- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.081
Çünkü Sağlıklı annesievet sasirdim bende neden boyle oldu ki
Benden önce göreceksin keseyi bak♥ Allah razi olsun canim benimm haftaya persembe kese dedi doktorum
Seni daha fazla korkutmamak icinevet sasirdim bende neden boyle oldu ki
12. gün 9659. gün 153
11. gün 398
14. gün 1936
..nasip
Benden önce göreceksin keseyi bakben Cuma gideceğim
Çünkü Sağlıklı annesi
Benim belirti mi bilmiyorum ama yüzümde sivile çıkmıştı adet olcam sandım bi de 10. Gün uyandığımda dudağım kupkuruydı hiç olmaz belki belirtidir içime doğdu sanırım hamileyim dedim çıktıinşallah sizin de öyledirBugün 8. günüm suratında sivilce ve dudagimda uçuk cıktı adet gunum geçti normalde o yuzden olabilir mi bu sivilceler
cesaretimi toplayıp yaparsam mutlaka yazarım canımSeni merakla bekliyorum. Yaparsan sonucu yaz hemen canım. Ben inat ettim almadım hala
Ben çok ayakta kalıyorum çok pişman oldum rapor almadigimaAllah im korusun..Hamile olan arkadaşlar iyice dinlenin cok fazla yürüyüş yapmayın normalde ilk 3 ayda dikatli olmak gerek tüp bebekle hamile kaldığımızda bizim daha da dikkat etmemiz gerekir ağır kaldırmayın ben ilk hamileligimde cok yurudugum icin 2 hafta hadtanede yattim sizler dikkat edin
inşallah hem uçuk hem sivilce hem de dudak altında aşırı kuruluk ve döküntü var dün bir şey yok yoktu bugün suratım baya kötü bir durumda sivilce adetliyken çıkıyordu evet ama uçuk genelde hastalıklandigim zaman vücut direncim düştüğü zaman çıkarBenim belirti mi bilmiyorum ama yüzümde sivile çıkmıştı adet olcam sandım bi de 10. Gün uyandığımda dudağım kupkuruydı hiç olmaz belki belirtidir içime doğdu sanırım hamileyim dedim çıktıinşallah sizin de öyledir
cok yoğun bir çalışma şartlarınız yoksa sıkıntı olmaz sanırım çok ayakta kalmamak gerek benim adet kanaması gibi kanamaların oldu yürüyüşten sonra ve 2 ay heyet raporu aldımBen çok ayakta kalıyorum çok pişman oldum rapor almadigimaAllah im korusun..
Ceren bende de göğüs sızım dışında pek belirti kalmadı. Endişe etme
Hahaha yetiş yetiş sağlıkla gelsinler kuzumyaaa ben demistim size yetismem gerek benimkini dovecekler diye
Canim keske erken gebelik testi alsaydin o 3nu alana kadar ben 7incu gun yaptigimda dikkatli bakinca ince silik vardi o yuzden o testler yaniltici bile olabiliyor zaten gunune az kalmis yarin bile versen cikar kan bende 9 gun vermistim kanKizlar merhaba lutfen bi bakin simdi nasil anlatcam bilmiyorum beni sabah şeytan dürttü git test al die kendimle savastim ama olmadı gittim 3 tane test aldim geldim sabah idrarimi yapmistim 1.5 saat bekledim testi yaptim bu arada transfer gununu saymazsak 8.günüm bugun 5.gün dondurulmus transfer olmustum ohss oldugum icin 3 ay ertelenmisti transfeim neyse ilk test bozuk cikti bembeyazdi hic bir cizgi belirmedi ben yine pes etmedim 2.yi yaptim bekledim bekledim bundada bisey belirmedi asagi dogru tutunca testi yek çizgi oldu moralim bozuldu Allahtan diyorum ilk test tamamen bozuktuda umutlanmam icin bi neden çıktı bana nie yaptim hala kendime kiziyorum bu testte gecersizdir diymi 4 tildir 100 kere test yapmisimdir hep ayni eczaneden ayni marka aliyorum ilk defa böyle bişey geldi basima siz ne diyosunuz
Tesekkur ederim cnm esim gununu beklicez deyip duruyo eczanedede erken test kalmamis bende 3 tane alayim hergun yaparim dedim nerde bileyim boyle bişey basima gelcegini :/Canim keske erken gebelik testi alsaydin o 3nu alana kadar ben 7incu gun yaptigimda dikkatli bakinca ince silik vardi o yuzden o testler yaniltici bile olabiliyor zaten gunune az kalmis yarin bile versen cikar kan bende 9 gun vermistim kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?