2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CeReN_with E
Ben hem gece 11 12 gibi yatıp 8e 9a kadar uyuyorum, hemde gün içinde gözüm kapanıp kafamı koyduğum yerde uyuyakalıyorum.
Hahaha ne güzel :) benim öyle şansım yok ki işteyim maalesef ama gözlerim kapanıyor
[/QUOTE]
Benim şansım evde olmak. Hep yastığa 5 kala modunda geziyorum.

Uyku hali cok oluyor ilk 3 ay sınav haftasında çocuklara izin vermiştim sınav çalışsınlar diye ben de kitap okuyordum bir ara içim geçmiş bir elimde kitap açık bir sekilde uyuyakalmisim baktım çocuklar fark etti mi diye onlar da fark etmemis kitaptan görmemişler benim uyuduğumu

O bende de var. Hep yorgun hissediyorum
Şu yemekten sonraki ağırlık bana da oluyor akşamları da 10 da uykum geliyor
[/QUOTE]

Aynen...kafam geriye düşüyor.. çok erken ama uyuşukluk var... annem dedi ki bu uykular sevdalık uykusu (bebeği kastediyor, bizim orda öyle denirmiş)

evet arkadaşım çok haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar benim transferim pazartesi (03şubat) oldu testi ne zaman yaptırayım. 12. Güne kadar bekleyemeyecğim sanırım
Kesinlikle doktorun dediği tarihte yap biraz sabırlı ol konuyu unut tatlı tatlı hayatına devam et. Önce test yapanların kafaları allak bullak oluyor. Kendi kendini üzme boş yere. Kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5.gündü 10.gün yap dedi doktor testi.

Kızlar bugün 8.günüm kan verdim az önce. Hiç belirtim yok çok korkuyorum negatif olacak diye. Çok endişeliyim ilk denememdi. Dua edin
Hakkında hayırlısı olsun canım hepimize ediyorum. Benimde 9.bgünüm ben cesaret edemiyorum benimde ilk denemem. İmş güzel haberlerinizi alırım

kızlar kesınlıkle doktorun dedıgı tarıhte yapın oncesınde yapıp moralınızı bozmayın. bende dayanamayıp yapcaktım ama sabrettim ve 12. gun demıstı o zmn yaptım ve hamişim:) Allah herkese nasıp etsın ınslh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…