2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

teşekkür ederim canım ücretsiz izin almam mümkün olsa bu doğumumda bende 32 de isterdim ama bi aksilik olmazsa 37 de dama

Tam detayını bilmiyorum ama artık çocuk 7 yaşına gelene kadar yarı zamanlı çalışma ya da haftanın 3 günü çalışma imkanı tanıyor devlet. Ücretsiz izin alamıyorsan bu alternatifi düşünebilirsin

Yürüyüş demişken havalar iyileşsin bahar meyveleri çıksın saklama kaplarına meyve salataları yapılacak hoop en yakın yürüyüş parkurlarına ormanlara deniz kenarlarına anlaştık mı
deniz kenarı orman demesen iyiydi biz Şanlıurfadayız burada doğru düzgün yürüyüş parkı bile yok isot tarlaları var sadece yazın evimin pencerelerini bile açamıyorum kokusundan.. neyse son 1yıl sonra tayin görcez inşaallah tabi daha doğuya gidicez

aynen yaza denk gelmemiz çok iyi oldu bence de. İyi düşünmüşsün 2 numara gelmeden 1. nin gönlünü yap kıskançlık olmasın sonra

gebelikte doktorum ton balığını yasakladı bana.
Aaa benim uygulamada gebeliğin başında okuduğum kadarıyla yenilebilir yazıyordu.nette okudum şimdi orda da yenilebilir yazıyor.neyse o zaman biz bir daha yemeyelim demek ki bu da şüpheli konulardan birisi.

Hadi ya ormanlık yeşillik alan da yok mu piknik yapılabilecek yerler gibi. Maksat temiz havanasıl kıvıracağımı bilemedim

Benimde iki kizim var rabbim bize ne nasip etcek bakalim ben erkek isterim kiz olursada sagliklo olsun hayirlisi bumus deris canim sen ne zmn konturele gidecn ben sali gidecem belli olacak insalh
benim de en büyük hayalim 3 kızım olmasıydı küçüklüğümden beri hep geçiririm içimden 3kız kardeş olmak da isterdim. benim de 1 kızım war şimdi oğlum yolda.. sağlıklı olsun hayırlısı böleymiş bizim için

Hadi ya ormanlık yeşillik alan da yok mu piknik yapılabilecek yerler gibi. Maksat temiz havanasıl kıvıracağımı bilemedim
hahaha bi tesis var o da yarım saat yürüme mesafesinde ve ıssız buralar hep toz toprak 3arkadaş 3müzde hamileyiz Allah'tan yalnız değilim sokak araalarında yürürüz bizde

Gelirsin canım ne kaldıki zaten yarıladık sayılır hamileliğisenin izin süren 2 hafta daha fazla olacak değil mi
Evet canım bunu yeni öğrendim. Zaten öğrencilerim mezun oluyor sonrasında iki yıl ücretsiz izne ayrılacağım. 13 hafta kaldı

canım geçen sene gelmiştim urfaya göbeklitepeye gitmeden solda bi ormanlık alan vardı ben çok beğenmiştim orayııı piknik yapmıştık orda

benim erkek görünüyo ama henüz öğrenmedim.haftaya inş bakalım tutacakmı.diğer 2 çocuğum tutuyor ama
bence belli olur artık doktorum bana 11.haftada erkeeğe benziyor dedi ama dün gittim kesinlikle kız dedi eşim şok depresyona girdi adam kendini erkeğe hazırlamıştı

araştırmak lazım canım o zaman bi bakayım

canım geçen sene gelmiştim urfaya göbeklitepeye gitmeden solda bi ormanlık alan vardı ben çok beğenmiştim orayııı piknik yapmıştık orda
evet cumhuriyet sosyal teesisleri orası bende oradan bahsediyordum evim yakın oraya ama herzaman iyi olmuyor suriyeli fln çok oluyor eşimle orda bisiklet binmeye giderdik, bi gidebilecek yakınımızda orası var zaten

ama ismi yoktu ormandı göbeklitepe görünüyordu nerdeyse dibinde
Ha sen bayağı iç tarafı diyorsun. Buğday tarlaları vardı biz gidince. Mesire alanı varda konum olarak ters olabiliyor. Benim evimin yanında park var mart çıksın yürüyüşe başlayacağım.

Ha sen bayağı iç tarafı diyorsun. Buğday tarlaları vardı biz gidince. Mesire alanı varda konum olarak ters olabiliyor. Benim evimin yanında park var mart çıksın yürüyüşe başlayacağım.
yürü yürü en iyisi bende tarlaların içinde yürürüm işte oturmaktan iyidir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…