- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.801
İnşallah iyi gelir canım amin amin dualarınızı eksik etmeyin
Fitil kullanmıyorum canım ama jel kullanıyorum inşallah ondandırçok güzel bir söz gerçekten çok doğru. Yarın ikimizde güzel haberlerle gelelim kaçta senin randevu ❤
Tek mi şu an gebeliğin çift mi canım ya şeyden soruyorum benim de çiftti şu an tekle devam ediyoruz acaba diyorum tutunamayan embriyo kaynaklı mı bu akıntılar onu mu atmaya çalışıyor vücut bilemedim
Yok demedi bişi zaten rahim de ve kese etrafın da falan herhangi bi kanama yok için rahat olsun dedi de her saat için rahat olsun diye mesaj atsa da içim rahatlamıyoro da olabilir tabii ama doktor bunu demeliydi yani
Ben hafta sonları prolutex yapıyorum iki gün dinlendirmek iyi geliyorArkadaşlar bugün progestani vuran hemşire iğneyi geri çıkardı gitmiyor dedi bezelerden sonra başka biri geldi yine çok zorlandı çok canım acıdı siz napiyorsunuz bu bezelerden artık iğne gitmiyor yarın nasıl vuruncam bilmiyorum
Arkadaşlar bugün progestani vuran hemşire iğneyi geri çıkardı gitmiyor dedi bezelerden sonra başka biri geldi yine çok zorlandı çok canım acıdı siz napiyorsunuz bu bezelerden artık iğne gitmiyor yarın nasıl vuruncam bilmiyorum
Canım çarpıntı ilaçlardan da olabilir aslında doktora yarın mutlaka sor bunu ama Bi yandan stres de etkiliyordurBence kesin ondandır. Çünkü burda çoğu kişide olmuş bu. Bende de çok ağrı filan yok. Aksine iki gündür baş ağrısı şikayetim var. Bence ben bu çarpıntıya çok taktım o da beni strese soktum bundan kurtulurum umarım.
Ben hafta sonları prolutex yapıyorum iki gün dinlendirmek iyi geliyor
Canım benim de iki tane transfer edildi ama bi kese dejenere olmuş kanaman ondan olmuş olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de böyle olmuştu kanamayla atmıştı vucüt yavaş yavaş diğer keseyiTek mi şu an gebeliğin çift mi canım ya şeyden soruyorum benim de çiftti şu an tekle devam ediyoruz acaba diyorum tutunamayan embriyo kaynaklı mı bu akıntılar onu mu atmaya çalışıyor vücut bilemedim
Onu ben de istedim ama kabul etmediler. Nedense anlamadım. Hafta sonu çok zor oluyor. Prolutex'i reçetesiz alamayız herhalde ama?
Ben ilk gebeliğimde ne kan sulandırıcı iğne ne de coraspin kullandım ilk denemede de hamile kaldım bilmiyorum bu sefer verince bana da garip geldi. Israrla kullanmadım dememe rağmen verdiNeden veriyor gökalp hoca bunu bilmiyorum ki.. Doktorlar artık bunu şeker gibi veriyor gereksizse verilmemeli.. Pıhtılaşma sorunun var mı bu tespit edildi mi ? tüm tüp bebek hastalarına veriyor bunu.
Bende başka kese görmedi canım yani ben tahmin yürütüyorum işte kendimceCanım benim de iki tane transfer edildi ama bi kese dejenere olmuş kanaman ondan olmuş olabilir dedi dr ilk gebeliğimde de böyle olmuştu kanamayla atmıştı vucüt yavaş yavaş diğer keseyi
Yok cnm ben reçetesiz alıyorum. Alla alla neden izin vermediler ki acabaOnu ben de istedim ama kabul etmediler. Nedense anlamadım. Hafta sonu çok zor oluyor. Prolutex'i reçetesiz alamayız herhalde ama?
Hı bu arada devlet karşılamıyor fiyatı da yüksek idareli kullanıyorum bendeYok cnm ben reçetesiz alıyorum. Alla alla neden izin vermediler ki acaba
Yok canım Allahın izniyle bişeycik olmaz merak etmeBende başka kese görmedi canım yani ben tahmin yürütüyorum işte kendimcekötü bişi olmasında böyle şeyler olabilir diye rahatlatmaya çalışıyorum işte kendimi
Bugün 17.gun canım her gün 2 ampul vurunuyorum buz koy dediler hiç faydası olmuyorNe kadar süredir vuruluyor sana?? Bezeler için iğneden sonra eve gelip sıcak su torbası deneyebilirsin.
O karindan mi canimBen hafta sonları prolutex yapıyorum iki gün dinlendirmek iyi geliyor
Canım benim hemşirem bezelerin üstünü zeytinyağı ile ovarsan geçer demiştiArkadaşlar bugün progestani vuran hemşire iğneyi geri çıkardı gitmiyor dedi bezelerden sonra başka biri geldi yine çok zorlandı çok canım acıdı siz napiyorsunuz bu bezelerden artık iğne gitmiyor yarın nasıl vuruncam bilmiyorum
Fitil koyuyorum ya önceden normal beyaz olarak az bişi geliodu şimdi kahverengi şeklinde geliyor ilaçla birlikte cnm sonra geçioYok canım Allahın izniyle bişeycik olmaz merak etme❤ Sırf akıntın mı var yoksa lekelelenmen mi vardı
Evet cnm onu karından yapıyorsunO karindan mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?