2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde öyle ya ne olacak bu halimiz demek ki yerleştiler iyice

beni pazartesi çağırdılar kan için.bekleyeceğim.aşılamalarda alıp yapıyordum testi.zaten çoğunda teste gerek kalmadan adet oldum.şimdide korkuyorum.
Bana da salı dendi canım ama duramıyorum sen en doğrusunu yapıyorsun aslında biraz sabredebilsek bende hep negatif görmekten bıktım ama insan duramiyor

Insallah canim cok sag ol yardimlarin icin..

Kızlar çok afedersiniz buraya test attığım için ama belli belirsiz ben mi görüyorum yokmu bugün 8.gunum dayanamadım şimdi ağlamaktan gözlerim şişti
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerler inşallah.
Kızlar transeferi 20 - 21 Ocak olanlardan gece terlemeleri kesilen var mı? Benim iki gecedir gece terlemem olmuyor da.. Sanki bir belirtim yok.. Şu moddan çıkmam lazım (belirti arama modu)
Bendede geçti gece terlemesi. 20 ocak transferim. Kokulara çok hassaslaştım onun dışında bişey yok.

Benim de hic bir seyim kalmadı. Hele bazen goguslerim bir sönüyor tamam diyorum bir sey oldu hamile degilim
Ayyy sanki ben yazmışım bu mesajı sabah bi kalkıyorum inmiş diyorum bişi oldu kesin adet dönemimde de şişer şişer olcağım günün iki gün öncesi bi inerdi anlardım psikolojik kalmış o bende şimdide korku veriyor

Kızlar geçenlerde yazmıştım 9. Gün degerim 70.51 di 11. Gün degerim 110.66 dı 13. Gün degerim bugün yaptırdım 181.5 doktorumla görüştüm pazartesi yine test istedi az artmış dedi acaba kimyasal gebelik felan degildir dimi lütfen yardım çok korkuyorum

Kizlar biliyorum progestan fitil geri dusuyor fakat simmdiye kadar akmiyodu. 2 gundur aktigini farkettim. Oylesinemidir yoksa bi neden mi vardiir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…