2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bagdas kurmak nedir ona cok guldum ya bakalm son karar ne olacak (hayirli saglikli evlat olsun oncelikle) AMA iste insan ufak ufak bseyler de almak istyo artk bakalm haftaya kan sonucu alacagm o zaman yine bakarz dedi☺
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallaH

0-3 alacağım canım ben. Kilo alımı çok değişiyor bir sürü şey kalıyor giymeden

Böbrek taşı filanmı acaba ya geçmiş olsun canım.

selam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Ben yazın yaptırmıştım gizli şeker var mı diye bir şey çıkmadı. Bunu gebelikte şeker oluşuyor diye istiyorlar dokturum isterse yaptıracağım. Ona göre beslenmemi ayarlarım, ilaç gerekirse kullanırım. Arkadaşımın 8. Haftada gizli şekeri çıkmıştı mesela ona erken yapıldı sonra yeme düzenini oluşturdu.

ya bu şeker olayı kafama takılıyor genelde genetikse çıkıyor dıye bılıyorum ben

Son karar tabiki sizde ama doktorunuz isterse yaptırın bence şeker yüklemesini. Aşı karşıtlığı gibi bu şeker yüklemesi meselesini de Karatay çıkardı. Sağolsun bir doktor olarak sorumluluğunu hiç düşünmeden çıkıp açıklama yapıp milletin aklını karıştırıyor. Evet söylediği çoğu şey belki de doğrudur ama test edilip onay almış şeyler değil. Bilim bu şekilde işlemez, şahsi görüşlere göre insanlar yönlendirilmez. Şu anki uygulamanın aksini iddia eden iddiasını ispatla mükelleftir.

ya bu şeker olayı kafama takılıyor genelde genetikse çıkıyor dıye bılıyorum ben
Bende duydum onu da bilmiyorum ki gebelik şekeri gebelikte oluştuğu için sanki çokta alakalı gelmiyor ama yinede araştır doktoruna sor içine sinecek şekilde hareket edersin.

Evet ama İstanbul'da baya hissettik koltuktan fırladım denize yakınız ondan mı bilmiyorum
Allah beterinden sakınsın.Ben de şu an fay hattındayım.Kahramanmaraşta.Kandilli profları burası hakkında da iyi konuşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…