- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.181
Benimde öyle ya ne olacak bu halimizBen bugün
benim kesildi gece terlemelerim çok şükür sinir bozucu bir durum gece terlemesi. Valla bende hiç ama hiç belirti yok çoğu zaman unutuyorum bile normal geliyor herşey. İştahım çok açıldı sürekli yemek yemek istiyorum onun dışında bişi yok. Göğüsler zaten progestandan şişiyor onlar bile belirti vermiyor
Ben dun filtresiz ictm. Bsy olmaz be. Kahvede cocugu dusuruosa hersey dusurur . Fazlasi zarar tabiKızlar bir sorum olacak: bol sütlü hafif filtre kahve içmenin bir zararı olur mu ?? baya sütlü ama. içtim de
Bana da salı dendi canım ama duramıyorum sen en doğrusunu yapıyorsun aslında biraz sabredebilsek bende hep negatif görmekten bıktım ama insan duramiyorbeni pazartesi çağırdılar kan için.bekleyeceğim.aşılamalarda alıp yapıyordum testi.zaten çoğunda teste gerek kalmadan adet oldum.şimdide korkuyorum.
Kiz neye agliyon. Hamilemisin diye agliyon yoksamKızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
Değilim diye sadece ben görüyorum zannettim arkadaşlar bizde gördük diyince sustum canımKiz neye agliyon. Hamilemisin diye agliyon yoksam
Ben gördüm çarşamba günü.Şimdiye kadar keseyi gören yok değil mi kızlar?
Insallah canim cok sag ol yardimlarin icin..Telefonla randevu alıp gidiyorsun tabi hastası çok ama gidip öyle saatlerce beklemiyorsun hatta ben 7aydır gidiyorum murat beye hep randevu saatimde alındım içeriye sistemleri güzel yani inşallah sende memnun kalırsın canım
sonucun ne oldu canım çıkmadımı halenCanım görünüyor çok silik olmakla birlikte. Benim de 8.günüm ve ben kan verdim
Cok tesekkur ediyorum aydinlattiniz sag olunHayır canım dr Ali Fuata bn de gitmiştim. Asla o kadar uzun beklemiyorsun .Bn uzun süre beklemedim hiç.
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerler inşallah.Kızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
Bendede geçti gece terlemesi. 20 ocak transferim. Kokulara çok hassaslaştım onun dışında bişey yok.Kızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
Yok canim aksama doğru çıkar dediler dış laboratuvara gonderilecekmissonucun ne oldu canım çıkmadımı halen
Hayir canim bizde gorduk gununu bekle kanda da netlestir ama gebelik var icini ferah tutGerçekten mi ben hayal görmüyorum yani
Ayyy sanki ben yazmışım bu mesajıBenim de hic bir seyim kalmadı. Hele bazen goguslerim bir sönüyor tamam diyorum bir sey oldu hamile degilim
İnşallah canım isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldursun rabbim teşekkür ederim hepinizeHayir canim bizde gorduk gununu bekle kanda da netlestir ama gebelik var icini ferah tut
İnşallah güzel haberi verirsin bizede canimYok canim aksama doğru çıkar dediler dış laboratuvara gonderilecekmis
Rabbim kucaginda gostersinDeğilim diye sadece ben görüyorum zannettim arkadaşlar bizde gördük diyince sustum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?