- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Ben ince yazlık uzun kollu alırım gibi. Yaşadığım yer temmuz da 40 dereceYa bu bebişler temmuzda doğacak ya yinede kalın giyinmeleri gerekiyo mu bende hep ona takılıyorum uzun kollu kısa kollu ne alsam bilemiyorum.. banyo setleri hakkında sıfır bilgim var alınca bizimlede paylaşır mısın
Benim annemde sen ne giyinirsen bir kat fazlasını bebeğe giydir diyor ama çok sıcak bi yerde yaşıyorım nisanda klimasız durulmuyor çocuk pişik olur diye çekiniyorum kıyafet bakarken:) inşallah o günleri görelimGenelde anne üşürse bebekte üşür anne sıcaklarsa bebekte sıcaklar der benim annem.Onun üşüyüp üşamediğini kendine göre ayarlarsın der.Ama benimde ilk bebişim olduğu için hiç bir bilgim yok ben kucağıma bile bebek alamayan insanım.İnşallah buradaki tecrübeli anneler bize yardım eder o zaman.
Ürün bulunamadı. - Google Alışveriş kesinlikle bu uygun kullanışlı ve sağlam ben bunu alıcam şubatta şindirim bekleniyor e bebektebebek arabamızı babaannemiz alacak ne zaman istersek 2500 e kadar bütçemiz var önereceğiniz marka model var mı?
Sağolasın canım:) Evet o markadanda memnun arkadaşım var e-bebek çalışanları şubatta joie nin tüm ürünlerinde iyi indirim olacak dediler :)hayırlı olsun canım güle güle kullanın bende indirim takip ediyorum hiç erken değil bence , bende bundan düşünüyordum ama port bebeden vazgeçtim joie nin bi arabasını beğendm ek olarak pusetide var güzel bi indirim olursa önümüzdeki ay bbende alıcam :)
Tansiyonunu ölçtürdün mü canım acaba yükseliyor olabilir mi? Benim arada yükseliyor üç dört defa oldu yükselme baş ağrısı yapıyor.Dün akşamdan beri başımın üstü biraz da ön tarafı ağrıyo. Az kestirdim akşam uyurken anlaşılmıyo, utandığım gibi tekrar başladı. Sabah da devam etti. Şimdi de devam ediyo arada unutuyorum işte.
Hahah amuda mı kalkmışbu bebeler çılgın olacak
Canım o ağrı bende perşembeden beri var.Bi şiddetleniyor bi azalıyor ama asla geçmiyor.yatarken sıkıntı yok ayağa kalktıkça güp güp atıyor başım gözüm.Dün akşamdan beri başımın üstü biraz da ön tarafı ağrıyo. Az kestirdim akşam uyurken anlaşılmıyo, utandığım gibi tekrar başladı. Sabah da devam etti. Şimdi de devam ediyo arada unutuyorum işte.
Yoksa aynı yerde mi yaşıyoruz dedim okurkenBen ince yazlık uzun kollu alırım gibi. Yaşadığım yer temmuz da 40 dereceama klima takacağım eve onların bulunduğu yere değilde yine esintisi olursa diye ama genellikle kısa alacak gibiyim annem ne derse onu alacam iki tane yaz çocuğu doğurmuş kayınvalidem de yine son çocuğu temmuz da doğmuş ne derlerse. Burda da tecrübeli anneleri takip edip bir yolu bulcaz
Ahhaha sporcu mu olcak nedir yerim onuAynen once ilk bakti doktor aa bu napyo bagdas kurmus dedisonra bakti bakti yok bsey goremedi.. bseyler ye meyve suyu falan ic yeniden bakalm dedi. Bu sefer de amuda kalkmis diyo ayaklarini oynatiyo ama carpraz yapmis sekilde..yok gostermyo net sekilde bacak arasnda bsey gorunyo AMA kordona da cok benzyo dedi emin olamadi
iyi süper ozaman az kaldı biraz daha bekliyeyim , bu port bebe kkadar yerde kaplamıyor ayrıca :)Sağolasın canım:) Evet o markadanda memnun arkadaşım var e-bebek çalışanları şubatta joie nin tüm ürünlerinde iyi indirim olacak dediler :)
bence gerek yok yaa aman eskiden bunlar mı vardı küvet set al daha iyi bence hem hangi bebek bu resmdeeki gibi sakin yatar ordaŞunu çok beğendim ama fiyatı beni düşündürüyorBebek Çocuk Küvetler - Welcome Baby
Welcome Baby'nin sunduğı bebek çocuk küvetler ile bebek ve çocuklarınıza en uygun küvetleri bulabilirsiniz. İndirimli banyo ürünleri için sitemizi ziyaret edin.www.welcomebaby.com.tr
Ayaklı olanda bu.Babyjem Ayaklı Küvet Seti - ebebek
Babyjem Ayaklı Küvet Seti uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Lierac iyi dediler herkes onu önerdi ama annelerimizde çatlak oluştuysa genetikse hiçbir krem jel fayda etmezmis annelere sormak lazım annede de olustuysa sadece çatlağı azaltirmis o kremlerhangi kremi aldın cnm
Evet olabilir canım bizim bagaj büyük diye ben o kısmı pek önemsemedim ama önemli aslındaiyi süper ozaman az kaldı biraz daha bekliyeyim , bu port bebe kkadar yerde kaplamıyor ayrıca :)
bizimki küçükEvet olabilir canım bizim bagaj büyük diye ben o kısmı pek önemsemedim ama önemli aslında
araştırmak lazım off ne zor şeyler her dönemde yeni bişey çıkıyorLierac iyi dediler herkes onu önerdi ama annelerimizde çatlak oluştuysa genetikse hiçbir krem jel fayda etmezmis annelere sormak lazım annede de olustuysa sadece çatlağı azaltirmis o kremler
Mantıklı o zaman canım bahsettiğin modeller kullanışlı olur sizin içinbizimki küçükbirde memleketten gelirken full doluyor araba oyüzden portatif bakmak zorundaym
Ahhaha sporcu mu olcak nedir yerim onu
49du şuan 5356-57 idi hala öyle :) seninn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?