2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kullanmadığımız ilaç kalmadı :)
Folik asit
Crione jel
Oksapar iğne
Estrofem
Corasprin
Prednol
Bir de transferin ikinci günü düşük iğnesi yaptırdım

Bugün 8. günüm suratında sivilce ve dudagimda uçuk cıktı adet gunum geçti normalde o yuzden olabilir mi bu sivilceler
Benim belirti mi bilmiyorum ama yüzümde sivile çıkmıştı adet olcam sandım bi de 10. Gün uyandığımda dudağım kupkuruydı hiç olmaz belki belirtidir içime doğdu sanırım hamileyim dedim çıktıinşallah sizin de öyledir

Ben çok ayakta kalıyorum çok pişman oldum rapor almadigimaAllah im korusun..

inşallah hem uçuk hem sivilce hem de dudak altında aşırı kuruluk ve döküntü var dün bir şey yok yoktu bugün suratım baya kötü bir durumda sivilce adetliyken çıkıyordu evet ama uçuk genelde hastalıklandigim zaman vücut direncim düştüğü zaman çıkar

Kizlar merhaba lutfen bi bakin simdi nasil anlatcam bilmiyorum beni sabah şeytan dürttü git test al die kendimle savastim ama olmadı gittim 3 tane test aldim geldim sabah idrarimi yapmistim 1.5 saat bekledim testi yaptim bu arada transfer gununu saymazsak 8.günüm bugun 5.gün dondurulmus transfer olmustum ohss oldugum icin 3 ay ertelenmisti transfeim neyse ilk test bozuk cikti bembeyazdi hic bir cizgi belirmedi ben yine pes etmedim 2.yi yaptim bekledim bekledim bundada bisey belirmedi asagi dogru tutunca testi yek çizgi oldu moralim bozuldu Allahtan diyorum ilk test tamamen bozuktuda umutlanmam icin bi neden çıktı bana nie yaptim hala kendime kiziyorum bu testte gecersizdir diymi 4 tildir 100 kere test yapmisimdir hep ayni eczaneden ayni marka aliyorum ilk defa böyle bişey geldi basima siz ne diyosunuz

Canim keske erken gebelik testi alsaydin o 3nu alana kadar ben 7incu gun yaptigimda dikkatli bakinca ince silik vardi o yuzden o testler yaniltici bile olabiliyor zaten gunune az kalmis yarin bile versen cikar kan bende 9 gun vermistim kan

Canim keske erken gebelik testi alsaydin o 3nu alana kadar ben 7incu gun yaptigimda dikkatli bakinca ince silik vardi o yuzden o testler yaniltici bile olabiliyor zaten gunune az kalmis yarin bile versen cikar kan bende 9 gun vermistim kan
Tesekkur ederim cnm esim gununu beklicez deyip duruyo eczanedede erken test kalmamis bende 3 tane alayim hergun yaparim dedim nerde bileyim boyle bişey basima gelcegini :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…