- 6 Eylül 2019
- 422
- 361
- 53
- 40
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.741
InşallahKorkma canım Allah’ın izniyle birşey olmaz dua edelim bol bol
Corasprin evet yapıyormuş canım bazen ondan da olabilirInşallahbir şey olmaz bu kadar heveslenmisken.
Canım leken nasıl kırmızı mı geliyorBende zaten pıhtılaşma varmış . Hem coraspirin hem oksapar kullanıyordum. Dr um coraspirin ı birakmami söyledi. Ama ona rağmen lekelenme var
Ay çok şükür gerçekten mi bende iki gündür var nasıl korkuyordum
Korkmayin kizlar iyiye isaret sukurKasık ağrısı bendede var canım hatta bugün biraz daha fazla ağrıdı korktum kaç kez tuvalete gittim bişeymi geldi diye bizde bu korkular bitmicek aslında doktorda normal kasık ağrısı dedi ama şimdi sende yazınca rahatladımİnşallah burda doğumumuza gün sayıcamız günler gelir neler aldığımızı konuşuruz miniklerimize
Canım leken nasıl kırmızı mı geliyor
Doktor mu dedi peki canımKorkmayin kizlar iyiye isaret sukur
Allahım yardımcımız olsun canımGeçen hastaki gelen leke bildiğin adet kanamasiydi kelebek. Hatta acile gittim serum takıldı iğne yapıldı fitil koyuldu . Ama 3 gündür de açık kahve şeklinde geliyor
Ebe kadin dedi. Internetede yaziyor. Benimkisi arada gelip gidiyor. Devamli degil mesela. Ve dayanilmicak sancida degil.Doktor mu dedi peki canım
Benimkisi de dayanılmayacak kadar değil şükür ama bugün neredeyse hep bardıEbe kadin dedi. Internetede yaziyor. Benimkisi arada gelip gidiyor. Devamli degil mesela. Ve dayanilmicak sancida degil.
Allahım yardımcımız olsun canımRabbim miniklerimizi korusun kahverengi leke korkulacak bir leke değil
Ağrılar çok normal içiniz rahat olsun benim de bazı günler çok oluyo bazı günler az. Doktora sordum o da normal dediBenimkisi de dayanılmayacak kadar değil şükür ama bugün neredeyse hep bardı
Çok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurAğrılar çok normal içiniz rahat olsun benim de bazı günler çok oluyo bazı günler az. Doktora sordum o da normal dedi
Canım Allahın izniyle bebişinin güzel haberlerini alıcaz yarınÇok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurhayırlı haberlerle döneyim sizlere
Canım güzel haberle dön bizi de neşelendir inşaallahÇok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurhayırlı haberlerle döneyim sizlere
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Çok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurhayırlı haberlerle döneyim sizlere
Çok şükür aman canım öyle olsun tek iyi olsun da yarın 10’da randevum var bana dua edin ne olurhayırlı haberlerle döneyim sizlere
Hiç sorma akşamdan beri eşime sayıyorumCanım Allahın izniyle bebişinin güzel haberlerini alıcaz yarın❤ Bence aklına takılanları da not al heyecandan sormayı unutma
inşallah canımCanım güzel haberle dön bizi de neşelendir inşaallah ❤❤
İnşallah canım benimGüzel haberlerini bekliyoruz canım. ❤
İnşallah canımmmGüzel haberlerle dönersin inşallah canım
HahahahahaHiç sorma akşamdan beri eşime sayıyorum1 neden ağrım var
2 bu lekeler neden
3 ilaçlar ne zaman a kadar devam edikecek
4 mide bulantısı için bant var onu alsam olur mu
5 göğüs şişliklerim gibi gibi
inşallah canım ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?