- 19 Kasım 2019
- 53.658
- 136.239
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.521
Dünya küçük gerçekten, bende vandayımvanda o canım
kıyamam ben sana kendinden çok nasılda kocasını düşünürmüş Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeğim benim herkesin belli bir zamanı varmış inşallah sizinki de çok yakındıraranızda bir benim eşim uslu sanırım
garibim ya kıyamam.... o kadar emek ediyor ama elde edemedik birşey.. yinede benden cok emek ediyor
hergün sabah 2 haşlanmış yumurta yer... kahvaltısını eder...
kızartma asla yemez...
keçiboynuzu kürünü yapar...
yağını felan içer
ilaçlarını içer
akşam fındığını cevizini koyar...
yürüyüşüne gider
ah canım kocam.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Dünya küçük gerçekten, bende vandayımilçe olarak neresi acaba? Biz çataktayız.
İnşallah meleğim 2 yıldır maddi manevi biz çok yıprandıkkıyamam ben sana kendinden çok nasılda kocasını düşünürmüş Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeğim benim herkesin belli bir zamanı varmış inşallah sizinki de çok yakındır
yok artık tesadüfe bakDünya küçük gerçekten, bende vandayımilçe olarak neresi acaba? Biz çataktayız.
kuzum o kadar haklısınki biz bile daha 3 ay oldu motivasyon kaybediyoruz seni düşünemiyorum bile ama az kaldı dayanİnşallah meleğim 2 yıldır maddi manevi biz çok yıprandık
bazen cok yorulduğumu hissediyorum
Olabilir gerçekten
Bende hem şaşırdım hem sevindimyok artık tesadüfe bak
Asma suratını nolur.
İnşallah az kalmıştır.. zaten benim tek çarem tüp bebek.. yani son kozumu oynuyorumkuzum o kadar haklısınki biz bile daha 3 ay oldu motivasyon kaybediyoruz seni düşünemiyorum bile ama az kaldı dayan
bazen herşeyin üstüme üstüme yürüdğünü sanıyorum... bir ara ağacın bile üzerime doğru yürüdüğünü düşünmüştümAsma suratını nolur.
Çok çabaladınız
Hem madden hem manen çok yoruldunuz biliyorum.
Ama belki yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz ve karşılığını alacaksınız
inşllah bebeğimmİnşallah az kalmıştır.. zaten benim tek çarem tüp bebek.. yani son kozumu oynuyorum
inşallah sonuna geldiğim zaman kısmetimde evlat vardır
hoşgeldin kirazımmerhaba kızlarben geldimmm
hoşbuldum kuzumhoşgeldin kirazım
benim psikolojim bozuk ama onlar iyilerhoşbuldum kuzumnasılsınız bakalım
bende daha yeni yapcam valla
niye kız yine karamsarlığa mı dönüş yaptın hemde bu aralarbenim psikolojim bozuk ama onlar iyiler
sen gebesin geçerli mazeretin var..bende daha yeni yapcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?