2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

canım erkek milletine ne yaparsan yapp asla YARANAMAZSIN bu bir gerçek. bir verirsin iki ister ilgi ister çocuk gibiler aynı. bende eşimle temizlik sorunu yaşıyordum ikimizde çalışıyoruz ve bende bel fıtığı çıktı artık mecbur yapıyor. yerde çorabımı var kaldırmıyorum kalsın eni sonu alıp kirliye atıyor meyve getiriyorum bıçağını önüne koyarm kendi yiyeceğimi yerm o ister yesnn ister yemesin umursamıyorum eskiden ne meyve tabakları çerezler hazırlardım şimdi umursamıyorum :) en güzeli ha arada yapıcan tabi ama erkeğe ne verirsen daha fazlasını ister herzaman. şimdi kendiyle ilgilenmiyorum bazen yüzümü düşürüyorum noldu diyo senin davrandığınn gibi davranıyorum diyorum umursama ben yerinde olsam giderim bir hafta annemde kalırım o da bensiz kalsın ne bok yiyor dünya kaç bucakmış anlasın ama asla özür dileme asla kendini küçük düşürme o da bi anadan doğdu sende senden hiçbir farkı yoktur onlar bizsiz bir hiçler bunu unutma sen olmazsan kim yıkayacak çamaşırını kim ütüleyecek kıyafetini kim yemek yapacak ?

Son düzenleme:
asla özür dileme hata yapmamışsın. ben kuyruğu dik tutma taraftarıyım ben kadınım erkek o erkekliğini bilsin.
Z
zor cnm üzüldüm
canım erkek milletine ne yaparsan yapp asla YARANAMAZSIN
Aynen yaranılmıyor valla.Yok canım o bir kere olur dahada özür falan dilemem.Aynen yatak odasına çekildim ders çalıştım biraz iyi oldu.Elişi falan yapıorum ogıdıncede geçtim tvnn karşısına.bugün cinsiyeti öğrenirsek balon patlatacaktım bide hey gidi hey öğrenrsem belkide söylemem bile Ay ben öğreniymse o ne yaparsa yapsın.

Günaydin kızlar rüyamda altin yüzüğumun kırıldıdıgini gordum sizde cinsiyetle alakalimidr bugun kontrulum varda

aal o balonu kocanın beyninde patlat boşver böylesi insanlar hiçbirşey haketmiyorlar, benim eşimde işi yoğun pek izin alamıyor doktora yalnız gittim 2defa, direkt dedm doktora benle gelmiyceksen cinsiyetinidee öğrenemezsin :) paşa paşa geliyor yola getirmesini bileceksin canım

Günaydın takvimde bir gün daha çizdim mayısa az kaldı 32 de çıkacağım ben 37 yi beklemeyeceğim bu sefer
ben beyaz bayrak çektim ayrılıyorum malesef zaten kendi alanım değil can sıkıntısından girmiştim ama hamilelikten sonra bel fıtığı meydana geldi değil oturmak yürüyemiyorum bile düşük riski var doktor rapor verdi dün görüştüm memelekete gidip iyi bi doktorla görüşmeyi planlıyorum :/

Ben 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum
Ve biraz endişe ediyorum nasıl olur diye işin gerçeği
Bi kızım var Çok şükür
Riskli bi gebeliği denemek gerekir mi nasıl olur kararsızlık içindeyim....

En
iyisni yapmışsın kendi sağlığımızdan önemli değil hiçbişey giden yıllar geri gelmiyor. Çok çalışana da kimse aferin demiyor malesef

En

iyisni yapmışsın kendi sağlığımızdan önemli değil hiçbişey giden yıllar geri gelmiyor. Çok çalışana da kimse aferin demiyor malesef
aynen valla canım akşam eve gidiyorum belimin ağrısında değil yatakta dönmeyi gece tuvalete bile kalkamıyorum dinlenip sonra düzenli yürüyüşe başlamayı düşünüyorum inşallah

balonu kendin için ve bebeğne hatıra bırakmak için yapmayı düşündüysen yap canım neden iptal ediyorsun güzel anı

amin canım

ben mayıs sonuna kadar dayanmayı istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa 35 itibariyle çıkarım diye düşünüyorum

Hiçbir sorun çıkmaz merak etme. Hatta iş yopunluğundan kendimizi dinlemeye ağrı. sızı varmı diye yoğunlaşmaya vakit olmadığı için son aylar daha rahat geçer bahar yaz başı dönemine gelecek son zamanlarımız havalar güzel olunca daha pozitif hissedeceğizBenim taşınma durumu var doğum öncesi o yüzden 32 de bırakıcam birde kızımı ben götüeüp getirmek istiyorum okula. Sınıf arkadaşlarının anneleri okula bırakıyormuş çocuklarını.bizimkide el sallıyormuş onlara. Çok oturdu bu durum içime. Anlaştık onunla kısa kollu kıyafet gitmeye başlayınca okula ben götürüp getircem mont giyerken dedesi götürcek☺Şu anda hormonlarım beni ele geçirdi konudan konuyaatladım

ben mecbur sonrasına aktarmak için 37 yi beklemek zorundayım ama sen şimdi mayıs dedin bi tuhaf oldum :)

Senin için takvimi hazirana kadar çizerim canım merak etme ne kadar geç işi bırakırsan o kadar zinde olursun evde kalınca ben salıyorum kendimi hemen

aynen valla canım akşam eve gidiyorum belimin ağrısında değil yatakta dönmeyi gece tuvalete bile kalkamıyorum dinlenip sonra düzenli yürüyüşe başlamayı düşünüyorum inşallah

Yürüyüş demişken havalar iyileşsin bahar meyveleri çıksın saklama kaplarına meyve salataları yapılacak hoop en yakın yürüyüş parkurlarına ormanlara deniz kenarlarına anlaştık mı

Senin için takvimi hazirana kadar çizerim canım merak etme☺ ne kadar geç işi bırakırsan o kadar zinde olursun evde kalınca ben salıyorum kendimi hemen
teşekkür ederim canım ücretsiz izin almam mümkün olsa bu doğumumda bende 32 de isterdim ama bi aksilik olmazsa 37 de dama

Senin için takvimi hazirana kadar çizerim canım merak etme ne kadar geç işi bırakırsan o kadar zinde olursun evde kalınca ben salıyorum kendimi hemen
Ben 30. Haftaya kadar gideyim yarabbi şükür öğretmenim çoğul gebelikte 30. Hafta iznim başlıyor. Nisan sonuna gelmiş oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…