- 17 Nisan 2019
- 2.848
- 3.051
- 133
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallaHBagdas kurmak nedir ona cok guldum yabakalm son karar ne olacak (hayirli saglikli evlat olsun oncelikle) AMA iste insan ufak ufak bseyler de almak istyo artk bakalm haftaya kan sonucu alacagm o zaman yine bakarz dedi☺
0-3 alacağım canım ben. Kilo alımı çok değişiyor bir sürü şey kalıyor giymedenYoksa aynı yerde mi yaşıyoruz dedim okurkenBende işte kıyafette falan zorlanıyorum büyük parçaları alıp çıkarayım aradan bari bide 1-3 ay mı 0-3 ay mı 3-6 ay mı 0-6 ay mı çelişkisi var bende
Böbrek taşı filanmı acaba ya geçmiş olsun canım.Ağrının nedeni bulunamadı kizlar her adım attığımda ağlıyorum normalde ağrı eşiği yüksek biriyim o derece dusunun tahlil yapıldı temiz çıktı ultrasonda da sorun çıkmadı ama bir kere idrar sonunda iki damla kan oldu onu da söyledim yok bişey demiyorlar bana tek söylenen bebek iyi demeleri ben iyi değilim bunu goremiyorlar ağrı kesici serum yapalim istersen diyo doktor hergün seruma mi gelicem dedim 4 gündür kasik ağrısi çekiyorum sadece dayan diyorlar çok bunaldım ben bugün Haseki eğitim araştırmada isim vardı gitmisken bebek içinde goruneyim dedim bebek bir buçuk hafta ilerde çıktı doğum süresini düşürür mü bu durum dedim evet dedi ultrasonda yazana göre doğum zamanı hesaplanır dediler
Ben yazın yaptırmıştım gizli şeker var mı diye bir şey çıkmadı. Bunu gebelikte şeker oluşuyor diye istiyorlar dokturum isterse yaptıracağım. Ona göre beslenmemi ayarlarım, ilaç gerekirse kullanırım. Arkadaşımın 8. Haftada gizli şekeri çıkmıştı mesela ona erken yapıldı sonra yeme düzenini oluşturdu.selam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
selam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
yaptıracağım bir sıkıntı varsa tespit edip önlem almak önemli bebeğimi riske atamamselam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
ya bu şeker olayı kafama takılıyor genelde genetikse çıkıyor dıye bılıyorum benBen yazın yaptırmıştım gizli şeker var mı diye bir şey çıkmadı. Bunu gebelikte şeker oluşuyor diye istiyorlar dokturum isterse yaptıracağım. Ona göre beslenmemi ayarlarım, ilaç gerekirse kullanırım. Arkadaşımın 8. Haftada gizli şekeri çıkmıştı mesela ona erken yapıldı sonra yeme düzenini oluşturdu.
benım doktorum da mecburı koşuyormuş napcam bılmıyorum yaptırasım yok açıkçasıben düşünmüyorum ... inş yaptırmam, ikna etmezler beni.
Öncelikle bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim.Ben 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum
Ve biraz endişe ediyorum nasıl olur diye işin gerçeği
Bi kızım var Çok şükür
Riskli bi gebeliği denemek gerekir mi nasıl olur kararsızlık içindeyim....
Son haftalarda kilosuna göre netleştireyim diyodum bende geç kalmazsam0-3 alacağım canım ben. Kilo alımı çok değişiyor bir sürü şey kalıyor giymeden
Ben düşünüyorum canım babamda şeker var ilaç kullanıyor yaptırmazsam içimde şüphe kalırselam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Bende yaparım normalde zaten insülin direncim var Allah muhafaza çıkarsa bebekleri düşünmeliyimyaptıracağım bir sıkıntı varsa tespit edip önlem almak önemli bebeğimi riske atamam
Bende duydum onu da bilmiyorum ki gebelik şekeri gebelikte oluştuğu için sanki çokta alakalı gelmiyor ama yinede araştır doktoruna sor içine sinecek şekilde hareket edersin.ya bu şeker olayı kafama takılıyor genelde genetikse çıkıyor dıye bılıyorum ben
Evet yaptıracağımselam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Geçmiş olsun manisada 5.1 mişYine sallandık
Evet ama İstanbul'da baya hissettik koltuktan fırladım denize yakınız ondan mı bilmiyorumGeçmiş olsun manisada 5.1 miş
Allah beterinden sakınsın.Ben de şu an fay hattındayım.Kahramanmaraşta.Kandilli profları burası hakkında da iyi konuşmuyorEvet ama İstanbul'da baya hissettik koltuktan fırladım denize yakınız ondan mı bilmiyorum
geçmiş olsun cnmEvet ama İstanbul'da baya hissettik koltuktan fırladım denize yakınız ondan mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?