Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bebito cok guzel ruya görmüşsün benimde olmam sans bana❤❤ bissürü balik bissürü cocuk benceeee
Evet evett inşallah senin gebeliğinin habercisidir bu rüya
Bu arada çok güzelsin tatlım söylemeden edemeyeceğim Hemşirecik deki cik ekini şimdi daha iyi anladım çıtı pıtı hanım

Evet evett inşallah senin gebeliğinin habercisidir bu rüya
Bu arada çok güzelsin tatlım söylemeden edemeyeceğim Hemşirecik deki cik ekini şimdi daha iyi anladım çıtı pıtı hanım
Yaaa askos utandirdin ❤❤ eminim hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz kalbi guzel olanin yuzu cirkin olurmu hicc❤❤

Oturdum bir guzel kahvalti yaptım ama çok yedim regl den önce iştahım ayrı bir oluyor
ohh sefan olsunnnnnnnnnn

oyy kıyamam size..
inşallah hepimiz gebe kalacaz

Merhabalar, aranızda yeniyimAllah hepimize hayırlısı ile gönlümüzdekini versin, bizi bebeklerimize hayırla kavuştursun

Paresilaaa beni de listeye ekler misiniz? Bat 29ekim
hoşgeldin canım aramıza.. nasılsın?
seni tanıyalım tanımamış bu kızlar seni ayıp etmişler

Gunaydiiin ben ve bebegim yeni uyandık
anamm topiğimizin güzel kızııııııııııııı

Maşallah ne güzelsiniz öyle bide yeni uyandık
ayy buda cok ciciymiş

Baluşummm nerdesin caniiiiiimmmmmmmm Bal0ncuk
öğle araasındaydım yemeğimi yedim geldim beyazımmmmmm
yettim gari

Canimmmm iki gozumun çiçeği hosgeldin
Bu gece istihareye yaticam bakalim kimi görcem ruyamda

Şu mendili cebine koy ya senin azmin bilginin yüzde 10 ü bende yok tabiki sen hamile olacaksın tostoparlak bir de oglun olacak tependen inmeyecek sabah seni kaldırıp dans ettirecek annem diye öpecek
he o gücü siz söylüyorum ben kendim gece yatarken yastık ağlamaktan ıslanıyor
lakin şöyle dönüp bakıyorumda... herşeye rağmen mücadeleyi bırakmamışım

he o gücü siz söylüyorum ben kendim gece yatarken yastık ağlamaktan ıslanıyor
lakin şöyle dönüp bakıyorumda... herşeye rağmen mücadeleyi bırakmamışım
Aglamak insani daha da guclendiriyor gercekten ben buna inaniyorum yeter ki birakma pes etme bacım tek sperm yetiyor bize zaten napak onun bunun milyon spermi varmis da yok ileri hızı şu kadar mis ne saçma tek sperm tek yumurta işi çözüyor güven bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…