2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4. Gün çok erken biraz daha bekle çıkar inşallah

çok erken değil mi ki

lekelenme bende olmadı niye olmadı ki yada olması mı gerek iyice kafam karıştı
Hayir herkeste olacak diye birsey yok bende de herkeste olan adet agrisi olmadi mesela 5gune kadar hic bir belirtim yoktu sadece ben yerlesme kanamasi olarak anladigim icin yaptim yoksa bende yapmaz beklerdim

Canim cok cok erken 7inci gun kana karisiyor varsa da gorunmez

Valla bilemedimki blast emb. en gec 2. Gun tutunur felan diye okudum arastirmalarimda beta hcg de tutunma sonrasi yukselmeye baslar diye anlatilinca tutunduysa kanda cikar dedim ama cikmadi tabi, doktoruma israrla sormustum yapma dedi onu da dinlemedim..ama benim ki tamamen bekleme surecinin psikolojik zorlugundan kaynakli dayanamadim yaptrdim cevabimida aldim ins erkendir gercekten... ins yukselir

kızlar transfer günün sayarsam 8 saymazsam 7 gündeyim. erken idrar gebelik testinde çıkarmı ki
Benim de bugün 7.günüm canim aynı günde transfer olduk demekki. Ben 5.gün idrar testi yaptım ve negatif cikti gereksiz moralimiz bozuldu. En erken 9.gun kan ver bence arkadasim sen de gereksiz moralimi bozma

Ben senin yerinde olsam bgn aldirmazdm bile. Asag yukari bgn 135 falan cikar herhalde
Bende verince pisman oldum keske yarin kendi hastanemde baktirsaydim hormonu doktorumun en azindan ona da para verme diye saglik ocaginda yaptir banada at dedi dur bakalim ogleden sonra cikar 100 falan olduysa umudum kalmaz zaten

Eklentiler

• C944E503-1F5A-4C7F-B635-24DAE870C486.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 43
Bende verince pisman oldum keske yarin kendi hastanemde baktirsaydim hormonu doktorumun en azindan ona da para verme diye saglik ocaginda yaptir banada at dedi dur bakalim ogleden sonra cikar 100 falan olduysa umudum kalmaz zaten
100 bile olsa yükselmesi iyi bir şey ama
Allah korusun olumsuz olsa hormon değeri düşer yükselmez. Olumlu düşünelim...

Ay çok heyecanlı bazen hiç belirtim olmuyor şuan hiç yok mesela unutuyorum bile inşallah herşey yolundadır

Aynen ya aynen.. Kızlar bugün buradaki kadın doğumcuma dedim ki pazartesi değerim 1936 idi keseyi ne zaman görebilirim dedim. O da dedi ki bugün görebilirsin. Ay bana bir garip his geldi bir korku geldi.. Yok mümkün değil gideyim mi derken yarı yoldan döndük eşim de yarın da gideriz o zaman dedi. Korkuyorum. Kese ve kalp bir arada olsa. Ne oluyor ki sanki daha önce gördüm de ne oldu keseyi? çok mu gerekli? çok isyankar gördüm kendimi yahuuu :)

Belirtim de yok gibi.. Akşam saat on birde bayılmışım sabah sekize kadar deliksiz uyudum. Tek belirtim bu...

Arkadaşlar benim dün 6.günümdü ve belimde regl olacakmışım gibi ağırlık ve hafif bir agri vardı. Regl olacagim.diye korkttum hatta. Bugün ise hiçbir şey yok. Yerleşme kanaması vs de olmadi. Acaba ters bir hareket yaptım da bir şey mi oldu diye endişeliyim. Ay paranoyak olduk yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…