- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.461
yaaa gördümmmmm tatlı mı tatlıııııKoydum gitti
Gerçekten mi maşallah o zaman kuzuya
Valla bebito cok guzel ruya görmüşsün benimde olmam sans bana❤❤ bissürü balik bissürü cocuk benceeeeyaaa gördümmmmm tatlı mı tatlııııı
Benim gördüğüm hemşirecik açık kumral saçlıydı ama yüzün benziyor vallahi
tövbe estağfurullah
Ahhh çok aminnnAh çok teşekkür ederim inşallah, bekleyen herkes hayırlı haberler alır ben dahil
Inşallah canım.benim nasıl güzel belli etmiş ama kendini annesi icim ısındı testi görünce Rabbim hepimize nasip etsinsağlıkla ilerlerse evet canım biraz süpriz oldu
Evet evett inşallah senin gebeliğinin habercisidir bu rüyaValla bebito cok guzel ruya görmüşsün benimde olmam sans bana❤❤ bissürü balik bissürü cocuk benceeee
Maşallah ne güzelsiniz öyleGunaydiiin ben ve bebegim yeni uyandık
Yaaa askos utandirdin ❤❤ eminim hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz kalbi guzel olanin yuzu cirkin olurmu hicc❤❤Evet evett inşallah senin gebeliğinin habercisidir bu rüya
Bu arada çok güzelsin tatlım söylemeden edemeyeceğimHemşirecik deki cik ekini şimdi daha iyi anladım çıtı pıtı hanım
görülecekler listesine ekledim
yaaaa tipe bak AllahımMaşallah ne güzelsiniz öylebide yeni uyandık
Yaa bir bebis dahaaaMaşallah ne güzelsiniz öylebide yeni uyandık
Yaaa askos utandirdin ❤❤ eminim hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz kalbi guzel olanin yuzu cirkin olurmu hicc❤❤
ohh sefan olsunnnnnnnnnnOturdum bir guzel kahvalti yaptım ama çok yedim regl den önce iştahım ayrı bir oluyor
oyy kıyamam size..Anaaam yeni uyandim bacilar geliyom
Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi
Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh
hoşgeldin canım aramıza.. nasılsın?Merhabalar, aranızda yeniyimAllah hepimize hayırlısı ile gönlümüzdekini versin, bizi bebeklerimize hayırla kavuştursun
Paresilaaa beni de listeye ekler misiniz? Bat 29ekim
anamm topiğimizin güzel kızıııııııııııııGunaydiiin ben ve bebegim yeni uyandık
ayy buda cok ciciymişMaşallah ne güzelsiniz öylebide yeni uyandık
öğle araasındaydım yemeğimi yedim geldim beyazımmmmmm
Canimmmm iki gozumun çiçeği hosgeldinohh sefan olsunnnnnnnnnn
oyy kıyamam size..
inşallah hepimiz gebe kalacaz
hoşgeldin canım aramıza.. nasılsın?
seni tanıyalımtanımamış bu kızlar seni ayıp etmişler
anamm topiğimizin güzel kızııııııııııııı
ayy buda cok ciciymiş
öğle araasındaydım yemeğimi yedim geldim beyazımmmmmm
yettim gari
beni gör gebe olayımCanimmmm iki gozumun çiçeği hosgeldin
Bu gece istihareye yaticam bakalim kimi görcem ruyamda
Şu mendili cebine koy ya senin azmin bilginin yüzde 10 ü bende yok tabiki sen hamile olacaksın tostoparlak bir de oglun olacak tependen inmeyecek sabah seni kaldırıp dans ettirecek annem diye öpecekbeni gör gebe olayım
he o gücü siz söylüyorumŞu mendili cebine koy ya senin azmin bilginin yüzde 10 ü bende yok tabiki sen hamile olacaksın tostoparlak bir de oglun olacak tependen inmeyecek sabah seni kaldırıp dans ettirecek annem diye öpecek
Aglamak insani daha da guclendiriyor gercekten ben buna inaniyorum yeter ki birakma pes etme bacım tek sperm yetiyor bize zaten napak onun bunun milyon spermi varmis da yok ileri hızı şu kadar mis ne saçma tek sperm tek yumurta işi çözüyor güven banahe o gücü siz söylüyorumben kendim gece yatarken yastık ağlamaktan ıslanıyor
lakin şöyle dönüp bakıyorumda... herşeye rağmen mücadeleyi bırakmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?