- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bende senin gibi düşünüyordum annem ağırlaşırsın uzun süre yürüyemezsin dedi. Onun için havalar ısınsın şubat çıksın en azından karın çok alıp gitmeden kilo 90 ı bulmadan gezeyim netleşsin almayı eşimde sonra gidip alır.Hayırlı olsun sağlıcakla kullansın inşallah.ben 7.ayı görür görmez almaya başlarım inş
Sağolasın canım insanın içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı bencede ama şubatta deli bi indirim var yinede aklında olsunHayırlı olsun sağlıcakla kullansın inşallah.ben 7.ayı görür görmez almaya başlarım inş
bende ağırlaşmadan bir çok şeyi halletmeye çalışıyorum en mantıklısıBende senin gibi düşünüyordum annem ağırlaşırsın uzun süre yürüyemezsin dedi. Onun için havalar ısınsın şubat çıksın en azından karın çok alıp gitmeden kilo 90 ı bulmadan gezeyim netleşsin almayı eşimde sonra gidip alır.
Canım biz e-bebekten mağazadan aldık 2000₺ verdik kimisine pahalı gelebilir ama ikinci çocuktada kullanalım diye düşündük. Baya bi araştırdım bu modelin artısı tutma sapının 360 derece dönebiliyo olması Kraft Twist Xlx Travel Sistem Bebek Arabası Siyah - n11.comay çok güzelmiş canım rabbim sağlıkla kullandırsın insallahtam olarak modeli nedir bizde araştıyoruz da link verebilir misin canım
Senin dokturun olaydı şimdi derdi bize az kilolu kalsaydınız diyebende ağırlaşmadan bir çok şeyi halletmeye çalışıyorum en mantıklısı
Sadece puset o ne kadar canım bilgin var mı?Canım biz e-bebekten mağazadan aldık 2000₺ verdik kimisine pahalı gelebilir ama ikinci çocuktada kullanalım diye düşündük. Baya bi araştırdım bu modelin artısı tutma sapının 360 derece dönebiliyo olması Kraft Twist Xlx Travel Sistem Bebek Arabası Siyah - n11.com
Ben şu an alacaklarımı araştırıyorum ekran görüntüsü alıyorum sevdiklerimi.özellikle anne yanı beşiklerine bakıyorum.yemek masasıyla araba koltuğu bi de park beşiği var sayılır.yeğenimden kalanları kullancamBende senin gibi düşünüyordum annem ağırlaşırsın uzun süre yürüyemezsin dedi. Onun için havalar ısınsın şubat çıksın en azından karın çok alıp gitmeden kilo 90 ı bulmadan gezeyim netleşsin almayı eşimde sonra gidip alır.
Ay ne güzel ablana sevgiler saygılarBen şu an alacaklarımı araştırıyorum ekran görüntüsü alıyorum sevdiklerimi.özellikle anne yanı beşiklerine bakıyorum.yemek masasıyla araba koltuğu bi de park beşiği var sayılır.yeğenimden kalanları kullancamablam sağolsun hepsini chiccodan almış
Nerden ne kadara aldın canımKızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
Ayrı ayrı satılmıyodu canım o yüzden hiç fikrim yok ama normalde pusetler otomobillerin emniyet kemerlerlerine sadece ters takılabilirken bu her iki yönlüde takılabiliyor bide hafif bence en önemlisi ben şuan hamile olmama rağmen arabayı kapatıp açabiliyorum taşıyabiliyorumSadece puset o ne kadar canım bilgin var mı?
Evet genelde şubat ayı e bebek ayıymışSağolasın canım insanın içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı bencede ama şubatta deli bi indirim var yinede aklında olsun
E-bebekten aldım canım 2000₺ ye aldım normalde 3500-4000 bandındaydı indirimi kaçırmayayım dedimNerden ne kadara aldın canım
Çabucak mart gelsin e bebek ile civile saldıracağımAyrı ayrı satılmıyodu canım o yüzden hiç fikrim yok ama normalde pusetler otomobillerin emniyet kemerlerlerine sadece ters takılabilirken bu her iki yönlüde takılabiliyor bide hafif bence en önemlisi ben şuan hamile olmama rağmen arabayı kapatıp açabiliyorum taşıyabiliyorum
Ya bu bebişler temmuzda doğacak ya yinede kalın giyinmeleri gerekiyo mu bende hep ona takılıyorum uzun kollu kısa kollu ne alsam bilemiyorum.. banyo setleri hakkında sıfır bilgim var alınca bizimlede paylaşır mısınEvet genelde şubat ayı e bebek ayıymış14 şubatta doktor randevum var oradan çıkışta ilk işim e bebek mağazasına gitmek.3er tane yeni doğan giysisi 3 er tane 3 aylık giysilerden alcam zıbın vs banyo setine bakacam.Dün bir yerde ayaklı banyo küveti gördüm 6 parça set halinde çok güzeldi.
Rica ederim canım bu heyecanları Nasip eden allaha çok şükürÇabucak mart gelsin e bebek ile civile saldıracağımheyecanlandım vallahi teşekkür ederim canım linki eşime atayım bakarız
Genelde anne üşürse bebekte üşür anne sıcaklarsa bebekte sıcaklar der benim annem.Onun üşüyüp üşamediğini kendine göre ayarlarsın der.Ama benimde ilk bebişim olduğu için hiç bir bilgim yok ben kucağıma bile bebek alamayan insanım.İnşallah buradaki tecrübeli anneler bize yardım eder o zaman.Ya bu bebişler temmuzda doğacak ya yinede kalın giyinmeleri gerekiyo mu bende hep ona takılıyorum uzun kollu kısa kollu ne alsam bilemiyorum.. banyo setleri hakkında sıfır bilgim var alınca bizimlede paylaşır mısın
Kızlar burada AFP testinden bahsediyor.İçinizde yaptıran var mı?
Hepsini yaptırayım bendeya bu uygulamada artık göbeğinin üstüne yatmak mümkün değil falan diyor.Ama ben yatabiliyorum az önce denedim.normalde sola yatarım ama burda öyle yazınca test edeyim dedim.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın bende indirim takip ediyorum hiç erken değil bence , bende bundan düşünüyordum ama port bebeden vazgeçtim joie nin bi arabasını beğendm ek olarak pusetide var güzel bi indirim olursa önümüzdeki ay bbende alıcam :)Kızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?