- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.781
Insallah bebeklerin seninledir. Cuma gunun hürmetine hayirli guzel haberler ile gelÇok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurhayırlı haberlerle döneyim sizlere
Yok benim bugün baya belim ağrıdı ya çok oturmaktan da olabilir sürekli iş yerinde oturuyorum. Yoruldum korkmaktanBel ağrısı değil de kuyruk sokumum ağrıo sol tarafa doğru cnm ara ara da adet sancısı gibi sancı girio bacaklarıma vuruyor sancısı
İnşallah canımHayirli guzel haberlerle dön insallah
İnşallah canımInsallah bebeklerin seninledir. Cuma gunun hürmetine hayirli guzel haberler ile gel
Sıcak su torbası koy canım ayak altına istersen faydası olur yorganın altına girBen ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum yaiki çift çorap ve patik olmasına rağmen ısınmıyor var mı bir çözümü bunun acaba
9.Gün sabah yaptimKaçıncı gün bunlar cnm
Gözün aydın canım çok sevindimCıktı canim çok şükür 70 cıktı
Aaa doğru cnm hiç aklıma gelmemişti sıcak su torbasıSıcak su torbası koy canım ayak altına istersen faydası olur yorganın altına gir
Hiç sorma akşamdan beri eşime sayıyorum1 neden ağrım var
2 bu lekeler neden
3 ilaçlar ne zaman a kadar devam edikecek
4 mide bulantısı için bant var onu alsam olur mu
5 göğüs şişliklerim gibi gibi
inşallah canım ❤❤
Benim de çarpıntım vardı ben acaba ilaçlardan mı kaynaklanıyor die düşünmüştüm cnm meğerse tsh yükselmiş ondan kaynaklıymış ilacımın dozunu yükseltti doktor şimdi iyiyim çarpıntım olmuyor çok şükürBen de yarın gidiyorum ve tek sorum var: Kalp çarpıntım neden oluyor? Çok canım sıkkın kızlar bu çarpıntı beni hiç iyi hissettirmiyor. Yarın tsh, beta ve ferritin baktırmak istiyorum. Daha şimdiden kansızlık varsa tsh olmadık bir değerse ne yaparım bilmiyorum. Çok şükür lekelenmem yok Bence o fitildendir, ya da jel... hepimiz için hayırlısı. Ne yaparsak yapalım olacak olana çare de yok belki...
Tibette bir söz vardır;
- Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur,
- Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur...
İnşallah iyi gelir canım amin amin dualarınızı eksik etmeyinAaa doğru cnm hiç aklıma gelmemişti sıcak su torbasıbu arada çok güzel haberlerle gel inşallah yarın ♥
Fitil kullanmıyorum canım ama jel kullanıyorum inşallah ondandırBen de yarın gidiyorum ve tek sorum var: Kalp çarpıntım neden oluyor? Çok canım sıkkın kızlar bu çarpıntı beni hiç iyi hissettirmiyor. Yarın tsh, beta ve ferritin baktırmak istiyorum. Daha şimdiden kansızlık varsa tsh olmadık bir değerse ne yaparım bilmiyorum. Çok şükür lekelenmem yok Bence o fitildendir, ya da jel... hepimiz için hayırlısı. Ne yaparsak yapalım olacak olana çare de yok belki...
Tibette bir söz vardır;
- Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur,
- Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur...
Tek mi şu an gebeliğin çift mi canım ya şeyden soruyorum benim de çiftti şu an tekle devam ediyoruz acaba diyorum tutunamayan embriyo kaynaklı mı bu akıntılar onu mu atmaya çalışıyor vücut bilemedimEvet canım
Tek mi şu an gebeliğin çift mi canım ya şeyden soruyorum benim de çiftti şu an tekle devam ediyoruz acaba diyorum tutunamayan embriyo kaynaklı mı bu akıntılar onu mu atmaya çalışıyor vücut bilemedim
Anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahCanım , benim şuan bellisiz o gün olan kanamadan dolayı . Ben de senin durumundayım ama benim ki haftaya belli olacak tek mi iki mi
Anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ♥
İnşallah iyi gelir canım amin amin dualarınızı eksik etmeyin
Fitil kullanmıyorum canım ama jel kullanıyorum inşallah ondandırçok güzel bir söz gerçekten çok doğru. Yarın ikimizde güzel haberlerle gelelim kaçta senin randevu ❤
Kızlar ya bu oksapar beni cok zorluyor artik kanıyor herseye dikkat etsem de her gun farkli tarafa vuruyorum ama kaniyor bazen bassam da gitmiyor ilac kola bacaga gecen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?