2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle murat bey mükemmel birisi antalyada olmasıda bizim için büyük şans inşallah hayırlısı olur hakkınızda
Peki randevu sistemi nasil? Hasta sayisi fazla mi cok bekliyor muyuz? Ali Fuat Bey'de iki saati askin bekledigimi bilirim

Kızlar bir sorum olacak: bol sütlü hafif filtre kahve içmenin bir zararı olur mu ?? baya sütlü ama. içtim de
bu kahve olayı benide çok zorlamıştı ya.çünkü günde 3 kupa ikisi bir arada içiyordum.içmezsem sıkıntıya giriyordum.ama tüp bebek tedavisine başlayınca bir anda bıraktım.sadece bir kere içtim oda yumurtalarım toplandığı ertesi gün.hala da içmiyorum çok özlesemde

Kızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
yok sadece sen görmüyorsun bende görüyorum heralde gelmiş senin bebişin ve sana göz kırpıyor annesi hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin canım inşallah.benimde transfer günümü saymazsak bugün 8.günüm ama benim cesaretim yok

Kızlar bir sorum olacak: bol sütlü hafif filtre kahve içmenin bir zararı olur mu ?? baya sütlü ama. içtim de
snamıyorum canım olmaz bence haftada bir içebilirsin demişti doktorum bana
Kızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
Canım ağlama var bebeğin seninle

Peki randevu sistemi nasil? Hasta sayisi fazla mi cok bekliyor muyuz? Ali Fuat Bey'de iki saati askin bekledigimi bilirim
Telefonla randevu alıp gidiyorsun tabi hastası çok ama gidip öyle saatlerce beklemiyorsun hatta ben 7aydır gidiyorum murat beye hep randevu saatimde alındım içeriye sistemleri güzel yani inşallah sende memnun kalırsın canım

Gerçekten mi hayal diye inanamıyorum

benim bugün 9. günüm dün yatarken hapşırdım ve karnıma öyle bir ağrı girdi ki 2 dakika filan sancısı geçmedi transer sonrası bu şekilde sanci giren oldu mu
Oldu olmaz Mı ben kaç gün araştırdım burda kendimi helak ettim meğer kaslar gerildiği için oluyormus canım doktoruma da sordum korkma birşey olmaz dedi bu bir belirti sana söyleyim gebesin sanırım

Aynı gün transfer olmuşuz demekki Rabbim bu emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…