- 19 Kasım 2019
- 53.658
- 136.239
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.541
niye kız yine karamsarlığa mı dönüş yaptın hemde bu aralar
O arada bana da oluyorbazen herşeyin üstüme üstüme yürüdğünü sanıyorum... bir ara ağacın bile üzerime doğru yürüdüğünü düşünmüştüm
sanırım kafayı sıyırıyorum
kendi kendimle konuşma diyorsanO arada bana da oluyor
Konuşmaya başlayınca sıkıntı
Yok tatlım ağaç ile konuşup ağacın cevap verdiğini düşünmek sıkıntıkendi kendimle konuşma diyorsan
oooodeli gibi
yok ben genelde muhabbet kuşumun cvp vermesini bekliyorum ama oda daha yeni 2 kelime öğreniyorYok tatlım ağaç ile konuşup ağacın cevap verdiğini düşünmek sıkıntı
Napayım kuzum ya uyanamıyorum kisen gebesin geçerli mazeretin var..
aslında bir dakika ya.. senin daha cok düzenli beslenmen lazım
Kıyamammm ya
Hoşbuldum fındık fıstık kremalı börek sütlü çöreğimHoşgeldin fıstık
Napayım kuzum ya uyanamıyorum kialarm kurdum erken kalkayım diye kapatıp yine uykunun dibine vuruyorum
Kıyamammm yaÜzme kendini eşinde yok yanında duygusala bağlaman daha kolay oluyor Kendine gel hemen
Hoşbuldum fındık fıstık kremalı börek sütlü çöreğim
2 kelimesi yeter be kuzumyok ben genelde muhabbet kuşumun cvp vermesini bekliyorum ama oda daha yeni 2 kelime öğreniyor
oda gıcık ediyor beni
Eneee kim dedi benim pariskom guzel değil diyeSizi boş bırakmaya gelmiyor he doldurmuşsunuz
Güncellemeleri belki yarın yaparım. Bugün kv gidecem
Kediciklerde çok tatlışşşşş
Hemsirecik lütfen hepimiz güzel değiliz en azından ben dimi Bal0ncuk
Ara ara dilimden kurtulamayacaksın
Başlarda bende oyle diyordum ama iyiki hemen olmamisAslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklıma o yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.
Benim kedim yok kizim varortak yanınız çok
Hemsirecik eşi askeri personel... ve kedisi var.. onunla dertleşirsiniz bol bol :)
Merkezdeyiz canim bizDünya küçük gerçekten, bende vandayımilçe olarak neresi acaba? Biz çataktayız.
geldim Anam
Bakiniz balus beni nasil taniyor
Eneee kim dedi benim pariskom guzel değil diye
Başlarda bende oyle diyordum ama iyiki hemen olmamis
Benim kedim yok kizim var
Merkezdeyiz canim biz
geldim Anam
AA neden öyle dedin ki canım? Niye hemen olmamış dedin?Başlarda bende oyle diyordum ama iyiki hemen olmamis
Merkezdeyiz canim biz
İsmi lazım değil baş harfiEneee kim dedi benim pariskom guzel değil diye
Başlarda bende oyle diyordum ama iyiki hemen olmamis
Merkezdeyiz canim biz
geldim Anam
kuzucum ben tam 7de eve giriyorum girdiğim gibi testimi yapıyorum 5te de su vs içmeyi kesiyorum garanti oluyor kendine en uygun saat hangisiyse onu dene ama 7den sonraya bırakmamaya çalışKizlar ben aksamlari yapiyorumya ovulasyon testini dun baloncuk arkadas 12-5arasi demisti bgunyanima test aldim sizce 2 saat sonra yapayim mi yoksa aksam mi dvam edeym
Ne yapsam ki simdi bilemedim 10 gundur hep 8-8:30araligi yapiyorumkuzucum ben tam 7de eve giriyorum girdiğim gibi testimi yapıyorum 5te de su vs içmeyi kesiyorum garanti oluyor kendine en uygun saat hangisiyse onu dene ama 7den sonraya bırakmamaya çalış
canım o zaman 3ten sonra sıvı tüketmemeye çalış bundan sonra 5ten 5e yaparsınNe yapsam ki simdi bilemedim 10 gundur hep 8-8:30araligi yapiyorum
Simdi 2 saat sonra yapsam mi acaba saat 5 olmadan
işler güçler ne alemde.. akşamki işler güçler
Tamam canim oyle yapayim valla hala goremedim yacanım o zaman 3ten sonra sıvı tüketmemeye çalış bundan sonra 5ten 5e yaparsın
canım testten kısa bir süre önce sıvı aldıysan net çıkmayabilir görürsün inşallah ama sen testi bekleme yinede bence 2 günde bir değerlendirmene bakTamam canim oyle yapayim valla hala goremedim yabir turlu o kipkirmisi rengi vermedi cılız bir kırmızı hep reglimde hep duzenldr nden boyle anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?