- 16 Mart 2015
- 101
- 53
- 98
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.001
4. Gün çok erken biraz daha bekle çıkar inşallahArkadaşlar 5.gün blast. Transferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sonra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ya da yukselme ihtimali sizce var mi? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba yine. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. fakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünyanin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)
çok erken değil mi kiArkadaşlar 5.gün blast. Transferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sonra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ya da yukselme ihtimali sizce var mi? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba yine. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. fakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünyanin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)
Hayir herkeste olacak diye birsey yok bende de herkeste olan adet agrisi olmadi mesela 5gune kadar hic bir belirtim yoktu sadece ben yerlesme kanamasi olarak anladigim icin yaptim yoksa bende yapmaz beklerdimlekelenme bende olmadı niye olmadı ki yada olması mı gerek iyice kafam karıştı
Canim cok cok erken 7inci gun kana karisiyor varsa da gorunmezArkadaşlar 5.gün blast. Transferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sonra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ya da yukselme ihtimali sizce var mi? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba yine. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. fakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünyanin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)
Ben senin yerinde olsam bgn aldirmazdm bile. Asag yukari bgn 135 falan cikar herhaldeDun 91di bugun kac cikmasi lazim acaba 110 falan mi 1 gun varya arada
Benim de bugün 7.günüm canim aynı günde transfer olduk demekki. Ben 5.gün idrar testi yaptım ve negatif cikti gereksiz moralimiz bozuldu. En erken 9.gun kan ver bence arkadasim sen de gereksiz moralimi bozmakızlar transfer günün sayarsam 8 saymazsam 7 gündeyim. erken idrar gebelik testinde çıkarmı ki
Bende verince pisman oldum keske yarin kendi hastanemde baktirsaydim hormonu doktorumun en azindan ona da para verme diye saglik ocaginda yaptir banada at dedi dur bakalim ogleden sonra cikar 100 falan olduysa umudum kalmaz zatenBen senin yerinde olsam bgn aldirmazdm bile. Asag yukari bgn 135 falan cikar herhalde
Valla bilemedimki blast emb. en gec 2. Gun tutunur felan diye okudum arastirmalarimda beta hcg de tutunma sonrasi yukselmeye baslar diye anlatilinca tutunduysa kanda cikar dedim ama cikmadi tabi, doktoruma israrla sormustum yapma dedi onu da dinlemedim..ama benim ki tamamen bekleme surecinin psikolojik zorlugundan kaynakli dayanamadim yaptrdim cevabimida aldim ins erkendir gercekten... ins yukselir
100 bile olsa yükselmesi iyi bir şey amaBende verince pisman oldum keske yarin kendi hastanemde baktirsaydim hormonu doktorumun en azindan ona da para verme diye saglik ocaginda yaptir banada at dedi dur bakalim ogleden sonra cikar 100 falan olduysa umudum kalmaz zaten
Ay çok heyecanlıbazen hiç belirtim olmuyor şuan hiç yok mesela unutuyorum bile inşallah herşey yolundadır
Ayy insallah ya kafam kazan gibi olduu100 bile olsa yükselmesi iyi bir şey ama
Allah korusun olumsuz olsa hormon değeri düşer yükselmez. Olumlu düşünelim...
Amin insallah canimCok tesekkurler birumutbekleyen ins sende bende hepimiz guzel haberler aliriz. Allah gonlumuze gore versin ins
Icini ferah tutBende verince pisman oldum keske yarin kendi hastanemde baktirsaydim hormonu doktorumun en azindan ona da para verme diye saglik ocaginda yaptir banada at dedi dur bakalim ogleden sonra cikar 100 falan olduysa umudum kalmaz zaten
Bencede sanırım vuran kişiyle alakalıGaliba vurmadan kaynaklı 10 gündür yaptırıyorum dünkü yapan hemşirenin ne vurduğunu anladım ne gece ağrısı oldu ama bidaha bulur muyum onu bilemem
Bende lekelenme olmadı transfer sonrası ama iki gün önce oldulekelenme bende olmadı niye olmadı ki yada olması mı gerek iyice kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?