ağrı kesici serum yapalim istersen diyo doktor hergün seruma mi gelicem dedim 4 gündür kasik ağrısi çekiyorum sadece dayan diyorlar çok bunaldım ben bugün Haseki eğitim araştırmada isim vardı gitmisken bebek içinde goruneyim dedim bebek bir buçuk hafta ilerde çıktı doğum süresini düşürür mü bu durum dedim evet dedi ultrasonda yazana göre doğum zamanı hesaplanır dediler
Canım hiç kafana takıp moralini bozma sen kendine bak gir odana yüzünü bile görme yat dinlen .Hamile kadına yapılırmı böyle muamele.Aşırı derecede moralim bozuldu o gitsin Annesine bırak yumurtamı kırıyo ne yapıyosa yapsın birde özür diliyorsun iyice bi taraflarını kaldırıyorsun .amin canım
Anlatıyım çok saçma gelebilir.Dün birikmiş bılaşıklar vardı onları yıkadım ortalgı topladım falan nese tam oturacagım şarj aletnı getr tam oturacam meyve getır su getr neyse hepsını yaptım.bu arada kendısı telefondan film izlio dedımkı buğlmede elma soy elmayla bıçağı attı sen soy dedı bende kızdım bi elmayıdamı soyamıon dıe kaldrdı elındekı portkl kabuklarınıda suratıma attı al hiç bişeyni yemiom dedı.kalktı hazrlnmaya başladı banada dedıkı kızı hazrla annemgılde kalın dedı bende kzdım ben hıc bıyere gtmem dedım.çıktı gttı .
Ben kendısıne kaç kere dedım kanepeyi çek altnı suprym die yapmadı kendıne gelnce her istegı anında olacak bende gıcık aldım artık bi insan bukadrmı tembel olur ya.hamıle olan benım benım yatıp istek yağdrmam gerekırken kendsi yapıo bu dahada canımı sıkıo.inan varya akşama lkadar ayaktayım.
O gidince sınırlendım kanepelerı çektim süpürdüm sildim çöpü attım .yaptgı bir çöp atmaktı ona bılr mırın mırın edıodu.
Şimdi benden hiç bişey istemıoda yaptgımı yemıoda ben yemegmı yedım sonra baktm kendısı yumrta kırdı yedı.İnsanın canını sıkmakta üstüne yok daha bide kendını haklı görüo.Ve varya ben özür diledim biliomusun dün hemen olayın peşinden gittim özr dıledım dedım ben yoruldum sende sürekli sürekli bişeyler istedn sinrlendm bende dedım adam üstüme yurudu kolumdan tttu zorla odadan çıkardı.dahada hiç bişey demem ne hali varsa görsün
zor cnm üzüldümSöylüyorum kaynanama zaten zamanında bılgısayar basından kalkmamış oda aman oğlum aç kalmasın die herşeyi onune koymuş oda öyle alışmış annesıne aynı kardesıne aynı bır kanepeden diğer kanepedekı kumandayı dahı almaz.Aman be bilim valla
İşin kötüsü ben oğlum dahi olsa bütün işleri yapmayı öğretecegim derken kızım beter oldu ortalığı dagıtıyor hadı kızım topla dıorum sen toplarsın dıo banaeşimde dıokı bırak kızı şimdiden iş mi yaptıracan dıo.bende dedım ki yaeın birgün senın gbi bi kocaya düşerse bari iş yapmak zor gelmez.öyle deyıncede boş konuşma dio bana.
Benım normal şeyler zoruma gtmıo ne bılım yemekmiş çay hazrlamak meyve hazrlamak ben bunları görevim olark görüp zamanı gelınce hazrlıorum ama onun dısında sacma sapan istklri beni yıldrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?