- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.121
Hahaha ne güzel :) benim öyle şansım yok ki işteyim maalesef ama gözlerim kapanıyorCeReN_with E
Ben hem gece 11 12 gibi yatıp 8e 9a kadar uyuyorum, hemde gün içinde gözüm kapanıp kafamı koyduğum yerde uyuyakalıyorum.
Şu yemekten sonraki ağırlık bana da oluyor akşamları da 10 da uykum geliyorO bende de var. Hep yorgun hissediyorum
evet arkadaşım çok haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun.Çol normal boşa olta atmak istemiyor doktorun emin adımlarla ilerliyor ne güzel. Sabırlı ol ben de aynı süreçlerden geçtim. Sabırlı olursan ve konudan biraz uzaklaşırsan daha kolay olur. Sürekli bunu düşünüp kendini yeme neden neden DİYE, akışa bırak kendini arkadaşım...
gerçekten mi canım sadece dhea mı ilaçsız mı olduBende de yumurta rezervi problemi tek yumurta im oluyordu. DHEA kullandım 3 ayın sonunda 8 yumurta oluştu. 3 tane de a kalite embriyo kaldı. İkinci transferimde hamile kaldım.
Hepimize oluyor ara ara canım. İlaçlar hormonlar derken çok normal.Kızlar benim karnım baya adet ağrısı gibi ağrıyor, böyle şikayeti olan var mı? Transferimin 3 günü
Sadece o değil hayıt suyu ve resveratrol diye bir vitamin ama asıl olay yumurtayla ilgili olan kısmı DHEA. Her vücut aynı tepkiyi vermeyebilir amagerçekten mi canım sadece dhea mı ilaçsız mı oldu
O çok güzel bir ağrı keyif almaya bakKızlar benim karnım baya adet ağrısı gibi ağrıyor, böyle şikayeti olan var mı? Transferimin 3 günü
Kesinlikle doktorun dediği tarihte yap biraz sabırlı ol konuyu unut tatlı tatlı hayatına devam et. Önce test yapanların kafaları allak bullak oluyor. Kendi kendini üzme boş yere. Kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5.gündü 10.gün yap dedi doktor testi.Kızlar benim transferim pazartesi (03şubat) oldu testi ne zaman yaptırayım. 12. Güne kadar bekleyemeyecğim sanırım
Zaten ona gitmeyi daha cok istiyordum. Siz de oyle soyleyince icimi rahatlattinizMerhaba bende antalyadayım memorialde murat özekinci muhteşem bir doktor ben daha önce bir kez ankarada denemiştim tavsiye ederim
Bu doktor digerlerinden daha cok kafama yatmisti su an adetimin gelmesini bekliyorum. Gelince ikinci gunu gidip goruscem insallahMemorial ile görüştünüz mü dr
Murat Özekinci
Kesinlikle murat bey mükemmel birisi antalyada olmasıda bizim için büyük şans inşallah hayırlısı olur hakkınızdaZaten ona gitmeyi daha cok istiyordum. Siz de oyle soyleyince icimi rahatlattiniz
Canım inş idrarda çıkmamıştrda kanda çıkar. Kan testi yaptr bi yarın.hakkında hayırlısı olsunkızlar günaydın. erken gebelik testi yaptım negatif... bugun 8 günüm. trasfer günü sayarsak 9.
Hakkında hayırlısı olsun canım hepimize ediyorum. Benimde 9.bgünüm ben cesaret edemiyorum benimde ilk denemem. İmş güzel haberlerinizi alırımKızlar bugün 8.günüm kan verdim az önce. Hiç belirtim yok çok korkuyorum negatif olacak diye. Çok endişeliyim ilk denememdi. Dua edin
kızlar kesınlıkle doktorun dedıgı tarıhte yapın oncesınde yapıp moralınızı bozmayın. bende dayanamayıp yapcaktım ama sabrettim ve 12. gun demıstı o zmn yaptım ve hamişim:) Allah herkese nasıp etsın ınslhKesinlikle doktorun dediği tarihte yap biraz sabırlı ol konuyu unut tatlı tatlı hayatına devam et. Önce test yapanların kafaları allak bullak oluyor. Kendi kendini üzme boş yere. Kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5.gündü 10.gün yap dedi doktor testi.
cok erken. doktorun dedıgı tarihten once bırsey yapma beta hcg yap garantıkızlar günaydın. erken gebelik testi yaptım negatif... bugun 8 günüm. trasfer günü sayarsak 9.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?