2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayırlı olsun sağlıcakla kullansın inşallah.ben 7.ayı görür görmez almaya başlarım inş
Bende senin gibi düşünüyordum annem ağırlaşırsın uzun süre yürüyemezsin dedi. Onun için havalar ısınsın şubat çıksın en azından karın çok alıp gitmeden kilo 90 ı bulmadan gezeyim netleşsin almayı eşimde sonra gidip alır.

bende ağırlaşmadan bir çok şeyi halletmeye çalışıyorum en mantıklısı

bende ağırlaşmadan bir çok şeyi halletmeye çalışıyorum en mantıklısı
Senin dokturun olaydı şimdi derdi bize az kilolu kalsaydınız diye yapacak bir şey yok gezmem lazım hepsini görmem lazım onun için de mart ayı en iyisi olacak sıcaklar gelir buralara rahat rahat gezerim. Çok heycanlı ya çok şükür tamamına erdirsin inşallah

Ben şu an alacaklarımı araştırıyorum ekran görüntüsü alıyorum sevdiklerimi.özellikle anne yanı beşiklerine bakıyorum.yemek masasıyla araba koltuğu bi de park beşiği var sayılır.yeğenimden kalanları kullancam ablam sağolsun hepsini chiccodan almış

Ay ne güzel ablana sevgiler saygılar kafan rahat canım anladım

Sadece puset o ne kadar canım bilgin var mı?
Ayrı ayrı satılmıyodu canım o yüzden hiç fikrim yok ama normalde pusetler otomobillerin emniyet kemerlerlerine sadece ters takılabilirken bu her iki yönlüde takılabiliyor bide hafif bence en önemlisi ben şuan hamile olmama rağmen arabayı kapatıp açabiliyorum taşıyabiliyorum

Sağolasın canım insanın içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı bencede ama şubatta deli bi indirim var yinede aklında olsun
Evet genelde şubat ayı e bebek ayıymış 14 şubatta doktor randevum var oradan çıkışta ilk işim e bebek mağazasına gitmek.3er tane yeni doğan giysisi 3 er tane 3 aylık giysilerden alcam zıbın vs banyo setine bakacam.Dün bir yerde ayaklı banyo küveti gördüm 6 parça set halinde çok güzeldi.

Çabucak mart gelsin e bebek ile civile saldıracağım heyecanlandım vallahi teşekkür ederim canım linki eşime atayım bakarız

Ya bu bebişler temmuzda doğacak ya yinede kalın giyinmeleri gerekiyo mu bende hep ona takılıyorum uzun kollu kısa kollu ne alsam bilemiyorum.. banyo setleri hakkında sıfır bilgim var alınca bizimlede paylaşır mısın

Genelde anne üşürse bebekte üşür anne sıcaklarsa bebekte sıcaklar der benim annem.Onun üşüyüp üşamediğini kendine göre ayarlarsın der.Ama benimde ilk bebişim olduğu için hiç bir bilgim yok ben kucağıma bile bebek alamayan insanım.İnşallah buradaki tecrübeli anneler bize yardım eder o zaman.

Hepsini yaptırayım bende ya bu uygulamada artık göbeğinin üstüne yatmak mümkün değil falan diyor.Ama ben yatabiliyorum az önce denedim.normalde sola yatarım ama burda öyle yazınca test edeyim dedim.

canım sen o uygulamadaki seyleri pek uygulama sadece oku :)

Dün akşamdan beri başımın üstü biraz da ön tarafı ağrıyo. Az kestirdim akşam uyurken anlaşılmıyo, utandığım gibi tekrar başladı. Sabah da devam etti. Şimdi de devam ediyo arada unutuyorum işte.

Kızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
hayırlı olsun canım güle güle kullanın bende indirim takip ediyorum hiç erken değil bence , bende bundan düşünüyordum ama port bebeden vazgeçtim joie nin bi arabasını beğendm ek olarak pusetide var güzel bi indirim olursa önümüzdeki ay bbende alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…