2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla benim anneler ince ama uzun kollu dedi bebiş üşürmüş ilk zamanlar ona göre aldım 4 takım

Belki benimki de yaptırır.ben doktor ne derse yaptırırım canım.eğer önlem alınacak birşey olursa diye düşünüyorum.

Allah gönlündekini versin canım bana da yorulma çocuğun eşi aşağıda hep dinlen dedi ama duramıyorum ki devamlı iş çıkarıyorum kendime.

bebek arabasında tekerlek boyuna falan dıkkat etmek lazımmış arkadasım almış dıyo ki bı yere sıgmıyor gezerken sıkıntı cekıyorz dıo

Bebek arabasını ebebekten aldım baby&plus yazarsan direkt çıkıyor canım (siyah gold renk)
elektrikli süt pompasını da philips avent aldım kuzum
o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz

o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
Ya benim estediğim bi araba var hem ana kucağı oluyor hem araba koltuğu.ünlülerde hep onu kullanıyor.Eğer durumun varsa ve başka çocuk düşünüyorsan onu al derim.doona markası.müge boz ve pelin akilde bundan kullanıyor

doona yı duydum canım ama bütçemizin üzerinde kalıyor birde dar diye yorumlar okudum bebek iriyse belli bir aydan sonra kullanılamıyormuş

doona yı duydum canım ama bütçemizin üzerinde kalıyor birde dar diye yorumlar okudum bebek iriyse belli bir aydan sonra kullanılamıyormuş
Baya bi ünlü övmüştü bu arabayı ama tabi o özelliğini bilmiyorum yürüyene kadar binse yeter diye düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…