2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu olmaz Mı ben kaç gün araştırdım burda kendimi helak ettim meğer kaslar gerildiği için oluyormus canım doktoruma da sordum korkma birşey olmaz dedi bu bir belirti sana söyleyim gebesin sanırım
ay insallah canim 5. gün embriyosu ilkinde ilk tedavide olmuştu hemen insallah oglumun kardeşi de bekletmez bizi

Yeni transfer olup test günü bekleyen arkadaşlar evde test yapıp hiç modunuzu düşürmeyin ben ilk oğlumda normal yolla hamile kaldım kanda çıktı ama idrada 2 aylık oluncaya kadar çıkmamıştı şimdide pozitifi kanda öğrendim 320 evde test yaptım aynı gün çıkmadı yani söylicem herkesin vücudu çok farklı evet 6. günde evde pozitifi gören arkadaşlar oluyor ama benim gibi olanlarda çok o yüzden evde yapmayın varsa bile modunuz düşüp bebişinize zarar veriyor inşallah hepimiz mucizelerimizi kucağımıza alırız

İnşallah canım benc esen bugün erken gebelik yapabilirsin ben 8. Günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle
7. gün erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı o yüzden cesaret edemedim bir daha yapmaya ilkinde de 6. gün negatifti idrarda ama 10. gün kanda pozitifti cesaret edemiyorum o yüzden yarın inşallah olumlu çıkar sonucum

Evet kişiden kişiye değişiyor demek ki.. idrar testine çok güvenmeyin ama ben güvendim o ayrı.

İnşallah bize de haber ver canım

Kızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
valla canım ben 23 ocakta transfer oldum bende halen belirti yok ama dun 14. gün beta degerım 2269 cıktı ve dun keseyı gorduk :) yanı çokta takma bosver dua edelım bız :) ınsallah kalp atısınıda duyarız:)

Kızlar bir sorum olacak: bol sütlü hafif filtre kahve içmenin bir zararı olur mu ?? baya sütlü ama. içtim de
Bana doktor günde iki bardak kahve veya çay içebilirsin dedi canimcim bir bardaktan bir şey olmaz bence daha fazla icma ama.. Ben de caya dayanamıyorum yaa günde 4 5 bardak içtiğim oluyor ama açık içiyorum en azindan

Kızlar çok kaşıntım var ve yanma doktoruma sordum travazol krem dedi kullanayım mı ya ne bilim doktor demesine rağmen korkuyorum

Kızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
Canım ben de öyleyim terlemem yoktu zaten bi transferin 5 6 günlerinde ateş basıyordu o da kayboldu kasık ağrım vardı o da geçti demek ki yerleştiler artık neredeyse hamile değilim gibi
sabahları çok hafif midem bulanıyor hemen anlık geçiyor

Ben bugün
benim kesildi gece terlemelerim çok şükür sinir bozucu bir durum gece terlemesi. Valla bende hiç ama hiç belirti yok çoğu zaman unutuyorum bile normal geliyor herşey. İştahım çok açıldı sürekli yemek yemek istiyorum onun dışında bişi yok. Göğüsler zaten progestandan şişiyor onlar bile belirti vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…