Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovulasyon günlerinde burda değilse zaten boşa hiç kafa yorma..
aksine amannnnnnnnnnn nasılsa burda değil olmaması normal de geç
benim eşim askeri personel değil ama burdada değil gerçi bizim durum farklı ama olsun sonuçta herif yanımızda olmayınca olmuyor bebe işleri

Ay yok tabii Allah korusun ama işte tehlikeli sayılan bir bölgedeyiz. Eş görevde, bende evde olunca insan tek başına herşeyi düşünüyor, saçma sapan düşüncelere dalıyor

Ay yok tabii Allah korusun ama işte tehlikeli sayılan bir bölgedeyiz. Eş görevde, bende evde olunca insan tek başına herşeyi düşünüyor, saçma sapan düşüncelere dalıyor
ortak yanınız çok
Hemsirecik eşi askeri personel... ve kedisi var.. onunla dertleşirsiniz bol bol :)

Çok da takmıyorum kafama aslında ama ovülasyon olmasa bile acaba bebek oldu mu diye düşünmeden de edemiyorumpsikolojik mi nedir kendi kendime belirtiler üretiyorum

üzgünüm ama dimi değil
yalan söylüyor inanmayın
Seviyorum kız seni
Öyle şey mi olur hiç.
Hangimizin garantisi var...??
Allah korusun

M Melegim96 Prefert diye bir jel....
tabi bu işler nasip işi...

ama E effok o jel sayesinde gebe kalmış olabilir diye düşünüyoruz

bana bir kriz daha gelmeden ben pazarima gideyim domates alayim aksam adama yedireyim hızlansın
Sabah tezgahın üstündeki pekmezi görmüş o benim için mi diye kaçtı evden
bacım kaçmakla olmaz... yakalayacaksın

Seviyorum kız seni

Öyle şey mi olur hiç.
Hangimizin garantisi var...??
Allah korusun
bende seni cancağzım

Allah korusun öyle düşünme her şey nasip işi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah

aranızda bir benim eşim uslu sanırım

garibim ya kıyamam.... o kadar emek ediyor ama elde edemedik birşey.. yinede benden cok emek ediyor

hergün sabah 2 haşlanmış yumurta yer... kahvaltısını eder...
kızartma asla yemez...
keçiboynuzu kürünü yapar...
yağını felan içer
ilaçlarını içer
akşam fındığını cevizini koyar...
yürüyüşüne gider

ah canım kocam.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Emeğinin karşılığını alacak sen de eniştem de emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…