2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben ince yazlık uzun kollu alırım gibi. Yaşadığım yer temmuz da 40 derece ama klima takacağım eve onların bulunduğu yere değilde yine esintisi olursa diye ama genellikle kısa alacak gibiyim annem ne derse onu alacam iki tane yaz çocuğu doğurmuş kayınvalidem de yine son çocuğu temmuz da doğmuş ne derlerse. Burda da tecrübeli anneleri takip edip bir yolu bulcaz

Benim annemde sen ne giyinirsen bir kat fazlasını bebeğe giydir diyor ama çok sıcak bi yerde yaşıyorım nisanda klimasız durulmuyor çocuk pişik olur diye çekiniyorum kıyafet bakarken:) inşallah o günleri görelim

Sağolasın canım:) Evet o markadanda memnun arkadaşım var e-bebek çalışanları şubatta joie nin tüm ürünlerinde iyi indirim olacak dediler :)

Tansiyonunu ölçtürdün mü canım acaba yükseliyor olabilir mi? Benim arada yükseliyor üç dört defa oldu yükselme baş ağrısı yapıyor.

Hahah amuda mı kalkmış bu bebeler çılgın olacak

Aynen once ilk bakti doktor aa bu napyo bagdas kurmus dedi sonra bakti bakti yok bsey goremedi.. bseyler ye meyve suyu falan ic yeniden bakalm dedi. Bu sefer de amuda kalkmis diyo ayaklarini oynatiyo ama carpraz yapmis sekilde..yok gostermyo net sekilde bacak arasnda bsey gorunyo AMA kordona da cok benzyo dedi emin olamadi

Canım o ağrı bende perşembeden beri var.Bi şiddetleniyor bi azalıyor ama asla geçmiyor.yatarken sıkıntı yok ayağa kalktıkça güp güp atıyor başım gözüm.

Yoksa aynı yerde mi yaşıyoruz dedim okurken Bende işte kıyafette falan zorlanıyorum büyük parçaları alıp çıkarayım aradan bari bide 1-3 ay mı 0-3 ay mı 3-6 ay mı 0-6 ay mı çelişkisi var bende

Ahhaha sporcu mu olcak nedir yerim onu

Şunu çok beğendim ama fiyatı beni düşündürüyor
Ayaklı olanda bu.

bence gerek yok yaa aman eskiden bunlar mı vardı küvet set al daha iyi bence hem hangi bebek bu resmdeeki gibi sakin yatar orda ben küvet set aldım

Lierac iyi dediler herkes onu önerdi ama annelerimizde çatlak oluştuysa genetikse hiçbir krem jel fayda etmezmis annelere sormak lazım annede de olustuysa sadece çatlağı azaltirmis o kremler
araştırmak lazım off ne zor şeyler her dönemde yeni bişey çıkıyor

Ahhaha sporcu mu olcak nedir yerim onu

Bagdas kurmak nedir ona cok guldum ya bakalm son karar ne olacak (hayirli saglikli evlat olsun oncelikle) AMA iste insan ufak ufak bseyler de almak istyo artk bakalm haftaya kan sonucu alacagm o zaman yine bakarz dedi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…