2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende zaten pıhtılaşma varmış . Hem coraspirin hem oksapar kullanıyordum. Dr um coraspirin ı birakmami söyledi. Ama ona rağmen lekelenme var

Ay çok şükür gerçekten mi bende iki gündür var nasıl korkuyordum
Korkmayin kizlar iyiye isaret sukur

Geçen hastaki gelen leke bildiğin adet kanamasiydi kelebek. Hatta acile gittim serum takıldı iğne yapıldı fitil koyuldu . Ama 3 gündür de açık kahve şeklinde geliyor
Allahım yardımcımız olsun canım Rabbim miniklerimizi korusun kahverengi leke korkulacak bir leke değil

Ağrılar çok normal içiniz rahat olsun benim de bazı günler çok oluyo bazı günler az. Doktora sordum o da normal dedi
Çok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olur hayırlı haberlerle döneyim sizlere

Çok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olur hayırlı haberlerle döneyim sizlere
Canım Allahın izniyle bebişinin güzel haberlerini alıcaz yarın Bence aklına takılanları da not al heyecandan sormayı unutma

Canım Allahın izniyle bebişinin güzel haberlerini alıcaz yarın ❤ Bence aklına takılanları da not al heyecandan sormayı unutma
Hiç sorma akşamdan beri eşime sayıyorum 1 neden ağrım var
2 bu lekeler neden
3 ilaçlar ne zaman a kadar devam edikecek
4 mide bulantısı için bant var onu alsam olur mu
5 göğüs şişliklerim gibi gibi
Canım güzel haberle dön bizi de neşelendir inşaallah ❤❤
inşallah canım

Hahahahaha doktorum bana folik asit olarak Premesis Plus tablet verdi bulantını azaltır dedi ayrıca ilaç olarak da artık sadece crinone jel ve haftada bir proluton depot kullanıyorum kalp atışından sonra artık her şey normale dönmeye başlıyo içini rahat tut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…