- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Valla benim anneler ince ama uzun kollu dedi bebiş üşürmüş ilk zamanlar ona göre aldım 4 takımYa bu bebişler temmuzda doğacak ya yinede kalın giyinmeleri gerekiyo mu bende hep ona takılıyorum uzun kollu kısa kollu ne alsam bilemiyorum.. banyo setleri hakkında sıfır bilgim var alınca bizimlede paylaşır mısın
Aminnn, Rabbim hepimizin meleklerine uzunn uzunnn ömürler versinnn.Ahahahaha maşallah ona Allah ömür versin
Bu çokkkk güzelmişşşşbanyo olarak da bunu beğeniyorum alınacaklar listemizde bakalım
Babyjem Ayaklı Küvet Seti Mavi - ebebek
Babyjem Ayaklı Küvet Seti Mavi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
aynen canım ayaklı olması avantaj anneler rahat eder beli ağrımazBu çokkkk güzelmişşşş
Benim etiketlediğimde bu küvettiaynen canım ayaklı olması avantaj anneler rahat eder beli ağrımaz
Belki benimki de yaptırır.ben doktor ne derse yaptırırım canım.eğer önlem alınacak birşey olursa diye düşünüyorum.Benide 3 hafta sonra çagrdı 3 lü tets dedı ve ben ikili test yaptrmadım bunuda yaptrmasam dedım sen bılırsın dedı .sdece davn sndrmumu ckıo dedım yok dedı bunda bel boşluğu varsa o çıkıomuş ben oyuzden yapılmasını isterim dedi bilmiorum bende napsam
Evet kesinlikle yerde olanlara hiç hoşlaşmıyordum zaten, gerçekten çok güzelmiş ya..aynen canım ayaklı olması avantaj anneler rahat eder beli ağrımaz
Allah gönlündekini versin canımGeldim canım çoktanda biraz yattım uyudum 11 deydı çok şükür bebegım iyi kasılmalarımı söyledım ultrasyndada nstdede görünmez dedı adece sen kendn bılırsın ne oldgnu dedı.kndını çokmu yoruyosn dedı sureklı ayakataym akşama kadar dedım dikkat et dınlen dedı .Kasılmaların artar düşükle sonuçlanır dedı.cinsiyetide sormasam bişey demıodu erkeğe benzio ama pozisyonu tam musayt degıl dedı.Kendimi pek kaptrmak istemıorum ama bakalım 3 haftaya kesın sölerim dedı
aklın yolu birBenim etiketlediğimde bu küvetti
ne marka aldın canım ikisini de şu aralar araştırmadayımEvet kesinlikle yerde olanlara hiç hoşlaşmıyordum zaten, gerçekten çok güzelmiş ya..
bende elektrikli süt pompasını aldım, birde bebek arabasını
Bebek arabasını ebebekten aldım baby&plus yazarsan direkt çıkıyor canım (siyah gold renk)ne marka aldın canım ikisini de şu aralar araştırmadayım
o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruzBebek arabasını ebebekten aldım baby&plus yazarsan direkt çıkıyor canım (siyah gold renk)
elektrikli süt pompasını da philips avent aldım kuzum
Maaşaallah :) nasıl yemek yiyorsun ben niye almıyorum . İştahım pek aćık değil o yüzden sanırım . Bünyem öyle yada49du şuan 53
Dört ay dört kilo oldu bende :)
Ya benim estediğim bi araba var hem ana kucağı oluyor hem araba koltuğu.ünlülerde hep onu kullanıyor.Eğer durumun varsa ve başka çocuk düşünüyorsan onu al derim.doona markası.müge boz ve pelin akilde bundan kullanıyoro bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
doona yı duydum canım ama bütçemizin üzerinde kalıyor birde dar diye yorumlar okudum bebek iriyse belli bir aydan sonra kullanılamıyormuşYa benim estediğim bi araba var hem ana kucağı oluyor hem araba koltuğu.ünlülerde hep onu kullanıyor.Eğer durumun varsa ve başka çocuk düşünüyorsan onu al derim.doona markası.müge boz ve pelin akilde bundan kullanıyor
o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
Baya bi ünlü övmüştü bu arabayı ama tabi o özelliğini bilmiyorum yürüyene kadar binse yeter diye düşünüyorum ben dedoona yı duydum canım ama bütçemizin üzerinde kalıyor birde dar diye yorumlar okudum bebek iriyse belli bir aydan sonra kullanılamıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?