- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.021
YaaaTabi canım ilaçların etkisiyle adet olmayıp negatif alındıktan sonra ilaçlar bırakılıyor sonra kanama başlıyor
Hayırlı haberler vericeksiniz inşallah bu sayfa uğurlu gelicek hepimizeYaaa( kan verdin şimdi yatım saate çıkacak sonuç
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım dualarımız seninleYaaa( kan verdin şimdi yatım saate çıkacak sonuç
Ya aslında gaz sancısı falan umrumda değil pek ama kasıklarıma ara ara ağrı giriyor anlık saniyelik bir ağrı sonra geçiyor ama işte ona biraz tedirgin oluyorum
Maalesef sonuç negatifHayırlı haberler vericeksiniz inşallah bu sayfa uğurlu gelicek hepimize
Aynen bu durum olduTabi canım ilaçların etkisiyle adet olmayıp negatif alındıktan sonra ilaçlar bırakılıyor sonra kanama başlıyor
Hakkında hayırlısı olsun canım ümidimizi kaybetmedik sende kaybetme her zaman bir umut ışığı vardır nasip değilmiş dahaAynen bu durum oldu
Hayırlısı böyleymiş bizim elimizden gelen her defasında toparlanıp ümit etmek yeniden taaki evlatlarimiza kavuşuncaya kadar pes etmedik etmeyeceğizMaalesef sonuç negatif
Kısmet değilmiş canım. Toparlan ve tekrar dene. İnşallah bu son negatif sonucun olur.Maalesef sonuç negatif
C. İyi akşamlar canım istanbulda mustafa bahçecide benim iki kuzenimde birisi ikizleri oldu biriside şuan hamile ve antalyadan gidip geldiler tavsiye ederimKızlar ben Anadolu sağlık hastanesin Tuzla’da, bundan sonraki süreç için İstanbul’da nereyi önerirsiniz?
Acıbadem bakırköyde Funda Aybar’ı tavsiye ederim canım ilk denememde hamile kalmıştımKızlar ben Anadolu sağlık hastanesin Tuzla’da, bundan sonraki süreç için İstanbul’da nereyi önerirsiniz?
Evet ikiz olmasından da kaynaklı olabilirmiş ilerleyen dönemde toparlarmış kendisini aynı zamana denk gelebilirmiş inşallah canım inşallahBence normal canım çünkü seninkiler ikiz. Ben de 6+2 deyim doktor 6+3 dedi bi iki gün oynayabilir dedi. Ben çok pozitifim emin ol bebişlerimiz bizimle olacak ❤
Anladım canım o zaman demek ki normal endişe etmiştim ben kalp sesi az diye normalmiş o zamanBenim 17 Ocak cnm 3. Gün embriyosu
Canım haber ver kötü bişey yoktur inşAllahKızlar yine aynı şeyi yaşıyorumyine hafif kanama oldu. Ama ağrım sızım yok neden oluyor bilmiyorum şimdi doktora gideceğim tekrar
Pakı çift kese gördükten sonra mı teke düşmüştü canımTek mi şu an gebeliğin çift mi canım ya şeyden soruyorum benim de çiftti şu an tekle devam ediyoruz acaba diyorum tutunamayan embriyo kaynaklı mı bu akıntılar onu mu atmaya çalışıyor vücut bilemedim
Şimdi geldim doktordan canım. Bu sefer farklı bi doktora gittim baya detaylı ve uzun uzun muayene etti. Kanama alanı yok incecik bi çizgi gibş var oda önemsiz . Yok olmuş ya da sabah gelmiştir .Ayrıca kullandığın jel de yapar rahim ağzını tahriş etmiş olabilir bu da pembemsi kanamaya neden olmuş olabilir dedi. Her şey yolunda gözüküyor . Ama dikkatli olmakta fayda var . Bel ağrısı da çok yatmaktan yattığın yerden ya da yanlış yatış şeklinde de kaynaklanıyor olabilir dedi. Bu arada kalp atışlarını bu sefer duymadım ama o kadar net gördüm ki hala düşündükçe gözlerim doluyorCanım haber ver kötü bişey yoktur inşAllah
Onunla gecmis olsun canim cok sukur bir sorun cikmamis daha da bu son olsun cok zor insanin akli cikiyor ya en ufak leke deŞimdi geldim doktordan canım. Bu sefer farklı bi doktora gittim baya detaylı ve uzun uzun muayene etti. Kanama alanı yok incecik bi çizgi gibş var oda önemsiz . Yok olmuş ya da sabah gelmiştir .Ayrıca kullandığın jel de yapar rahim ağzını tahriş etmiş olabilir bu da pembemsi kanamaya neden olmuş olabilir dedi. Her şey yolunda gözüküyor . Ama dikkatli olmakta fayda var . Bel ağrısı da çok yatmaktan yattığın yerden ya da yanlış yatış şeklinde de kaynaklanıyor olabilir dedi. Bu arada kalp atışlarını bu sefer duymadım ama o kadar net gördüm ki hala düşündükçe gözlerim doluyor
Bende Ankara Bahceci de yaptım. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederimC. İyi akşamlar canım istanbulda mustafa bahçecide benim iki kuzenimde birisi ikizleri oldu biriside şuan hamile ve antalyadan gidip geldiler tavsiye ederim
Hem de nasıl ya. Lavaboya gitmek istemiyorum. Eşim gözlerimin içine bakıyor bir şey var mı diye. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp koklamayı nasip etsinOnunla gecmis olsun canim cok sukur bir sorun cikmamis daha da bu son olsun cok zor insanin akli cikiyor ya en ufak leke de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?