- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.161
ay insallah canim 5. gün embriyosu ilkinde ilk tedavide olmuştu hemen insallah oglumun kardeşi de bekletmez biziOldu olmaz Mı benkaç gün araştırdım burda kendimi helak ettim meğer kaslar gerildiği için oluyormus canım doktoruma da sordum korkma birşey olmaz dedi bu bir belirti sana söyleyim gebesin sanırım
İnşallah canım benc esen bugün erken gebelik yapabilirsin ben 8. Günde öğrenmiştim erken gebelik testiyleay insallah canim 5. gün embriyosu ilkinde ilk tedavide olmuştu hemen insallah oglumun kardeşi de bekletmez bizi
Gerçekten mi ben hayal görmüyorum yaniVar canim gorunuyor benimde boyleydi erken gebelikte daha belirgin cikmisti gozun aydin
7. gün erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı o yüzden cesaret edemedim bir daha yapmaya ilkinde de 6. gün negatifti idrarda ama 10. gün kanda pozitifti cesaret edemiyorum o yüzden yarın inşallah olumlu çıkar sonucumİnşallah canım benc esen bugün erken gebelik yapabilirsin ben 8. Günde öğrenmiştim erken gebelik testiyle
Yeni transfer olup test günü bekleyen arkadaşlar evde test yapıp hiç modunuzu düşürmeyin ben ilk oğlumda normal yolla hamile kaldım kanda çıktı ama idrada 2 aylık oluncaya kadar çıkmamıştı şimdide pozitifi kanda öğrendim 320 evde test yaptım aynı gün çıkmadı yani söylicem herkesin vücudu çok farklı evet 6. günde evde pozitifi gören arkadaşlar oluyor ama benim gibi olanlarda çok o yüzden evde yapmayın varsa bile modunuz düşüp bebişinize zarar veriyor inşallah hepimiz mucizelerimizi kucağımıza alırız
İnşallah bize de haber ver canım7. gün erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı o yüzden cesaret edemedim bir daha yapmaya ilkinde de 6. gün negatifti idrarda ama 10. gün kanda pozitifti cesaret edemiyorum o yüzden yarın inşallah olumlu çıkar sonucum
Kızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
[/QUOTE
hayırlı olsun canım hamilesin ... Ama çok erken daha "sabret gönül sabret sakın isyan etme"...
valla canım ben 23 ocakta transfer oldum bende halen belirti yok ama dun 14. gün beta degerım 2269 cıktı ve dun keseyı gorduk :) yanı çokta takma bosver dua edelım bız :) ınsallah kalp atısınıda duyarız:)Kızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
Canım görünüyor çok silik olmakla birlikte. Benim de 8.günüm ve ben kan verdimKızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
Hayırlı olsun gözün aydın canımGerçekten mi hayal diye inanamıyorum
Bana doktor günde iki bardak kahve veya çay içebilirsin dedi canimcim bir bardaktan bir şey olmaz bence daha fazla icma ama.. Ben de caya dayanamıyorum yaa günde 4 5 bardak içtiğim oluyor ama açık içiyorum en azindanKızlar bir sorum olacak: bol sütlü hafif filtre kahve içmenin bir zararı olur mu ?? baya sütlü ama. içtim de
aynen canım aynı gün olmuşuzAynı gün transfer olmuşuz demekki Rabbim bu emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah canım
Bana kalsa ben bugün veririm de eşim en erken pazar verelim diyoraynen canım aynı gün olmuşuzaminn inşallah.bende pazartesi kan vermeye gideceğim
İnşallah canım kan verene kadar rahat yokHayırlı olsun gözün aydın canım
Canım ben de öyleyim terlemem yoktu zaten bi transferin 5 6 günlerinde ateş basıyordu o da kayboldu kasık ağrım vardı o da geçti demek ki yerleştiler artık neredeyse hamile değilim gibiKızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
beni pazartesi çağırdılar kan için.bekleyeceğim.aşılamalarda alıp yapıyordum testi.zaten çoğunda teste gerek kalmadan adet oldum.şimdide korkuyorum.Bana kalsa ben bugün veririm de eşim en erken pazar verelim diyor
benim kesildi gece terlemelerim çok şükür sinir bozucu bir durum gece terlemesi. Valla bende hiç ama hiç belirti yok çoğu zaman unutuyorum bile normal geliyor herşey. İştahım çok açıldı sürekli yemek yemek istiyorum onun dışında bişi yok. Göğüsler zaten progestandan şişiyor onlar bile belirti vermiyorKızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?