- 19 Kasım 2019
- 53.658
- 136.239
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.501
ovulasyon günlerinde burda değilse zaten boşa hiç kafa yorma..Aslında akışına bırakırım ama eşim asker, sürekli dış görevlerde. 1 hafta varsa 1 ay yok, olduğu zamanlarda ya ovülasyon zamanım değil ya regl oluyorumbide çocuk için neden bekliyoruz diye düşününce kendimi burda buldum
Ay yok tabii Allah korusun ama işte tehlikeli sayılan bir bölgedeyiz. Eş görevde, bende evde olunca insan tek başına herşeyi düşünüyor, saçma sapan düşüncelere dalıyortöbeeee.......................................
hey Yarabbim...
kız o nasıl konuşma... sen ondan hatıra kalsın istiyorsun diye.. o çocuk babasızmı büyüsün..?
ay Allah korusun.. böyle şeyler düşünme...
ortak yanınız çokAy yok tabii Allah korusun ama işte tehlikeli sayılan bir bölgedeyiz. Eş görevde, bende evde olunca insan tek başına herşeyi düşünüyor, saçma sapan düşüncelere dalıyor
Çok da takmıyorum kafama aslında ama ovülasyon olmasa bile acaba bebek oldu mu diye düşünmeden de edemiyorumovulasyon günlerinde burda değilse zaten boşa hiç kafa yorma..
aksine amannnnnnnnnnn nasılsa burda değil olmaması normal de geç
benim eşim askeri personel değil ama burdada değilgerçi bizim durum farklı ama olsun sonuçta herif yanımızda olmayınca olmuyor bebe işleri
ne jeli kızDur bakalim yum ne zaman a denk gelecek bilmiyorsun ki sen takibini yaparsın balu onun ona göre ne var bir de jelle deneyek spermlere hız kazandirirsak oldu bu iş bizim spermler de de iş yok bende alaçam dedim adama nasıl kullanıcaz ben mi sürcem diyo
beyazımah beyazım
Valla ben bilmem balus biliyor bacım adını unuttum ben paresseed gibi birşeydi ona soralımne jeli kız
işşte bu kafaya takmak zaten kuzum...Çok da takmıyorum kafama aslında ama ovülasyon olmasa bile acaba bebek oldu mu diye düşünmeden de edemiyorumpsikolojik mi nedir kendi kendime belirtiler üretiyorum
spermleri hızlandırıp döllenmeye yardımcı olduğu düşünülen bir jel kuzumne jeli kız
Seviyorum kız seniüzgünüm ama dimi değil
yalan söylüyor inanmayın
Öyle şey mi olur hiç.Aslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklıma o yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.
Allah Allah kız biz spermler hızlı az mı yavaş mı onu bile bilmiyoruzişşte bu kafaya takmak zaten kuzum...
spermleri hızlandırıp döllenmeye yardımcı olduğu düşünülen bir jel kuzum
bacım kaçmakla olmaz... yakalayacaksınbana bir kriz daha gelmeden ben pazarima gideyim domates alayim aksam adama yedireyim hızlansın
Sabah tezgahın üstündeki pekmezi görmüş o benim için mi diye kaçtı evden
bende seni cancağzımSeviyorum kız seni
Öyle şey mi olur hiç.
Hangimizin garantisi var...??
Allah korusun
orası öyle... Allah yaşatmasın gerekte göstermesin.. direk gebe kalın inşallahAllah Allah kız biz spermler hızlı az mı yavaş mı onu bile bilmiyoruz
Hayırlısı inşallah ya, hayırlı zamanda Allah nasip etsin herkeseişşte bu kafaya takmak zaten kuzum...
Amin amin inşallah Rabbim korusun hepsiniSeviyorum kız seni
Öyle şey mi olur hiç.
Hangimizin garantisi var...??
Allah korusun
Allah korusun öyle düşünme her şey nasip işi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallahAslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklıma o yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.
inşallah cümlemizin öyle olsun kuzuuorası öyle... Allah yaşatmasın gerekte göstermesin.. direk gebe kalın inşallah
Aaa ortak yönlerimiz varmış çok sevindimortak yanınız çok
Hemsirecik eşi askeri personel... ve kedisi var.. onunla dertleşirsiniz bol bol :)
vanda o canım
Amin canım inşallahAllah korusun öyle düşünme her şey nasip işi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah
Emeğinin karşılığını alacak sen de eniştem de emin olaranızda bir benim eşim uslu sanırım
garibim ya kıyamam.... o kadar emek ediyor ama elde edemedik birşey.. yinede benden cok emek ediyor
hergün sabah 2 haşlanmış yumurta yer... kahvaltısını eder...
kızartma asla yemez...
keçiboynuzu kürünü yapar...
yağını felan içer
ilaçlarını içer
akşam fındığını cevizini koyar...
yürüyüşüne gider
ah canım kocam.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?