- 14 Mart 2008
- 6.081
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.761
Tek istediğim şuan onu duyabilmekHahahahahadoktorum bana folik asit olarak Premesis Plus tablet verdi bulantını azaltır dedi ayrıca ilaç olarak da artık sadece crinone jel ve haftada bir proluton depot kullanıyorum kalp atışından sonra artık her şey normale dönmeye başlıyo içini rahat tut ❤
Üç dört gün sonra işte kahverengiye döndü cnmNe kadar zaman sonra geldi kahverengi akıntı canım
Evet ecoprin kullanıyordum işte doktor kanamayı o yapmıştır dedi kesti şimdi kahverengi geliyor içerdeki kan herhalde diye tahmin ediyorumAklıma geldi siz kan sulandiricı bir sey kullaniyor musunuz?Bir arkadasimda coraspin kullanirken oldu doktoru kesmisti kanama olayi da bitti boylelikle.
Anladım canım şükür şimdi iyisin ama değil mi ? Bir de bel ağrın da var mı benim oluyordaÜç dört gün sonra işte kahverengiye döndü cnm
Canım sana da iki embriyo mu transfer olduGeçen haftaki gelen leke bildiğin adet kanamasiydi kelebek. Hatta acile gittim serum takıldı iğne yapıldı fitil koyuldu . Ama 3 gündür de açık kahve şeklinde geliyor
Bel ağrısı değil de kuyruk sokumum ağrıo sol tarafa doğru cnm ara ara da adet sancısı gibi sancı girio bacaklarıma vuruyor sancısıAnladım canım şükür şimdi iyisin ama değil mi ? Bir de bel ağrın da var mı benim oluyorda
Çok şükür kanda 70 cıktı 9. Gün inşallah katlanır güzel güzel@C
canım sonucun belli oldu mu hayırlı haberlerle gel inşallah
Çok şükür kanda 70 cıktı 9. Gün inşallah katlanır güzel güzel
Canım çıktımı sonucunKızlar iki tane idrar testi yaptım silik cikti kan verdim şimdi dua edin ne olur 9. Gün bugun
Cıktı canim çok şükür 70 cıktıCanım çıktımı sonucun
Ayy ne güzel hayırlı olsun katlanır katlanır annesiÇok şükür kanda 70 cıktı 9. Gün inşallah katlanır güzel güzel
Gozun aydin canim tekrardan kat kat artsın degerin ♥Çok şükür kanda 70 cıktı 9. Gün inşallah katlanır güzel güzel
Hadi hayırlı haberler canım inşallah sonuç çıkınca bize de yaz
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
İnşallah güzel haberlerle dönersin
var var sadece kanla dogrulayacaksin gozun aydin simdiden
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol canim inşallah hepimiz sağlıkla ilerlerizGozun aydin canim tekrardan kat kat artsın degerin ♥
Gozun aydin canimCıktı canim çok şükür 70 cıktı
Hayirli guzel haberlerle dön insallahÇok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurhayırlı haberlerle döneyim sizlere
Bana da enox verildi cok can yakici biseymisKızlar ya bu oksapar beni cok zorluyor artik kanıyor herseye dikkat etsem de her gun farkli tarafa vuruyorum ama kaniyor bazen bassam da gitmiyor ilac kola bacaga gecen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?