Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen gebesin geçerli mazeretin var..
aslında bir dakika ya.. senin daha cok düzenli beslenmen lazım
Napayım kuzum ya uyanamıyorum ki alarm kurdum erken kalkayım diye kapatıp yine uykunun dibine vuruyorum
Kıyamammm ya Üzme kendini eşinde yok yanında duygusala bağlaman daha kolay oluyor Kendine gel hemen
Hoşgeldin fıstık
Hoşbuldum fındık fıstık kremalı börek sütlü çöreğim

Eneee kim dedi benim pariskom guzel değil diye
Başlarda bende oyle diyordum ama iyiki hemen olmamis
ortak yanınız çok
Hemsirecik eşi askeri personel... ve kedisi var.. onunla dertleşirsiniz bol bol :)
Benim kedim yok kizim var
Aaa ortak yönlerimiz varmış çok sevindim belki de aynı yerdeyizdir Hemsirecik
Dünya küçük gerçekten, bende vandayımilçe olarak neresi acaba? Biz çataktayız.
Merkezdeyiz canim biz
Hemsirecik koş koş herifleriniz kanka olabilir
geldim Anam
Hemsirecik anca kahvaltısını yapar biz akşam yemeği yiyecez
Bakiniz balus beni nasil taniyor

Kizlar ben aksamlari yapiyorumya ovulasyon testini dun baloncuk arkadas 12-5arasi demisti bgunyanima test aldim sizce 2 saat sonra yapayim mi yoksa aksam mi dvam edeym

Kizlar ben aksamlari yapiyorumya ovulasyon testini dun baloncuk arkadas 12-5arasi demisti bgunyanima test aldim sizce 2 saat sonra yapayim mi yoksa aksam mi dvam edeym
kuzucum ben tam 7de eve giriyorum girdiğim gibi testimi yapıyorum 5te de su vs içmeyi kesiyorum garanti oluyor kendine en uygun saat hangisiyse onu dene ama 7den sonraya bırakmamaya çalış

kuzucum ben tam 7de eve giriyorum girdiğim gibi testimi yapıyorum 5te de su vs içmeyi kesiyorum garanti oluyor kendine en uygun saat hangisiyse onu dene ama 7den sonraya bırakmamaya çalış
Ne yapsam ki simdi bilemedim 10 gundur hep 8-8:30araligi yapiyorum
Simdi 2 saat sonra yapsam mi acaba saat 5 olmadan

Tamam canim oyle yapayim valla hala goremedim ya bir turlu o kipkirmisi rengi vermedi cılız bir kırmızı hep reglimde hep duzenldr nden boyle anlamadm
canım testten kısa bir süre önce sıvı aldıysan net çıkmayabilir görürsün inşallah ama sen testi bekleme yinede bence 2 günde bir değerlendirmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…